Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

now finishing: taboule, jagnjetina sa paradajzom, paprikom, lukom i kuminom, posuta "dukkah" kombinacijom drobljenih leblebija (ovo je kao neki lamb tagine koji vuce i na becarac), nane i jos raznih zacina, baba ghanoush, pite za umakanje, zelena salata sa aceto balsamicom.uz to mislim da pijem muskat.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

sargarepe totalno idu u gulas.nisam toliko uveren za pecurke

Posted

Šatgarepa da. Pecurke eventualno da, ali na samom kraju kuvanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

stavio kolenicu da se krčka sa kiselim kupusom

Posted

ovog Rennea vredi kidnapovati i okovati verigama za kuhinju.

Posted
ovog Rennea vredi kidnapovati i okovati verigama za kuhinju.
Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne...
Posted

ovohttp://www.lifestylefood.com.au/recipes/1801/squid-stewed-with-tomatoes-white-wine-and-black-olivesdoduse bez safrana, to nemam

Posted
Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne...
pa možda i jesmo komšije?
Posted
pa možda i jesmo komšije?
Dobro sam siguran da nismo. :(
Posted (edited)

Dinstam svinjske šnicle umuljane u svašta, najviše u kari. Assuce, imam šafran ali ga nisam stavila (ionako mi treba kraći kurs iz upotrebe egzotičnih začina, da vidim šta ide sa čim).

Edited by Valkyrie
Posted

safran do jaja ide u rizota, to sigurno znam. ja sam dobio davno malu kutijicu kada je drugarica bila u Omanu, ali sam to ostavio kod majke, mislim da je sve otislo u rizoto

Posted

lasanje... vege.besamel na kraju a i plin mi je pri kraju...

Posted (edited)

boranija ^_^mislim, kuva se. nije stejtment :lolol:

Edited by thermal bug
Posted

ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.