April 9, 20187 yr 2 hours ago, Redoran said: ali sam realno najzadovoljniji janjetinom realno, daj recept
April 9, 20187 yr Jagnjetinu ja uvek isto, uveče šaka soli, malo maslinovog, 4-5 čena bluka, par grančica ruzmarina, trunku bibera, sve odstoji do ujutru, onda u ladnu rernu poklopljeno, i pečem na tiho, max na 180c, na svakih pola sata /20 min prelivam sokom od mesa, plus jedno dva puta belim vinom, a ako nemam vino onda pivom, i uvek ispadne dobro, bar tako kažu ja slabo kad jedem janjetinu. Ali moji vole pa spremam
April 9, 20187 yr ja onu grčku varijantu jagnjećeg frikasea u sosu od jaja sa limunom pravim često, nema kome se nije dopalo
April 22, 20186 yr 10 minutes ago, vladavsnarod said: Spremao sam sinoc zekonju a la moutarde. Nije lose za prvi put. Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac
April 22, 20186 yr Uvidjajan sam, ne brini... Spoiler Nisam slikao sinoc, a sad ne izgleda tako ukusno
April 22, 20186 yr 10 hours ago, askeladden said: Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac Ајд зекоња још и некако, али неки спремају гулаш од Бамбија...то је бре злочин!
April 26, 20186 yr Završila upravo tortu mužu za rođendan. Naravno, opet sam nešto izmišljala i ne znam kako tačno ide "recept", al poješće se valjda.
May 11, 20186 yr Ovako nesto,samo sto sam samleo u brasno 100gr Ovsenih na jednu konzervu pasulja.Dodao dozu proteina,tri kasicice kikiriki putera,jednu bananu i umesto vode islo mleko od badema.Dodao kakao i prasak za pecivo.Ostalo kao na youcubu.Obavezno papir za pecenje.Odlican koljac,malo suv,ali uz recimo sladoled ili vocni jogurt odlican.
May 12, 20186 yr Hahha,ma da unesem dovoljno proteina.Cilj je da podignem svojih 90kg na bencu,cucnju i mrtvom.Nakon toga cu se baviti cutom.