aram Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 2 hours ago, Redoran said: ali sam realno najzadovoljniji janjetinom realno, daj recept
Sara Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Jagnjetinu ja uvek isto, uveče šaka soli, malo maslinovog, 4-5 čena bluka, par grančica ruzmarina, trunku bibera, sve odstoji do ujutru, onda u ladnu rernu poklopljeno, i pečem na tiho, max na 180c, na svakih pola sata /20 min prelivam sokom od mesa, plus jedno dva puta belim vinom, a ako nemam vino onda pivom, i uvek ispadne dobro, bar tako kažu ja slabo kad jedem janjetinu. Ali moji vole pa spremam
aram Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 ja onu grčku varijantu jagnjećeg frikasea u sosu od jaja sa limunom pravim često, nema kome se nije dopalo
JakeBlues Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Pileća krem čorba na, da kažemo, indijski način. Sa puuuno bibera
vladavsnarod Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Spremao sam sinoc zekonju a la moutarde. Nije lose za prvi put.
askeladden Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 10 minutes ago, vladavsnarod said: Spremao sam sinoc zekonju a la moutarde. Nije lose za prvi put. Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac
vladavsnarod Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Uvidjajan sam, ne brini... Spoiler Nisam slikao sinoc, a sad ne izgleda tako ukusno
Tvrdica Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 10 hours ago, askeladden said: Samo brez slika,nekima je to omiljeni kucni ljubimac Ајд зекоња још и некако, али неки спремају гулаш од Бамбија...то је бре злочин!
Valk Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Završila upravo tortu mužu za rođendan. Naravno, opet sam nešto izmišljala i ne znam kako tačno ide "recept", al poješće se valjda.
askeladden Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Ovako nesto,samo sto sam samleo u brasno 100gr Ovsenih na jednu konzervu pasulja.Dodao dozu proteina,tri kasicice kikiriki putera,jednu bananu i umesto vode islo mleko od badema.Dodao kakao i prasak za pecivo.Ostalo kao na youcubu.Obavezno papir za pecenje.Odlican koljac,malo suv,ali uz recimo sladoled ili vocni jogurt odlican.
askeladden Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Hahha,ma da unesem dovoljno proteina.Cilj je da podignem svojih 90kg na bencu,cucnju i mrtvom.Nakon toga cu se baviti cutom.
beyoncé Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 dobila sam elijena sad još da pokušam da se izborim s njim
Recommended Posts