Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

ja to u petak kuvao, i uredno prijavio

• Replies 11.5k
  • Views 865.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

+ bela luka za glodati. mmm.

lasanje... vege.besamel na kraju a i plin mi je pri kraju...
:oja upravo došla kući na isto to servirano

ja nemam kuće :(

:oja upravo došla kući na isto to servirano
bilo je potpuno fantasticno jel da?usvojite assucka!

apsolutno!

pileći krompiraš, sa malo paprika :)

ja to u petak kuvao, i uredno prijavio
a bubina boranija mi lepse zamirisala, izvini :lolol:
ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.
he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probambtw moja omiljena je ona pljosnata šarena (prugasta)
he, prvi put čujem za taj način spravljanja boranije, a izgleda da svi tako pravite, moraću da probam
nemoguce, boranija ugusto sa pavlakom je 1 etalon :o

jedina dva nacina boranije koje priznajem su ta ugusto™ i ona ko salata, sa blukom. al' salata da je stajala bar dan u frizideru.

bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam

nikad čula evo do danas, zaistaa za salatu s blukom znam, i ok jeinače moj etalon za boraniju je ovo:prodinsta se cluk pa se ubaci buranija i malo vode, peršun, mirođija, naseckani paradajz & malo soka od paradajza, i to se prokrčka, a na kraju se ubaci iseckani bluk

Edited by Amelija

+1
bog'me nije, mi to ukuci nikad nismo spravljali ili konzumirali :unsure:Posto pokusavam da se nateram da zavolim boraniju (omrzla je kao dete zbog koncica) pretpostavljam da se misli na onu zutu boraniju sto obitava po friziderima u prodavnicama? i pavlaka je slatka pavlaka?Imam neki zanimljiv a jednostavan recept za boraniju sa suvim sljivama ali nikako da isprobam
nije, to je žuta pljostana to se valja po pijacama kad joj je vreme, i pavlaka je prava pavlaka, kisela