December 27, 2025Dec 27 Just now, levi said:pa AI šteluje, nemaju ikakvu jasniju fotografiju nego AI pretpostavi kako bi mogao da izgleda. na toj jasnijoj izgleda 15 god mlađe, niđe vezeaha... ok. mada meni izgleda isto. nemam pojma..
December 28, 2025Dec 28 Ovo je neko ko je ili ometen u razvoju ili psihicki oboleo. Zasto bi izbo babu koja se jedva krece da bi joj ukrao tasnu? Mozes to i bez toga. Plus svi znaju da su ulazi zgrada pokriveni kamerama. Edited December 28, 2025Dec 28 by Shan Jan
December 28, 2025Dec 28 Psihopata, ona se okrenula u početku da vidi ko je, čini mi se da se javila, i zajedno su krenuli ka stepeništu, on joj je nešto odgovorio, nasmejao se, pogledao je u oči, čak mi deluje da je možda i htela da ga pusti ako žuri, pa je on bio neka, i onda ispratio kretanje uz stepenice, svo vreme držeči oštricu, koja je bila spremna, nije pljačka gone bad, on je ovako zamislio...
December 28, 2025Dec 28 jadna zena i ono dete.raspao sam se kad je mali onako ostao da sedi na stepenicama i posle kad je sisao.
December 28, 2025Dec 28 12 hours ago, Valk said:Blok 37Žena je životno ugrožena. Vodila je unuče po paketić, ovaj je izbo nožem i bacio niz stepenice.Oteo jebenu tašnu jedne penzionerke... Detence u traumi, o baki da ne pričam (ako preživi)Uzas! Ja sam mislila da je udarao pa pobegao, bas je noz bio neophodan, znaci taj nikad ne bi trebalo da izadje. Nesrecna zena, jadno dete.
December 28, 2025Dec 28 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:raspao sam se kad je mali onako ostao da sedi na stepenicama i posle kad je sisao.Isto. Ne mogu ni da zamislim kako mu je sada
December 28, 2025Dec 28 Građani su javljali da je viđen na Zvezdari i Vračaru, pokušao je da se sakrije u Šumatovačkoj ulici i izmakao policiji.
December 28, 2025Dec 28 promenio je lični opis, jutros mi bila policija na vratima, pokazuju mi sliku nekog ćelavog, obrijanoghttps://n1info.rs/vesti/mup-objavio-nove-fotografije-napadaca-koji-je-izbo-zenu-na-novom-beogradu/
December 28, 2025Dec 28 Bez želje da umanjm zlo koje se dogodilo, evo još jedne bahate bede:N1 Info RSBuhina ćerka kupila dvorac Dunđerskih po ceni stana u Beo...Po ceni prosečnog stana u Beogradu, dvorac Sokolac kupila je firma za asfaltiranje koju drži porodica nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe."Po ceni prosečnog stana u Beogradu, ovaj dvorac kupila je firma za asfaltiranje koju drži porodica nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe."Iz sredstava javnog informisanja saznali smo da je na licitaciji pobedio privredni subjekt 'Vojvodinaput'. Do trenutka pisanja ovog odgovora niko nas nije kontaktirao... Ukoliko se kupoprodaja realizuje, očekujemo da se novi vlasnik obrati Zavodu za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin i traži uslove pre početka radova", rekli su iz Zavoda."
December 28, 2025Dec 28 12 hours ago, Shan Jan said:Ovo je neko ko je ili ometen u razvoju ili psihicki oboleo. Zasto bi izbo babu koja se jedva krece da bi joj ukrao tasnu? Mozes to i bez toga. Plus svi znaju da su ulazi zgrada pokriveni kamerama.Ma kitu ometen u razvoju, snimljen na nekom kiosku naknadno, obrijao bradu, dakle zna taj šta radi nego nije očekivao da ima toliko kamera izgleda.
December 28, 2025Dec 28 I ja bih rekao da je ovo zavisnik u krizi. Mozda neka psihoza mada sumnjam. Osobe ometene u razvoju ne cine ovakve zlocine.
December 28, 2025Dec 28 Svakako nije osoba ometena u razvoju. Psihijatrijski bolesnik i/ili narkoman u krizi.