August 12, 2025Aug 12 33 minutes ago, JozoMujica said:Ne znam šta bih rekao.https://x.com/zokizelenooki/status/1955339782608838888Kako smo sejali, tako zanjemo, uzgajani smo u mrznji, nasilju i primitivizmu, i sad kad nema vise spoljasnjih neprijatelja, sve se to okrece ka nama samima.
August 12, 2025Aug 12 38 minutes ago, JozoMujica said:Ne znam šta bih rekao.https://x.com/zokizelenooki/status/1955339782608838888ovo je najcistiji pokusaj ubistva
August 12, 2025Aug 12 Jebote pa taj kajak je bio pun dece, srećom nijedno dete ozbiljno povredjenohttps://zdravopancevo.rs/stravican-prizor-u-pancevu-divljao-skuterom-na-tamisu-naleteo-na-decu-a-zatim-se-vratio-ima-povredjenih/
August 12, 2025Aug 12 Pancevo je bas bas divlji zapad..tamo je sve dozvoljeno..za ceo juzni Banat vazi isto..Od Zrenjanina do Kovina je ekipa koja ima odresene ruke za sve.
August 12, 2025Aug 12 1 minute ago, SNARC said:Pancevo je bas bas divlji zapad..tamo je sve dozvoljeno..za ceo juzni Banat vazi isto..Od Zrenjanina do Kovina je ekipa koja ima odresene ruke za sve.Meni pricaju ovi moji Pancevci da su caci prejaki u Pancevu, da je grad SNS tvrdjava postao. Ali ova deca koja placu istraumirana da je hteo da ih ubije... pa jbm mu mater, moraju ljudi da se skupe i bar ga dobro nalemaju. Jer stvarno treba da ubije neko dete da bi se nesto uradilo?
August 12, 2025Aug 12 Svakakvih jezivih i hororičnih stvari sam se nagledao na ovom topiku, ali ne pamtim kada me je obuzeo ovakav miks besa i tuge
August 12, 2025Aug 12 42 minutes ago, SNARC said:Ubili su vec..novembra prosle godine..I protestujemo..i dalje.Ubili su i u Ribnikaru, i u onom ilegalnom starackom domu koji je izgoreo, ubijaju svaki dan po bolnicama iz neznanja i korupcije. Odavno su oni uzeli zalet..
August 13, 2025Aug 13 11 hours ago, Profesionalac said:Svakakvih jezivih i hororičnih stvari sam se nagledao na ovom topiku, ali ne pamtim kada me je obuzeo ovakav miks besa i tugeBukvalno. Miran sam covek i ne volim nasilje ali ovo sto sam video radja najgore u meni. Ja ne znam kako oni misle da se izvuku iz svog ovog nasilja koje seju a da ne zavrse izgazeni i kamenovani.BTW ovo je za tuzilastvo "izazivanje opste opasnosti"... ma. Edited August 13, 2025Aug 13 by Caligula
August 13, 2025Aug 13 Da stvarno radja najgore u tebi, ti bi vec otisao negde i razlupao nesto ili nekoga, a ne bi gramaticki ispravno to pisao na forumu
August 13, 2025Aug 13 27 minutes ago, Lezilebovich said:Da stvarno radja najgore u tebi, ti bi vec otisao negde i razlupao nesto ili nekoga, a ne bi gramaticki ispravno to pisao na forumuNe kapiram bas ali nije bitno.Juce sam video snimak i osetio bes, gramaticki pravilno i vrlo smisleno, bez zivotinjskog instinkta, cist homosapiens bes. Dakle ide na njega, gazi ga i vraca se jos dva ili tri puta. To je da ga umlatis na mrtvo kada se usudi da izadje na obalu.Ne znam kakve veze ima gramatika sa besom i da li uvek kada homosapiens pozeli da nekome zgnjeci glavu ciglom to zaista i treba da uradi? Pitanje je retoricko i gramaticki tacno. Edited August 13, 2025Aug 13 by Caligula
August 13, 2025Aug 13 Užas.Staviti van zakona sva sredstva koja troše gorivo i kiseonik a ne služe ničemu osim tzv. adrenalinskim zavisnicima za izazivanje opšte opasnosti.