Amelija Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 volim da se igram sa tim softverom pa da pitam :)koristim LaTex na Linuxu :) Link to comment
Prospero Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 ^^ misliš mendeley :P@amelijaonda ništa, nemamo dodirnih tačaka :( Link to comment
Amelija Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 čisto da se zna da sam uredila citiranje na kraju, a kako -- nije ni bitno (tj ako još neko koristi Latex za članke nek se slobodno javi ;-)) Link to comment
Dr Arslanagić Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Предложило ме из иноземства за међународни пројекат... Јој, само да ме приме. Link to comment
Amelija Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 :0.6:aj sad malo kad, gde, ...? :) Link to comment
Dr Arslanagić Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 2014-2016, nosilac projekta je Univerzitet u Varšavilinknema još mog imena i sličke <_< Link to comment
Amelija Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 lepo, lepo :)pa malo je rano da bude tebe, nije još 2014ta :P Link to comment
mei Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 čestitke :)------------------------a moj birokratsko naučni vocap za ovaj mesec je gubljenje vremena na neke treninge i testove:1) kurs o naučnoistraživačkom inegritetu i etici, ima 10 modula, za svaki treba min 60 min i kvizovi, sa pitanjima tipa "sta je to ghost author, kad potpisati studenta na rad, kad ne,kada podaci postaju javni, kada ne i blabla"2) kurs "reporting child abuse" i 3) "conflict of interest" Link to comment
gospa buba Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) elem, jebenti recenziranje +1mada mozda ne mislimo na sasvim istu stvar. dakle, koleginica ne moze da stigne, pa im savetovala da uzmu mene. tri dana se prepisujemo sa editorial servisom, u pokushaju da uparimo moje ime i moju adresu. sve ostale kombinacije su lukivoda, al ovo nikako. i ja. vishe, hajde molim te, ostavi ih na miru, nije mi moranje. jutros u 03h uspeju nekako da mi poshalju mejl sa odgovarajucim opisom situacije i vec u podne shalju novi da su iz samo njima znanih razloga odustali, i mnogo se izvinjavaju. hvala dobrom partenonu Edited March 8, 2013 by thermal bug Link to comment
Kampokei Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Arbeitmanne, svaka cast, a projekat je kralj! Cak i ja jedva cekam da pocne hehe.Inace, treba da budem eksterni evaluator pri madjarskom ministarstvu nauke za neki projekat sto konkurise za novce. S jedne strane, do jaja, polaskan, a s druge nisam bas siguran kako se to radi jer cu imati uvid u samo jedan projekat, a realno trebalo bi da imam neki benchmark. Link to comment
MayDay Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Bravo, Arbajtmane!!!!A vidite ovo! Srce mi poskočilo!http://news.sciencemag.org/sciencenow/2013/03/physicists-discover-a-whopping.html#.UTuP1uu7WxN.facebook Link to comment
betty Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 jel normalno da pizdim na autore clanka ciju reviziju radim, zato sto je clanak los? Link to comment
Indy Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Nije.EDIT. Normalno je da preporucis rad za potpalu. Edited March 11, 2013 by Indy Link to comment
Amelija Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 sta je to ghost authora stvarno, šta je autor-duh? Link to comment
Recommended Posts