Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

2 hours ago, Redoran said:

ali sam realno najzadovoljniji janjetinom

realno, daj recept :)

Jagnjetinu ja uvek isto, uveče šaka soli, malo maslinovog, 4-5 čena bluka, par grančica ruzmarina, trunku bibera, sve odstoji do ujutru, onda u ladnu rernu poklopljeno,  i pečem na tiho, max na 180c, na svakih pola sata /20 min prelivam sokom od mesa, plus jedno dva puta belim vinom, a ako nemam vino onda pivom, i uvek ispadne dobro,  bar tako kažu ja slabo kad jedem janjetinu. Ali moji vole pa spremam 

ja onu grčku varijantu jagnjećeg frikasea u sosu od jaja sa limunom pravim često, nema kome se nije dopalo

• 2 weeks later...

Pileća krem čorba na, da kažemo, indijski način. Sa puuuno bibera :)

corba1.jpg

corba2.jpg

Spremao sam sinoc zekonju a la moutarde. Nije lose za prvi put. 

10 minutes ago, vladavsnarod said:

Spremao sam sinoc zekonju a la moutarde. Nije lose za prvi put. 

Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac

Uvidjajan sam, ne brini...

Spoiler

Nisam slikao sinoc, a sad ne izgleda tako ukusno :evil:

Lebac od spelte, ode u vurunu

t74lO7w.jpg

10 hours ago, askeladden said:

Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac

Ајд зекоња још и некако, али неки спремају гулаш од Бамбија...то је бре злочин!

Završila upravo tortu mužu za rođendan. Naravno, opet sam nešto izmišljala i ne znam kako tačno ide "recept", al poješće se valjda. 

• 2 weeks later...

Ovako nesto,samo sto sam samleo u brasno 100gr Ovsenih na jednu konzervu pasulja.Dodao dozu proteina,tri kasicice kikiriki putera,jednu bananu i umesto vode islo mleko od badema.Dodao kakao i prasak za pecivo.Ostalo kao na youcubu.Obavezno papir za pecenje.Odlican koljac,malo suv,ali uz recimo sladoled ili vocni jogurt odlican.

o, vajas bic bodi :D

Hahha,ma da unesem dovoljno proteina.Cilj je da podignem svojih 90kg na bencu,cucnju i mrtvom.Nakon toga cu se baviti cutom.

Odi kod mene da dizes ciment,samo 50 kg :)

dobila sam elijena

sad još da pokušam da se izborim s njim

image.jpg