Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Probaj : drool :, samo izbriši razmake.

Posted

I nož i sekirica izgledaju prijatno pohabano i dobro održavano.

Sad tek nema sanse da ti dodjem u goste :fantom:

:lolol:

Posted

paprike punjene smesom od pavlake,jaja,kiselog mleka,nekog tvrdog sira rendanog,malo sira iz mjeha :D, i ostale dve-tri kasike rizota od juce a posto idemo odavde praznim frizider pa sam ubacila i to..presekla paprike na pola pa u rernu posuto muljem na 200c dok ne porumeni

Posted

koje paprike? one "šilje"? neke baburaste? de je tu meso? osim ako nije u rižotu? a?

koliko pitanja, glava me zabolela... odo skuvam brufen :P

Posted

odo skuvam brufen :P

to na nau drinkin ^_^

(sva prštim od vickavosti)

Posted (edited)

koje paprike? one "šilje"? neke baburaste? de je tu meso? osim ako nije u rižotu? a?

koliko pitanja, glava me zabolela... odo skuvam brufen :P

obicne babure,cilj je bio hrana za 20min sa sto manje sudova i bez izlazenja iz stana, sa onim sto se ima u fridzu..omg

a u frizdu bile 3 babure,pavlaka,2 jajeta,okrajci nekog sira i rizoto od juce

DSCN1940.jpg

Edited by ivy
Posted

pissaladiere - francuska pica sa lukom & incunima & maslinama.

nisam jeo ko covek danima, razbicu se.

luk je trenutno u fazi karamelizacije a proizvodnju potpomaze neki shiraz whatever 

jedva cekam.

Posted (edited)

@cmrlj, kako ovo izgleda jednostavno, a nikada se ne bih setio. bas mi se dopala ideja, i evo sada razmisljam sta bih mogao da pospem na tako nesto. mozda one kikiriki stapice da ih izmrvim. u svakom slucaju, mi se dopada ova ideja!

edit:

moja sveca se iznervirala jer sam ponovio 'ideja' jedno 100x kada sam joj pokazao ovu fotku :D

Edited by hoffnung
Posted (edited)

vrlo je jednostavno, jela sam tu crnu cokoladu i pozelela da je uparim s ovim s cim jesam, zavukla kocku u teglu semenki, slagalo se, pa resih da probam. ne samo da dobro izgleda, nego je i dobro, cokolada dobije novi kvalitet kad se istanji, dodatak je samo plus. ova je valjala, zao mi je sto nisam imala krupnu morsku so. sad sam i ja pocela da razmisljam, off the top of my head: suve sljive, peceni orasi, ta ne moze da omane, idealna za poklon, za mene seckani peceni slani bademi, to mi se trenutno jede i divlje sveze borovnice, sveze mleveni biber, ne znam na sta ce ta da izadje, al moram da probam. kikiriki stapici dobro zvuce, za "gurmane" przena slaninica, ljuta papricica :D

edit. sa cvarcima bi bila hit.

Edited by cmrlj
Posted

elem, kao sto sam se nadao i ocekivao...

jos jedno dve glavice luka vise, luka nikad dosta, sav se istopio, mozda zera paradajz sosa kojeg sam se uzdrzao da stavim, i da je bilo malo tanje testo, koje mi je nesto abnormalno naraslo u rerni i to je to.

pissaladiere - check it out! 

Posted

pissaladiere - check it out! 

I will. Thanks.

:)