Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, adam said:

Nisu creva problem, ima na netu kakvih hoces. Al treba mi ozbiljniji zamrzivac. Tri fioke nisu dovoljne za moje ambicije. Posebno sto jedna sluzi za led i zestinu. Treba mi sanduk al hodnik nije dovoljno velik. :D

Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp.

Posted
5 minutes ago, askeladden said:

Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp.

Nemam terasu. Imam bastu koja nije bas za zamrzivac. Odgovarajucu prostoriju nemam. Jedino da ga stavim u gostinjsku spavacu al bilo bi vrlo neobicno. 

Posted

Homemade ciabatta. Bluk, mulje, ruzmarin. Suseni paradajz. Mozzarella. Pa u rernu. 

IMG_20201213_084734_HDR-01.jpeg

• +1 7
Posted

Moderator, prebaci ovo na pojeziju... Mislim da ja nista ne volim u zivotu toliko, osim mozda muzike... 

Ali lepo je to videti, i sampionski izreceno

• +1 1
Posted

ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷‍♀️

• +1 4
Posted
2 minutes ago, decak Kejt said:

ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷‍♀️

pa to se samo tako i kuva

• +1 3
  • Haha 1
Posted

izgore mi ručak dok sam se akao sa predjelom, tako da samo slika predjela. 

Screenshot-20201216-161415.jpg

• +1 3
  • Wub 2
Posted
1 hour ago, maheem said:

Ostavi mi malo šunjke kad se vrnem :cry:

ajde, ajde, spremaj se lagano

how it started how is goin'

IMG-20201216-200411.jpg

saće i kobaje... :sleep:

Posted (edited)

profi nema sta,lici na gonk™, termometar zbog optimalne t. i klip kukuruza da pokupi vlagu.nasao sam na googlu gde je to slikano, dolazim za par minuta, treba tu sunku neko da cuva nocas :sleep:

Edited by Haralampije
  • Haha 1
Posted

samo izvolte. 

odrapio sam jedno socijalističku dremku, te sad u drugoj brzini na niskim obrtajima lagano pripremam kujnu za kuvanje za ostatak neđelje. 

kad odem u mesaru kopim sve nešto neodređeno. 

tako da sad imam mljeveno, fin komad od vrata i pauflek.. 

IMG-20201216-202008.jpg