Indy Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Мени је овде баш адекватно. Ако не овде, а онда где?
MancMellow Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Pa na Istoriji i Filozofiji. Muško-žensko prijateljstvo vs drugarstvo
3opge Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 oseca se nedostatak podforuma "Sex i perverzije sa prijatelji[ca]ma"
Milogled Bluff Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Oseca se nedostatak seksa i perverzija sa prijatelji(ca)ma
prima Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) budimo realni :s_d:visoke djevojke, koje uglavnom smatraju pozeljnim, moraju biti obdarene izgledom supermodela inace gube na ljubavnom planu. muskarci ipak vise vole izlaziti sa onima koje su bar 2cm nize od njih, a sto se tice sexa, visoke mogu zaboraviti atletske poze, jer muskarci gimnastiku cuvaju za one u malim bocicama.bar π cm ako cemo realnije Edited December 4, 2012 by prima
Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 aj kad je o musko zenskom...sad bas razglabam sa ortakinjom koja je u fazonu da decaci ne smeju biti nizi od devojcica.meni se skoro desila situacija gde sam bila na stiklama, 1,9m... startovao me lik, inace moje visine... [doduse sa "ja volim velike zene", sto je otislo u raspravu da nisam velika, no visoka... nebitno, tastina]...i sad, ne znam, mozda bi mi bilo glupo da ja nisam u stiklama, a da mi je lik do brade, al mi nije jasan taj trip gde je to neki "jel imas ti oci, momce" fazon [sto je skroz ok fazon kad nema nista da ponudi].te, moje pitanje glasi: jel vama glupo da devojka bude visa od decka?posto ocigledno ja na ovim musko-zenskim temama umem da pisem samo u stilu blic zene ili 'ziva nisam' onda necu da ispricam pricu iz licnog iskustva koja pokazuje da je to jedna obicna socijalno nametnuta glupost. <_<kratak odgovor - nije mi glupo. od mojih veza tacno 50% su bili nizi od mene (to bez stikli. sa stiklama je samo jedan uspeo da ostane visi).
Indy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Uopste nije socijalno nametnuta glupost, jezivo je neprakticno otimati se s nekim za prostor za kolena i ostale ekstremitete u busu i avionu.
MancMellow Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jbt, el ima neka žena na forumu niža od 1,85...
Indy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ... sa stiklama je samo jedan uspeo da ostane visi).Naravno da je ispao visi od tebe kad je stavio stikle.
Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jbt, el ima neka žena na forumu niža od 1,85...preterujes -_- (ili zanemarujes visinu stikli :D)
Amelija Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jbt, el ima neka žena na forumu niža od 1,85...ima :(bwt to da on mora da bude viši je naravno sranjeisto kao i da on mora da bude stariji
Aineko Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ...i da zaradjuje vise. Secam se kad je jedan 'ugledni' bloger sa b92 u zaru komentarske rasprave 'uskliknuo': "pa kojoj zeni je uspeh da se uda za siromasnijeg od sebe!?"
Amelija Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ...i da zaradjuje vise.i da bude obrazovanijitipa može doktor i medicinska sestra, skroz normalno, ali inženjerka i auto-mehaničar nikako
Recommended Posts