Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Just now, levi said:

pa AI šteluje, nemaju ikakvu jasniju fotografiju nego AI pretpostavi kako bi mogao da izgleda. na toj jasnijoj izgleda 15 god mlađe, niđe veze

aha... ok. mada meni izgleda isto. nemam pojma..

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ovo je neko ko je ili ometen u razvoju ili psihicki oboleo. Zasto bi izbo babu koja se jedva krece da bi joj ukrao tasnu? Mozes to i bez toga. Plus svi znaju da su ulazi zgrada pokriveni kamerama.

Edited by Shan Jan

Psihopata, ona se okrenula u početku da vidi ko je, čini mi se da se javila, i zajedno su krenuli ka stepeništu, on joj je nešto odgovorio, nasmejao se, pogledao je u oči, čak mi deluje da je možda i htela da ga pusti ako žuri, pa je on bio neka, i onda ispratio kretanje uz stepenice, svo vreme držeči oštricu, koja je bila spremna, nije pljačka gone bad, on je ovako zamislio...

jadna zena i ono dete.

raspao sam se kad je mali onako ostao da sedi na stepenicama i posle kad je sisao.

12 hours ago, Valk said:

Blok 37

Žena je životno ugrožena. Vodila je unuče po paketić, ovaj je izbo nožem i bacio niz stepenice.

Oteo jebenu tašnu jedne penzionerke... Detence u traumi, o baki da ne pričam (ako preživi)

Uzas! Ja sam mislila da je udarao pa pobegao, bas je noz bio neophodan, znaci taj nikad ne bi trebalo da izadje. Nesrecna zena, jadno dete.

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

raspao sam se kad je mali onako ostao da sedi na stepenicama i posle kad je sisao.

Isto. Ne mogu ni da zamislim kako mu je sada

Građani su javljali da je viđen na Zvezdari i Vračaru, pokušao je da se sakrije u Šumatovačkoj ulici i izmakao policiji.

Bez želje da umanjm zlo koje se dogodilo, evo još jedne bahate bede:

N1 Info RS
No image preview

Buhina ćerka kupila dvorac Dunđerskih po ceni stana u Beo...

Po ceni prosečnog stana u Beogradu, dvorac Sokolac kupila je firma za asfaltiranje koju drži porodica nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe.

"Po ceni prosečnog stana u Beogradu, ovaj dvorac kupila je firma za asfaltiranje koju drži porodica nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe.

"Iz sredstava javnog informisanja saznali smo da je na licitaciji pobedio privredni subjekt 'Vojvodinaput'.

Do trenutka pisanja ovog odgovora niko nas nije kontaktirao...

Ukoliko se kupoprodaja realizuje, očekujemo da se novi vlasnik obrati Zavodu za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin i traži uslove pre početka radova", rekli su iz Zavoda."

12 hours ago, Shan Jan said:

Ovo je neko ko je ili ometen u razvoju ili psihicki oboleo. Zasto bi izbo babu koja se jedva krece da bi joj ukrao tasnu? Mozes to i bez toga. Plus svi znaju da su ulazi zgrada pokriveni kamerama.

Ma kitu ometen u razvoju, snimljen na nekom kiosku naknadno, obrijao bradu, dakle zna taj šta radi nego nije očekivao da ima toliko kamera izgleda.

moja prva asocijacija na osnovu videa je bila da je u pitanju narkoman...

I ja bih rekao da je ovo zavisnik u krizi. Mozda neka psihoza mada sumnjam. Osobe ometene u razvoju ne cine ovakve zlocine.

Svakako nije osoba ometena u razvoju. Psihijatrijski bolesnik i/ili narkoman u krizi.

izgleda da je uhapšen