Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja se izvinjavam - uopste mi nije jasno sta je tacno problem kad napisem dva vezana posta na ovom topiku, tako da definitivno necu vise. bye.
pt 2.0 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jbt, el ima neka žena na forumu niža od 1,85...ja sam samo 178 cm. takoreći patujak.ovo oko obrazovanja i šta može i šta ne može (naravno, ako zanemarimo malograđanske budalaštine o uspehu u životu) - ne mislim da je trud koji neko ulaže i stil života kojim živi nebitna stvar. vredan čovek i lenj čovek teško će se složiti jer cene različite stvari. onaj koji ne uči ništa teško će razumeti onoga ko uči nešto novo stalno. svakodnevni život nosi gomile dosadnih obaveza koje moraju da se urade. sposoban, efikasan i odgovoran sa nesposobnim i neodgovornim teško će se složiti. i tako dalje...
Killiana Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja se izvinjavam, ali trenutno uopste nisam u fazonu da se muvakam sa nekim ko ne radi nista u zivotu.sto ne znaci da mora da zaradjuje vise od mene ili da ne znam ni ja sta, ali brate mili, mora da ima nekakvu ambiciju da napravi nesto od svog zivota, a ne da zivotari.ne vidim kakav progres mozes napraviti kao osoba u vezi sa tako nekim...
Amelija Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 e ali jedno je neko ko ništa ne radi, a drugo je neko ko ne obavlja <vredno i savesno> 1 posao "na nivou"mislim, i automehaničar/hausmajstor/seljak-prodavac paprika/vozač autobusa može biti sposoban efikasan i odgovoran, i doktor nauka može biti lezilebović, te ne vidim vezu@indy: kafica je gotova , pridruži se ako želiš
Indy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ja se izvinjavam, ali tvrdnje da muskarac ne mora da bude visi od zene, da ne mora da zaradjuje vise, itd. itb, su za moj ukus isuvise banalne. A pritom nisu ni zabavne.
Amelija Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 tvrdnje da muskarac ne mora da bude visi od zene, da ne mora da zaradjuje vise, itd. itb, su za moj ukus isuvise banalne.pa dobro, tvrdnje da mora da bude viši, stariji, obrazovaniji i da zarađuje više su za mene totalno <patrijarhalno> idiotskeznači ne slažemo se nikako i to je tone vidim razlog za vređanje, ljutnje i fajtanje
Indy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ti čak ne kapiraš da se mi potpuno slažemo, ali da mi je vaše deklamovanje tih trivijalnosti jednostavno dosadno.Lepo reče onaj, praktična žena.Over & the fuck out.
Killiana Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 jbg indy, kad sednemo na kafu, mi o kvantnoj fizici...ovako samo plicak, jbg.
Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 pa da, tema je bila zamisljena kao vrlo duboka, ali je mi svodimo na prakticnu zenu lol. majkumu, ako je rasprava dosadna valjda je ne citas. ovo kao da ja sad odem na fudbal i pitam ih "i, je l' ste otvorili po pivo?" :D(a te banalnosti i trivijalnosti su toliko banalne i trivijalne da ih cujes svako malo i to od ljudi od kojih to ne bi ocekivao. kamo srece da su takvi stavovi marginalni)
Aće Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja volim duhovite, opustene ljude, a prezirem laz.
MancMellow Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 preterujes -_- (ili zanemarujes visinu stikli :D)dobro, sa 1,85 deffo preterujem, no poenta (donekle) stoji :D
Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja volim duhovite, opustene ljude, a prezirem laz.ako ti ne vidis razliku izmedju te izjave i price o opsteprisutnim stavovima koji impliciraju da zena, na ovaj ili onaj nacin, treba da bude podredjena muskarcu, onda nista - da stavimo kaficu (ili si za pivo?)
Aće Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 kafu. ne pijem inace, ali da mogu da okrenem solju.
Recommended Posts