Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

ovo su izgleda uzeli od maliGurskog, eno ga kmeci u komentarima...

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

mislim da nema coveka vise da ne zna nekoga ko ima problem sa kockom.

Instagram
No image preview

Studenti Šumadija on Instagram: "Srbija je druga na svetu...

2,412 likes, 105 comments - studenti_sumadija on December 21, 2025: "Srbija je druga na svetu po broju kockarnica po glavi stanovnika. Za deset godina broj zavisnika je porastao sa 30000 na 300000. Ov

Ma to je sve u redu. Počivša ministarka zdravlja (Danica G.) je onomad potpisala sponzorski ugovor sa kladionicom, slikala se i rukovala, tako da vam je to završeno.

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

mislim da nema coveka vise da ne zna nekoga ko ima problem sa kockom.

Mislim da nema čoveka koji ne zna više njih koji imaju problema sa kockom.

još jedna posledica bojkota.

A Vujadin Savic? vlade

zGw75o2.gif

Cigani opozicija covid19

Svaki put se iznenadim kad vidim ovakve vesti, i onda se setim da živim u vilajetu kojim 13 godina vlada wanna be huligan sa šipke.

moglo je ovo da se radi i pre 13to-godisnjeg vilajeta bez ikakvih posledica. prosto ovde ne postoje sankcije za neprimereno ponasanje. ne znam kako je po skolama danas sa sankcionisanjem loseg ponasanja, pre se sankcionisalo, neki su bili i izbacivani iz skola za lose vladanje. roditelji bili pozivani na razgovor za svaki prekrsaj, postojali su pedagozi koji su drzali predavanja s vremena na vreme.

31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

moglo je ovo da se radi i pre 13to-godisnjeg vilajeta bez ikakvih posledica.

Koje ovo? Da jedinica lokalne samouprava plaća firma koje drže navijači da ofarbaju čitav grad u klupske boje?

Nisam ciljao na posledice, nego na ludilo mozga koje se od vrhovnog Žvalje preliva naniže.

pa bas to, da se koriste u razlicite svrhe, od njih se nekako uvek ocekuje da pomognu, kao rohanova konjica, oslobodioci . klinci su za vreme ds-a ofarbali celu cukaricu u crveno-belo. cak i trotoarske ivicnjake. dal ih je neko angazovao za to sumnjam, iskreno me zabole, to se resava sankcionisanjem i izlaskom policije na teren.

Ali danas su klinci-moleri, policija i ćaciji na istoj strani, što nikada ranije nije bilo.

ali su i studenti i mlad svet, obrazovan i edukovan na onoj drugoj, sto mozda nikad nije bio slucaj.

sto se mene tice, moleri, policajci i caciji su tamo gde treba da budu.

Možda se ušlo u trag onom silnom oružju koje je pojela maca iz policijskih stanica:

BIRN
No image preview

Revolveri s oznakama MUP-a stigli do prodavaca u SAD | BIRN

BIRN otkriva da su Zastavini revolveri s oznakama MUP-a završili u SAD, iako zvaničan izvoz nije zabeležen. Zakon ostavlja prostor za sumnjive prodaje.

danas podložih vatru jednom starom "politikom iz '23. sad mi je žao što nisam sačuvapo list o nekakvom skupu na kopaoniku gde je zatraženo (to stoji u naslovu kao najvažnije) da pripadnici privatnog obezbeđenja dobiju status službenih lica. službeno lice - izbacivač na splavu, telohranitelj nekog krimosa ili pevaljke....... i još stoji da je broj pripadnika privatnih obezbeđenja veći od broja policajaca. JE BO TE

edit

nađoh link

Edited by đorđe geprat

N1 Info RS
No image preview

Uhapšen pljačkaš zlatare u Novom Pazaru i njegov saučesni...

Novopazarska policija uhapsila je S. P. (41) iz Beograda, osumnjičenog za jučerašnju pljačku zlatare u Novom Pazaru. "On je, uz pretnju replikom pištolja i upot

Uhapšen pljačkaš zlatare u Novom Pazaru i njegov saučesnik - policajac