Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
pa ja zvao...
Džaba kad nisam ni za...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Posted

Kaki si domacin :hail: pravim neki party u septembru aj dodji da organizujes kuvanje a ja cu drogu i ostalo?

Posted

Prvi becarac ili sataras ove godine [emoji173]

Ali klot, bez jaja, samo dosta crvenog luka, paprika (ziva, nisam je pekla) i paradajz sa raznim zacinima i malo ljutkast, e ali imala sam bujon u frizideru, ostao od rizota sa pecurkama, pa sam time zalivala. Oh boy!

Sa batacima iz rerne i domacim sirom, koji je mastan, lici na fetu.

Al sto volim lebac da umacem u becarac...ohhh

Posted

Juče sam ispao žešći car i kuvar zdjelajući za ekipu Brkin Istarski Ombolo :D Svinjski kare sa lepim prelivom, plus krompirići i mediteranska salata sa strane, Jako lagan recept i za nas početnike, sa minimalnim šansama da se nešto usere, stvarno je ispalo vrhunski. 

Dajte savet, možda sam malo više nauljio posudu, da li zbog toga krompirići nisu više zažuteli, tj ja sve volim da hrska i rešije, pa da znam za ubuduće... I ovako sam pekao duže no što kaže recept. 

Fp6Dudw.jpg

KfeUGVE.jpg

Posted

Sklonis meso da porumene krompiri i vratis kare da i on dobije boju i koricu.Znaci kad je meso doslo do temperature da je gotovo,sklonis ga i pojacas temparaturu da krompiri postanu kako treba.Onda vratis meso na bukvalno 5,6, min i eto.

Posted

I krompiri su uvek hrskavi kada su u jednom redu u plahu, ne jedni preko drugih i tek svaki oblozeni masnocom, jos ako su pre toga kratko prokuvani 10ak min, dobro procedjeni da ispari visak vlage, nema greske, ali to je vec vise zezanja.

Posted

Uvek je najbolje peći ih odvojeno...

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Juče sam ispao žešći car i kuvar zdjelajući za ekipu Brkin Istarski Ombolo :D Svinjski kare sa lepim prelivom, plus krompirići i mediteranska salata sa strane, Jako lagan recept i za nas početnike, sa minimalnim šansama da se nešto usere, stvarno je ispalo vrhunski. 

Dajte savet, možda sam malo više nauljio posudu, da li zbog toga krompirići nisu više zažuteli, tj ja sve volim da hrska i rešije, pa da znam za ubuduće... I ovako sam pekao duže no što kaže recept. 

Fp6Dudw.jpg

KfeUGVE.jpg

Ti beše ne piješ alkohol?

Posted
Ti beše ne piješ alkohol?
Ne, nikad :)

Ostalima hvala, notes taken :)

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted
Just now, Mil@n said:

Ne, nikad :)

Ostalima hvala, notes taken :)

Što brate? Trebalo bi...

Posted

@Mil@n

ovde je i meso pustilo svoju vodu pa su se krompiri skuvali..

inace sve ti je @askeladden rekao...jos ako imas gril na rerni to je onda reseno..

Posted
Što brate? Trebalo bi...
Nem pojma, ništa mi se ne sviđa :)

Posted
13 minutes ago, ivy said:

@Mil@n

ovde je i meso pustilo svoju vodu pa su se krompiri skuvali...

Pa to, zato najbolje odvojeno. Meso na rešetku/klocne, krompir prvo kratko prokuvati i to je to. Sa ovim rernama sa ventilatorom nikakav problem.

Posted

Da, ali ovaj vid krumpira i ne treba da bude krckav

Njegova poanta je da bude mek

Posted

tako je 

+1

bravo lanmi