Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

to sve stoji ali evo npr bivsa premijerka, ona je neko ko dolazi iz moderne kulture, obrazovana, pa eto osoba istospolne orjentacije. Kolika je njena empatija prema obicnim gradjanima ove ddrzave bila?

Edited by whiskeytown1

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

5 minutes ago, whiskeytown1 said:

to sve stoji ali evo npr bivsa premijerka, ona je neko ko dolazi iz moderne kulture, obrazovana, pa eto osoba istospolne orjentacije. Kolika je njena empatija prema obicnim gradjanima ove ddrzave bila?

Jos i Hrvatica pride, pola Madjar pola ustasa.

Inace NALEDova gospa, ne Putinova.

ma ok ne bih hteo da rasprava ide u tom pravcu mada ono mozda ima istine i u tome, mislim najveci lopovi ove zemlje se prezivaju na ic i cisti su srbi. Mi smo nacija koja za dva veka nije u stanju da napravi pristojnu i pravednu drzavu. I danas npr svi znaju ko je Nikola Pasic, covek koji je bio smece a niko ne zna ko je bio Ljuba Davidovic

Edited by whiskeytown1

Sve goli peder. Zato i jesmo tu gde jesmo...

iz dana u dan napredujemo

nebeskim visinama stremi ovaj forum

29 minutes ago, Svemir Zeka said:

Sve goli peder. Zato i jesmo tu gde jesmo...

Hvala. Ovo je prvi put u mom zivotu da zamisljam golog Vucica. gospode

Tako mi i treba kad necu da uc... radim

Eto, sad bar znam sta je krivo za sve moje failove u zivotu. Previsa strejt zenske cool

13 minutes ago, bags said:

Da ne buse nesto ispod. U Becu je tako popucalo ljudima kad su busili metro.

Pominjati pakao te nesrecne 4th world naseobine uvek unosi dodatnu dozu ocaja u nase lokalne topike, ipak nemoj : cry : : cry : : sad ; : sad :

14 minutes ago, Shan Jan said:

Previsa strejt zenske

Možda si to pomislio u prvi mah, nisi sačekao da vidiš da uopšte nisu previše strejt fantom

30 minutes ago, Mel said:

Pominjati pakao te nesrecne 4th world naseobine uvek unosi dodatnu dozu ocaja u nase lokalne topike, ipak nemoj : cry : : cry : : sad ; : sad :

image.png

Just now, bags said:

image.png

ala su ga opravili, svaka im cast. Podseti me kad su u CH krenuli bili nesto da buse i pumpaju vodu u dubine, napravili nekoliko zemljotresica i morali da obustave projekat.

Mozda je i bolje sto nikako taj metro u BGu da prave, sta reci.

juče na BG hronici išao je prilog o nanovo izgradnji srušene pošte u savskoj. i rekoše da će ispod te zgrade da ide linija metroa. da rade temelje prilagođeno tome.

nešto strepim i ne nadam se.

Biće do 2088.

2 hours ago, bags said:

Da ne buse nesto ispod. U Becu je tako popucalo ljudima kad su busili metro.

Pored je podignuta zgrada od 10+ spratova... Kontam je to izazvvlo poremećaj, koji se samo tek sad pojavio, jer priroda, za razliku od ljudi, ne brza, nego polako...

Problem sa NS je što je to grad na močvarnom zemljištu, i svako pravljenje visokih zgrada je neka vrsta rizika... Ne samo po tu zgradu, nego i svašta nešto, okolo... Ima građevinaca ovde, znaće oni to bolje od mene...

U NS je do nedavno (pre 10-15-ak godina) gotovo bilo zabranjeno da se prave visoke zgrade, zbog tog močvarnog nasleđa... Bilo je par kula od 20-ak spratova , 2x3 na limanu i jedna kod železničke stanice, i još 2-3 malo veće zgrade (Radničiki univerzitet u centru, Kabelova poslovna zgrada u industrisjkoj zoni...)... Sad odjednom svi piče 10-12 spratova, kontam ja da je tehnologija npredovala, ali močvara je još uvek ispod... A ne grade baš ni likovi koji su zidali Dubai, nego lokalni lopovi i secikese...