Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Jbt zbog glupe tasne da ovako napadnes nekoga. Ja se ne secam da sam I devedesetih video ovako nesto, u vidi random situacije, a proveo sam veci deo u BG.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

11 minutes ago, Moonwalker said:

A sto pitaju da li je migrant? Ovo ( sto je policija objavila) lici na domacu facu.

Jadna zena i jadno dete, trauma za celi zivot.

https://n1info.rs/vesti/napadac-potraga-novi-beograd-foto/

Pa ne "pitaju", nego ovaj nalog pita i konstatuje da nije, valjda zbog aktuelne pizme prema stranim radnicima.

11 minutes ago, Fakundo Sava said:

Neko na tviteru je objavio ime ,valjda ga prepoznali

Napravljen je kao foto-robot a onda im je neki Fuji program izbacio fotografije sličnih ljudi. Jedan je neki u Pumpaj majici i sad to govna eksploatišu.

Može link do tog tvita, ako imaš?

Just now, JozoMujica said:

Pa ne "pitaju", nego ovaj nalog pita i konstatuje da nije, valjda zbog aktuelne pizme prema stranim radnicima.

Te pizdarije ne prave nigde ti sa skele, gotovo uvek su domace cvecke.

1 minute ago, Miljenko said:

Jbt zbog glupe tasne da ovako napadnes nekoga. Ja se ne secam da sam I devedesetih video ovako nesto, u vidi random situacije, a proveo sam veci deo u BG.

Ja nikada nec zaboraviti onu Pohorsku. Ostala mi urezana u secanju.

Daj boze da se zena oporavi.

Edited by Moonwalker

2 minutes ago, Moonwalker said:

Ja nikada nec zaboraviti onu Pohorsku. Ostala mi urezana u secanju.

Definitivno jedna od najvećih trauma mog detinjstva. I danas se naježim kad se pomene ta ulica.

To uraditi.

To uraditi pred detetom.
Jebote, tresem se još uvek od snimka.

Jedino mi je problematično što može ni kriv ni dužan da najebe neko ko samo fizički liči na ovog skota. Daj bože da ga uhvate što pre.

I da žena preživi. Odavno me ovako nešto nije potreslo.

taj je verovatno vec uhvacen i pise priznanje u muriji

36 minutes ago, Halvard said:

Malo je smrtna kazna za ovo.

6 minutes ago, Halvard said:

Jedino mi je problematično što može ni kriv ni dužan da najebe neko ko samo fizički liči na ovog skota.

ma lagano

nejasno mi je zasto ga je pustala ispred sebe, da ide iza deteta. sreca u nesreci da nije razmisljao o detetu.

1 hour ago, Miljenko said:

Jbt zbog glupe tasne da ovako napadnes nekoga. Ja se ne secam da sam I devedesetih video ovako nesto, u vidi random situacije, a proveo sam veci deo u BG

Isto

evo iskreno, meni je nejasno kako ga do sada nisu uhvatili, pronasli ime/prezime i sve ostalo. komsija se javio, neki poznanik i rekao znam tog coveka.. ovo ovako, kao da je bio u sumi i niko ga ranije nije video.

sada sam video na n1 da je jos bolja slika.

1 hour ago, Miljenko said:

nije ovo tasna. moj ortak i ja danas razglabamo i sve govori da je psihopata. btw ja nisam video snimak, niti nameravam, a vidim da se isti deli.. mogao je da je odgurne, da je iscima i otme tasnu, ali da je izbode, to je po meni psihopata, a da ne govorim da nije mario za malo dete.

Edited by hoffnung

pazi sada ovo, komentar na n1 vezano za ovu novu sliku i u potpisu stoji komsija:

Sa naših nadzornih kamera iz ulaza gde se ovo desilo osoba koja je osumnjičena ni malo ne liči na ovu osobu sa slike.

Neko debelo tu mulja i šteluje fotografiju...

edit: ovu sliku od danas, sto je prva objavljena i ova nova meni iste, odn. isti tip.

Edited by hoffnung

pa AI šteluje, nemaju ikakvu jasniju fotografiju nego AI pretpostavi kako bi mogao da izgleda. na toj jasnijoj izgleda 15 god mlađe, niđe veze