December 12, 20204 yr 18 minutes ago, adam said: Nisu creva problem, ima na netu kakvih hoces. Al treba mi ozbiljniji zamrzivac. Tri fioke nisu dovoljne za moje ambicije. Posebno sto jedna sluzi za led i zestinu. Treba mi sanduk al hodnik nije dovoljno velik. Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp.
December 12, 20204 yr 5 minutes ago, askeladden said: Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp. Nemam terasu. Imam bastu koja nije bas za zamrzivac. Odgovarajucu prostoriju nemam. Jedino da ga stavim u gostinjsku spavacu al bilo bi vrlo neobicno.
December 13, 20204 yr Homemade ciabatta. Bluk, mulje, ruzmarin. Suseni paradajz. Mozzarella. Pa u rernu.
December 13, 20204 yr Popular Post kod mene pristavljanje nedeljne supe izgleda trigeruje neki centar u mozgu i lučim dopamin, nemam drugo objašnjenje i inače volim da kuvam, ali ritual nedeljne supe, odlazak na pijacu, stara koka ili junetina, dobra zelen, miris luka na plotni, to mi je sve čista emocija. sve cupkam, pevušim i volim ceo svet. valjda me podseća na detinjstvo, bemliga tako od jutros šapuće kokošija, a za doručak sam svojima dinstao šerpicu pileće sitneži, još jedan zavičajni blast from the past. doručkovali smo umačući hrskavi baget u emulziju safta i masnoće pored srca, bubaca i džige . a sinoć u 23h stavio celu prepolovljenu patku u guščiju mast i ubacio u rernu na 110 stepeni, jutros do 7. pred ručak ću da je zarumenim i zahrskavim, a u masti će da završi krompir.
December 13, 20204 yr Moderator, prebaci ovo na pojeziju... Mislim da ja nista ne volim u zivotu toliko, osim mozda muzike... Ali lepo je to videti, i sampionski izreceno
December 16, 20204 yr ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷♀️
December 16, 20204 yr 2 minutes ago, decak Kejt said: ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷♀️ pa to se samo tako i kuva
December 16, 20204 yr 1 hour ago, maheem said: Ostavi mi malo šunjke kad se vrnem ajde, ajde, spremaj se lagano how it started how is goin' saće i kobaje...
December 16, 20204 yr profi nema sta,lici na gonk™, termometar zbog optimalne t. i klip kukuruza da pokupi vlagu.nasao sam na googlu gde je to slikano, dolazim za par minuta, treba tu sunku neko da cuva nocas Edited December 16, 20204 yr by Haralampije
December 16, 20204 yr samo izvolte. odrapio sam jedno socijalističku dremku, te sad u drugoj brzini na niskim obrtajima lagano pripremam kujnu za kuvanje za ostatak neđelje. kad odem u mesaru kopim sve nešto neodređeno. tako da sad imam mljeveno, fin komad od vrata i pauflek..