Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Ne znam, ja znam da u nemačkoj ne uspevam da ih nadjem :(

Treba pitati po old skul bakalnicama, ako je to još preostalo negde...

• Replies 11.5k
  • Views 865.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Ima li u Srbalja da se kupi ta papirna?

Kako nema, pa u sta pakuju musli u radnjama ;)

Ima li u Srbalja da se kupi ta papirna?

Mislim da sam nedavno video kod kesadžije grosiste u Lominoj, zgrada tik do raskršća sa Kameničkom. Na većini pekarskih papirnih kesa je jasno uočljiva reklama proizvođača kesa. 

Slušaj mahima, preskoči senf. Samo posoli, biber, bluk, ulje obilato, pa uvi u plastičnu foliju i neka prenoći. Peci dobro pokriveno folijom, sa malo vode i masnoće oko sat i po na 200. Otkrij i nagari rernu do kraja dok ne ispari voda i batak ne porumeni i zahrskavi se

Verujem da je ovo odlično. Ja najčešće idem na najjednostavniju varijantu bez prekonoćnog potapanja, samo ppp dižonski senf, tj. Delez u teglici od 300 gr i vegeta. Polijem hcmuljem i naspem vode u tepsiju i krk u rernu, sa povremenim obrtanjem. 

ček sad, hoćete da kažete da je ta brown paper bag, ustvari samo obična paprina kesa, a ne neka specijalna za pečenje?

ček sad, hoćete da kažete da je ta brown paper bag, ustvari samo obična paprina kesa, a ne neka specijalna za pečenje?

Kazem ja tu nisu cista posla...

:lolol:

Pa najobicnija papirna kesa za bakaluk, one sto su nekad bile pored svake tezge sa povrcem u C marketima :)

Ja sam tako naucio da me ne truje kokicarska mafija iz maksija, pa u mikrotalasastu stavljam kukuruz na meru u papirnu kesu...Ali to su talasi i nije relna!

a bre, stavi u relnu, na 180°C nista nece da joj bude...

Može i na 200

Počinje da mi se čini da aram žestoko troluje... Šta bi se desilo sa silnom močom u toj braon kesi, dobra šansa da bi ili pocepala kesu iznutra, ili iscurela.  :)

Vatrostalna je zakon. Mrtav umoran se probudio pre pola sata, stavio (prethodno marinirano) pile, isekao krompire, sve lepo  dodatnozačinio, preklopio i sad trčim na traci dok se to polako pravi.   :fantom:

Vatrostalna je za amatere

A pa ja sam totalan amater, samo volim to što radim... :)

A pa ja sam totalan amater, samo volim da jedem... :)

+1