March 8, 201312 yr čisto da se zna da sam uredila citiranje na kraju, a kako -- nije ni bitno (tj ako još neko koristi Latex za članke nek se slobodno javi ;-))
March 8, 201312 yr 2014-2016, nosilac projekta je Univerzitet u Varšavilinknema još mog imena i sličke <_<
March 8, 201312 yr čestitke :)------------------------a moj birokratsko naučni vocap za ovaj mesec je gubljenje vremena na neke treninge i testove:1) kurs o naučnoistraživačkom inegritetu i etici, ima 10 modula, za svaki treba min 60 min i kvizovi, sa pitanjima tipa "sta je to ghost author, kad potpisati studenta na rad, kad ne,kada podaci postaju javni, kada ne i blabla"2) kurs "reporting child abuse" i 3) "conflict of interest"
March 8, 201312 yr elem, jebenti recenziranje +1mada mozda ne mislimo na sasvim istu stvar. dakle, koleginica ne moze da stigne, pa im savetovala da uzmu mene. tri dana se prepisujemo sa editorial servisom, u pokushaju da uparimo moje ime i moju adresu. sve ostale kombinacije su lukivoda, al ovo nikako. i ja. vishe, hajde molim te, ostavi ih na miru, nije mi moranje. jutros u 03h uspeju nekako da mi poshalju mejl sa odgovarajucim opisom situacije i vec u podne shalju novi da su iz samo njima znanih razloga odustali, i mnogo se izvinjavaju. hvala dobrom partenonu Edited March 8, 201312 yr by thermal bug
March 9, 201312 yr Arbeitmanne, svaka cast, a projekat je kralj! Cak i ja jedva cekam da pocne hehe.Inace, treba da budem eksterni evaluator pri madjarskom ministarstvu nauke za neki projekat sto konkurise za novce. S jedne strane, do jaja, polaskan, a s druge nisam bas siguran kako se to radi jer cu imati uvid u samo jedan projekat, a realno trebalo bi da imam neki benchmark.
March 9, 201312 yr Bravo, Arbajtmane!!!!A vidite ovo! Srce mi poskočilo!http://news.sciencemag.org/sciencenow/2013/03/physicists-discover-a-whopping.html#.UTuP1uu7WxN.facebook
March 11, 201312 yr Author jel normalno da pizdim na autore clanka ciju reviziju radim, zato sto je clanak los?
March 11, 201312 yr Nije.EDIT. Normalno je da preporucis rad za potpalu. Edited March 11, 201312 yr by Indy