December 13, 2025Dec 13 Danas dok smo se vracali u BG smo imali ovu situaciju. Dok smo preticali u levoj traci, majmun sa porseom nam se nabio u dupe i blinkao ko nenormalan. Pri tom samo preticanje je bilo relativno brzo. Kad smo zavrsili, ladno nam je uskocio u nasu traku i poceo da koci. Drugu se izvristala trudna zena koja je bila na suvozackom mestu. Ono sto me je meni zapravo za doom nije sto ima ovakvih debila, to znamo, nego kolicina onih koji brane njegovo ponasanje. Prsli smo sa mozgom, ovom drustvu nema pomoci.
December 13, 2025Dec 13 Poslednjih nedelju dve primecujem da je nervoza malo narasla u saobracaju, ljudi u prestonici samozivosti, Beogradu, kao da su za nijansu postali sjebaniji i gotovo svaki put kada se krenem kolima negde na ivici sam da nekoga osakatim. Zato sam odlucio da idem samo prevozom svuda..bojim se da cu ja nekoga da odvalim..mozda neko to meni uradi jer nisam od onih koji se sklone a nisam ni naoruzan (jos uvek)..tako da bolje bus i mirna Backa. Kada krene ovaj haos oko slava, doceka i svega, gledacemo da budemo van Beograda..prosto nije vredno zajebavanja.Odvec u qrac otisli narod je otisao stepen nize.
December 13, 2025Dec 13 ja bas suprotno, na autoputu zaticem ljude da voze u koloni 80. danas me jedan isekao sa astrom u levoj traci, ablendujem mu da se smiri. posle je oborio brzinu i vozio sa nama.
December 14, 2025Dec 14 43 minutes ago, Hamlet Strašni said:Pa dobro, r/AskSerbia je duboko bolesno mesto.Reddit je najveci forum u Srba, r/AskSerbia ima trenutno 266k ljudi koji je posecuju nedeljno... i sto je najgore, liberalnije je mesto od proseka Srbije, bez cacija itd... Hocu reci, ako je to bolesno mesto, onda je sama Srbija jos bolesnija. Stvarno sve teze kapiram ljude. Kod mene je neko parkirao iza drugih automobila (blokirao sam sebe sustinski), imalo je prostora i za pesake da prodju i opet mu je neko polomio brisace. Pri tom, ovo je prvi put da se neko tako parkirao, nije neko ko to radi redovno. Ja vise ne razumem, sledece je da random ubijamo ljude jer smo besni.
December 14, 2025Dec 14 Redovan decembar u kenjigradu + cacilend usred grada. Smirice se posle bozica. Ako ne moras nemoj ni da ides u grad (mada je to sada siroka povrsina)
December 14, 2025Dec 14 Ljudi su jednostavno izgubili svaki kompas, npr meni su u cetvrtak na reli stazi na Kosutnajku na delu koji je jednosmeran naisla dva idiota jedan za drugim u suprotnom smeru, sva sreca pa je na preglednom delu, da su dosli u krivini ili bi bio ceoni ili bi izleteo sa staze.
December 16, 2025Dec 16 Popular Post N1 Info RSSSP: Na Paliću uginuli tigrovi, leopardi, medvedi, zebre,...Dva tigra, dva leoparda, dva medveda, zebra, nojevi, gotovo svi kenguri, bizoni, alpake, patuljasti krokodil i brojne druge životinje uginuli su samo prošle godBaš tužno uz sav drugi jad u zemlji.
December 16, 2025Dec 16 Popular Post svi zooloski vrtovi bi trebalo da se zatvore. ne postoji razlog za njihovo postojanje. uzas!
