Čutura Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) viskapogacometrija pobrko sa rap/bskom tortom ;) Edited April 8, 2017 by Čutura
adam Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 ja je nikad nisam jeo hladnu. verovatno moze al topla je zakon.
morgana Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Puding od smokve po rp iz Ukusa regiona S. Karapandže. mozes li molim te da napises recept?
Bujodrag Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) A niiiiijee Jbt, neka jela stvarno dobro spremam, ali, kad Cmrlja i i vi ostali ovde okačite fotke, dodje mi da glodjem monitor, čak i kad nisam gladan.... Maaalaa je. Edited April 8, 2017 by Bujodrag
Gospodin Slucaj Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 sočivo po indijskom receptu i pirinač s kojim ću eksperimentisati malo
nisam ja Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Guglam šta ide u tu perašku tortu i saberem 2 i 2. Mjau našla uniformu. Kapetan.
Ras Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Maaalaa je. Bravo! Nikad da je napravim, a recept imam takođe u ovoj Karapandžinoj knjizi, pa je jedem 1-2 puta godišnje, ali u Perastu. mozes li molim te da napises recept? Sastojci: -mleko, nešto manje od litra (9dl) -šećer 240 g -suve smokve 250g Mleko prokuvaš i skloniš sa ringle. Dok je još toplo, dodaš šećer. Zatim u mleko, uz mešanje dodaješ usitnjene smokve. Za ovo sitnjenje nemam dovoljno oštro rende, već koristim nož. Zbog finije teksture je dobro da su smokve iseckane što je sitnije moguće. Naravno, odstupanja su dozvoljena. Masu sipaš u keramičke posude za pečenje i pečeš desetak minuta u rerni koja je prethodno zagrejana na 180 stepeni. Ohladiš, pa u frižider. Služi se hladno (ako možeš da se suzdržiš) posuto cimetom. Ovo je sažeta verzija knjige koja je bila dostupna za daunlod verovatno u promotivne svrhe: Ukusi regiona Edited April 8, 2017 by Ras
MayDay Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Guglam šta ide u tu perašku tortu i saberem 2 i 2. Mjau našla uniformu. Kapetan.Oduvek sam želela biti Generalica, ali nisam. :D
gospa buba Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 chekaj bre, perashka torta i rapska torta su takoreci veri similar? oba su ochigledno borbeni kolach ^_^
Jeremija Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Moram ovih dana da napravim Moskvu Šnit, čisto da damama na forumu dam domaći zadatak... :D
Recommended Posts