Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

33 minutes ago, JozoMujica said:

Kako smo sejali, tako zanjemo, uzgajani smo u mrznji, nasilju i primitivizmu, i sad kad nema vise spoljasnjih neprijatelja, sve se to okrece ka nama samima.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Neće ovo stati dok neko ne završi linčovan, što je pitanje dana.

A ni tada.

Dodjosi fantom

trebalo ga je veslima zatući na obali tamiša. tu na licu mesta.

Pancevo je bas bas divlji zapad..tamo je sve dozvoljeno..za ceo juzni Banat vazi isto..Od Zrenjanina do Kovina je ekipa koja ima odresene ruke za sve.

1 minute ago, SNARC said:

Pancevo je bas bas divlji zapad..tamo je sve dozvoljeno..za ceo juzni Banat vazi isto..Od Zrenjanina do Kovina je ekipa koja ima odresene ruke za sve.

Meni pricaju ovi moji Pancevci da su caci prejaki u Pancevu, da je grad SNS tvrdjava postao. Ali ova deca koja placu istraumirana da je hteo da ih ubije... pa jbm mu mater, moraju ljudi da se skupe i bar ga dobro nalemaju. Jer stvarno treba da ubije neko dete da bi se nesto uradilo?

Ubili su vec..novembra prosle godine..

I protestujemo..i dalje.

Svakakvih jezivih i hororičnih stvari sam se nagledao na ovom topiku, ali ne pamtim kada me je obuzeo ovakav miks besa i tuge

42 minutes ago, SNARC said:

Ubili su vec..novembra prosle godine..

I protestujemo..i dalje.

Ubili su i u Ribnikaru, i u onom ilegalnom starackom domu koji je izgoreo, ubijaju svaki dan po bolnicama iz neznanja i korupcije. Odavno su oni uzeli zalet..

11 hours ago, Profesionalac said:

Svakakvih jezivih i hororičnih stvari sam se nagledao na ovom topiku, ali ne pamtim kada me je obuzeo ovakav miks besa i tuge

Bukvalno. Miran sam covek i ne volim nasilje ali ovo sto sam video radja najgore u meni. Ja ne znam kako oni misle da se izvuku iz svog ovog nasilja koje seju a da ne zavrse izgazeni i kamenovani.

BTW ovo je za tuzilastvo "izazivanje opste opasnosti"... ma.

Edited by Caligula

Da stvarno radja najgore u tebi, ti bi vec otisao negde i razlupao nesto ili nekoga, a ne bi gramaticki ispravno to pisao na forumu

27 minutes ago, Lezilebovich said:

Da stvarno radja najgore u tebi, ti bi vec otisao negde i razlupao nesto ili nekoga, a ne bi gramaticki ispravno to pisao na forumu

isuse

Ne kapiram bas ali nije bitno.

Juce sam video snimak i osetio bes, gramaticki pravilno i vrlo smisleno, bez zivotinjskog instinkta, cist homosapiens bes. Dakle ide na njega, gazi ga i vraca se jos dva ili tri puta. To je da ga umlatis na mrtvo kada se usudi da izadje na obalu.

Ne znam kakve veze ima gramatika sa besom i da li uvek kada homosapiens pozeli da nekome zgnjeci glavu ciglom to zaista i treba da uradi? Pitanje je retoricko i gramaticki tacno.

Edited by Caligula

Užas.

Staviti van zakona sva sredstva koja troše gorivo i kiseonik a ne služe ničemu osim tzv. adrenalinskim zavisnicima za izazivanje opšte opasnosti.