December 16, 2025Dec 16 Popular Post Nenaseljena površina drugi plac od kuće u kojoj živi moja sestra, u Ostružnici, ne pored reke nego iznad puta ka Obrenovcu, dakle, pukla je cev pre 2-3 meseca, i voda se izliva a ponegde i šiklja. Njen svekar je više puta zvao vodovod da dođu i poprave, što nisu učinili. Verovatno je da se voda izlivala i natapala zemljište. Ta voda je na kraju došla do njihove kuće i nalazili su je ovih dana do članaka u garaži u suterenu kuće, pa je ispumpavali.Sinoć, kad su svi zaspali, jedino je moja sestra gledala seriju, kaže, čula je kao da je neko ušao i pucao u kući dole. Na sve strane je pucalo. Otvorila je vrata i osetila smrad. Onda je nestala struja. Zatim je svekar uleteo u hodnik i pozvao zeta da siđe, gori kuća. Kaže da se ona toliko pogubila, da je bilo potrebno da svekrva u spavaćici uleti ha sprat, uvije decu u jorgane i iznese ih. Oni su izašli a moja pogubljena sestra je skupljala stvari i ostala. Izašla je neko vreme posle njih i prošla kroz sad već gust dim gde je počela da se guši. Svi su nepovređeni. Ne smem da razmišljam šta bi bilo da je bilo. Preveliki mi je pritisak u grudima da i pomislim. Deca su mu ovde, evo ih svi s temperaturama od ranije, važno da su živi i zdravi. Noćas su spavali kod komšija, sad su kod nas. Garaža i sve u njoj, kotao, pelet, sve je izgorelo. Slušam šta je sve izgorelo, njihove igračke, svašta nešto, uhvati me tuga, a onda me uhvati sreća. Grejanja nema. Vatrogasci su uništili fasadu kuće kako bi prekinuli struju iz garaže da ne ode gore. Uništena je ploča prizemlja, stavljeni podupirači, mora ponovo da se izliva (svi rade u građevinskoj firmi, pa su danas već kolege to obišle).S Vodovodom su se čuli, zvala je sestra. Sad ćemo videti šta dalje. Dakle, njen svekar je zvao više puta - poplavljena je garaža - zahvaćene instalacije. Kuća je mogla cela da izgori. Ali na kraju, jebeš i kuću i sve.
December 16, 2025Dec 16 Evo, kad sam stigla, zatekla sam je da drema polubunovna. A ovaj stariji sve prepričava i stalno traži da se ponovo ispriča priča mlađi pojma nema, premali je. Videće šta će s tim, neće ostaviti ovako. A imaju i ko će da procenjuje šta se desilo.
December 16, 2025Dec 16 1 hour ago, Svemir Zeka said:Nenaseljena površina drugi plac od kuće u kojoj živi moja sestra, u Ostružnici, ne pored reke nego iznad puta ka Obrenovcu, dakle, pukla je cev pre 2-3 meseca, i voda se izliva a ponegde i šiklja. Njen svekar je više puta zvao vodovod da dođu i poprave, što nisu učinili.Verovatno je da se voda izlivala i natapala zemljište. Ta voda je na kraju došla do njihove kuće i nalazili su je ovih dana do članaka u garaži u suterenu kuće, pa je ispumpavali.Sinoć, kad su svi zaspali, jedino je moja sestra gledala seriju, kaže, čula je kao da je neko ušao i pucao u kući dole. Na sve strane je pucalo. Otvorila je vrata i osetila smrad. Onda je nestala struja. Zatim je svekar uleteo u hodnik i pozvao zeta da siđe, gori kuća. Kaže da se ona toliko pogubila, da je bilo potrebno da svekrva u spavaćici uleti ha sprat, uvije decu u jorgane i iznese ih. Oni su izašli a moja pogubljena sestra je skupljala stvari i ostala. Izašla je neko vreme posle njih i prošla kroz sad već gust dim gde je počela da se guši.Svi su nepovređeni. Ne smem da razmišljam šta bi bilo da je bilo. Preveliki mi je pritisak u grudima da i pomislim.Deca su mu ovde, evo ih svi s temperaturama od ranije, važno da su živi i zdravi. Noćas su spavali kod komšija, sad su kod nas.Garaža i sve u njoj, kotao, pelet, sve je izgorelo. Slušam šta je sve izgorelo, njihove igračke, svašta nešto, uhvati me tuga, a onda me uhvati sreća. Grejanja nema. Vatrogasci su uništili fasadu kuće kako bi prekinuli struju iz garaže da ne ode gore. Uništena je ploča prizemlja, stavljeni podupirači, mora ponovo da se izliva (svi rade u građevinskoj firmi, pa su danas već kolege to obišle).S Vodovodom su se čuli, zvala je sestra. Sad ćemo videti šta dalje. Dakle, njen svekar je zvao više puta - poplavljena je garaža - zahvaćene instalacije. Kuća je mogla cela da izgori. Ali na kraju, jebeš i kuću i sve.Uzmi nesto za smirenje sta god. Mora i srece da se ima, pa makar srece u nesreci, tu su, dobro su, ne razmisljaj dalje za sad.
December 16, 2025Dec 16 Ne razmišljam, i ne smem, više mi stoji kao grč. I plačem ceo dan.Tako mi sve ostalo deluje nebitno..Hvala ti. Edited December 16, 2025Dec 16 by Svemir Zeka