askeladden Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 18 minutes ago, adam said: Nisu creva problem, ima na netu kakvih hoces. Al treba mi ozbiljniji zamrzivac. Tri fioke nisu dovoljne za moje ambicije. Posebno sto jedna sluzi za led i zestinu. Treba mi sanduk al hodnik nije dovoljno velik. Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp.
adam Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 5 minutes ago, askeladden said: Na terasu,trpe do -15'Mozda gresim,ali ne verujem da u UK temp pada toliko.Plus,ako imas kakvu prostoriju,motor zamrzivaca greje i drzi temp. Nemam terasu. Imam bastu koja nije bas za zamrzivac. Odgovarajucu prostoriju nemam. Jedino da ga stavim u gostinjsku spavacu al bilo bi vrlo neobicno.
triple_nippled Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Homemade ciabatta. Bluk, mulje, ruzmarin. Suseni paradajz. Mozzarella. Pa u rernu. 7
Popular Post banatjanin Posted December 13, 2020 Popular Post Posted December 13, 2020 kod mene pristavljanje nedeljne supe izgleda trigeruje neki centar u mozgu i lučim dopamin, nemam drugo objašnjenje i inače volim da kuvam, ali ritual nedeljne supe, odlazak na pijacu, stara koka ili junetina, dobra zelen, miris luka na plotni, to mi je sve čista emocija. sve cupkam, pevušim i volim ceo svet. valjda me podseća na detinjstvo, bemliga tako od jutros šapuće kokošija, a za doručak sam svojima dinstao šerpicu pileće sitneži, još jedan zavičajni blast from the past. doručkovali smo umačući hrskavi baget u emulziju safta i masnoće pored srca, bubaca i džige . a sinoć u 23h stavio celu prepolovljenu patku u guščiju mast i ubacio u rernu na 110 stepeni, jutros do 7. pred ručak ću da je zarumenim i zahrskavim, a u masti će da završi krompir. 11
Indy Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Moderator, prebaci ovo na pojeziju... Mislim da ja nista ne volim u zivotu toliko, osim mozda muzike... Ali lepo je to videti, i sampionski izreceno 1
decak Kejt Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷♀️ 4
renne Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 2 minutes ago, decak Kejt said: ja opet kuvam lončinu pasulja sa butkicom i slaninicom, ne umem male količine 🤷♀️ pa to se samo tako i kuva 3 1
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 izgore mi ručak dok sam se akao sa predjelom, tako da samo slika predjela. 3 2
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 hour ago, maheem said: Ostavi mi malo šunjke kad se vrnem ajde, ajde, spremaj se lagano how it started how is goin' saće i kobaje...
Haralampije Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 (edited) profi nema sta,lici na gonk™, termometar zbog optimalne t. i klip kukuruza da pokupi vlagu.nasao sam na googlu gde je to slikano, dolazim za par minuta, treba tu sunku neko da cuva nocas Edited December 16, 2020 by Haralampije 1
nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 samo izvolte. odrapio sam jedno socijalističku dremku, te sad u drugoj brzini na niskim obrtajima lagano pripremam kujnu za kuvanje za ostatak neđelje. kad odem u mesaru kopim sve nešto neodređeno. tako da sad imam mljeveno, fin komad od vrata i pauflek..
Recommended Posts