February 2, 201312 yr now finishing: taboule, jagnjetina sa paradajzom, paprikom, lukom i kuminom, posuta "dukkah" kombinacijom drobljenih leblebija (ovo je kao neki lamb tagine koji vuce i na becarac), nane i jos raznih zacina, baba ghanoush, pite za umakanje, zelena salata sa aceto balsamicom.uz to mislim da pijem muskat. Edited February 2, 201312 yr by Marko M. Dabovic
February 3, 201312 yr Šatgarepa da. Pecurke eventualno da, ali na samom kraju kuvanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 3, 201312 yr ovog Rennea vredi kidnapovati i okovati verigama za kuhinju.Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne...
February 4, 201312 yr ovohttp://www.lifestylefood.com.au/recipes/1801/squid-stewed-with-tomatoes-white-wine-and-black-olivesdoduse bez safrana, to nemam
February 4, 201312 yr Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne... pa možda i jesmo komšije?
February 4, 201312 yr Dinstam svinjske šnicle umuljane u svašta, najviše u kari. Assuce, imam šafran ali ga nisam stavila (ionako mi treba kraći kurs iz upotrebe egzotičnih začina, da vidim šta ide sa čim). Edited February 4, 201312 yr by Valkyrie
February 4, 201312 yr safran do jaja ide u rizota, to sigurno znam. ja sam dobio davno malu kutijicu kada je drugarica bila u Omanu, ali sam to ostavio kod majke, mislim da je sve otislo u rizoto
February 4, 201312 yr boranija ^_^mislim, kuva se. nije stejtment Edited February 4, 201312 yr by thermal bug
February 4, 201312 yr ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.