Frank Pembleton Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 pa ja zvao...Džaba kad nisam ni za... Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
maheem Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Kaki si domacin pravim neki party u septembru aj dodji da organizujes kuvanje a ja cu drogu i ostalo?
Jumanji Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Prvi becarac ili sataras ove godine [emoji173]Ali klot, bez jaja, samo dosta crvenog luka, paprika (ziva, nisam je pekla) i paradajz sa raznim zacinima i malo ljutkast, e ali imala sam bujon u frizideru, ostao od rizota sa pecurkama, pa sam time zalivala. Oh boy! Sa batacima iz rerne i domacim sirom, koji je mastan, lici na fetu.Al sto volim lebac da umacem u becarac...ohhh
Mil@n Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Juče sam ispao žešći car i kuvar zdjelajući za ekipu Brkin Istarski Ombolo Svinjski kare sa lepim prelivom, plus krompirići i mediteranska salata sa strane, Jako lagan recept i za nas početnike, sa minimalnim šansama da se nešto usere, stvarno je ispalo vrhunski. Dajte savet, možda sam malo više nauljio posudu, da li zbog toga krompirići nisu više zažuteli, tj ja sve volim da hrska i rešije, pa da znam za ubuduće... I ovako sam pekao duže no što kaže recept.
askeladden Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Sklonis meso da porumene krompiri i vratis kare da i on dobije boju i koricu.Znaci kad je meso doslo do temperature da je gotovo,sklonis ga i pojacas temparaturu da krompiri postanu kako treba.Onda vratis meso na bukvalno 5,6, min i eto.
Jumanji Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 I krompiri su uvek hrskavi kada su u jednom redu u plahu, ne jedni preko drugih i tek svaki oblozeni masnocom, jos ako su pre toga kratko prokuvani 10ak min, dobro procedjeni da ispari visak vlage, nema greske, ali to je vec vise zezanja.
ronin Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 1 hour ago, Mil@n said: Juče sam ispao žešći car i kuvar zdjelajući za ekipu Brkin Istarski Ombolo Svinjski kare sa lepim prelivom, plus krompirići i mediteranska salata sa strane, Jako lagan recept i za nas početnike, sa minimalnim šansama da se nešto usere, stvarno je ispalo vrhunski. Dajte savet, možda sam malo više nauljio posudu, da li zbog toga krompirići nisu više zažuteli, tj ja sve volim da hrska i rešije, pa da znam za ubuduće... I ovako sam pekao duže no što kaže recept. Ti beše ne piješ alkohol?
Mil@n Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Ti beše ne piješ alkohol?Ne, nikad Ostalima hvala, notes taken Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
ronin Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Just now, Mil@n said: Ne, nikad Ostalima hvala, notes taken Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Što brate? Trebalo bi...
ivy Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 @Mil@n ovde je i meso pustilo svoju vodu pa su se krompiri skuvali.. inace sve ti je @askeladden rekao...jos ako imas gril na rerni to je onda reseno..
Mil@n Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Što brate? Trebalo bi...Nem pojma, ništa mi se ne sviđa Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
aram Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 13 minutes ago, ivy said: @Mil@n ovde je i meso pustilo svoju vodu pa su se krompiri skuvali... Pa to, zato najbolje odvojeno. Meso na rešetku/klocne, krompir prvo kratko prokuvati i to je to. Sa ovim rernama sa ventilatorom nikakav problem.
renne Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Da, ali ovaj vid krumpira i ne treba da bude krckav Njegova poanta je da bude mek
Recommended Posts