Аврам Гојић Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) now finishing: taboule, jagnjetina sa paradajzom, paprikom, lukom i kuminom, posuta "dukkah" kombinacijom drobljenih leblebija (ovo je kao neki lamb tagine koji vuce i na becarac), nane i jos raznih zacina, baba ghanoush, pite za umakanje, zelena salata sa aceto balsamicom.uz to mislim da pijem muskat. Edited February 2, 2013 by Marko M. Dabovic
assück Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 sargarepe totalno idu u gulas.nisam toliko uveren za pecurke
renne Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Šatgarepa da. Pecurke eventualno da, ali na samom kraju kuvanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Lancia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ovog Rennea vredi kidnapovati i okovati verigama za kuhinju.
wall Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ovog Rennea vredi kidnapovati i okovati verigama za kuhinju.Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne...
assück Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ovohttp://www.lifestylefood.com.au/recipes/1801/squid-stewed-with-tomatoes-white-wine-and-black-olivesdoduse bez safrana, to nemam
renne Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ja bih iskreno voleo da sam Renne-ov kum, komšija ili barem poštar.Ono svratiš neobavezno, pa slava, pa dođe Renne izbosne... pa možda i jesmo komšije?
wall Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 pa možda i jesmo komšije?Dobro sam siguran da nismo. :(
Valk Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) Dinstam svinjske šnicle umuljane u svašta, najviše u kari. Assuce, imam šafran ali ga nisam stavila (ionako mi treba kraći kurs iz upotrebe egzotičnih začina, da vidim šta ide sa čim). Edited February 4, 2013 by Valkyrie
assück Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 safran do jaja ide u rizota, to sigurno znam. ja sam dobio davno malu kutijicu kada je drugarica bila u Omanu, ali sam to ostavio kod majke, mislim da je sve otislo u rizoto
prima Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 lasanje... vege.besamel na kraju a i plin mi je pri kraju...
gospa buba Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) boranija ^_^mislim, kuva se. nije stejtment Edited February 4, 2013 by thermal bug
aram Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ufff, ona zuta pljosnata, pa sa sangarepom udinstana i zalivena pavlakom. mislim da znam sta sutra rucamo.
Recommended Posts