Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

deda iz UE

chitam deda iz ujedinjenih emirata. ja sam genije -_-

• Replies 11.5k
  • Views 866k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

A šta je UE?

EDIT. Mora da je ono što je u moje vreme bilo TU :D

tachno to.

(de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora)

Ovo mi je promaklo pa samo da

:lolol:

Hahaha, delegacija iz TUAE, Vucic da crkne!

Tri i po kile rebaraca,u glinenim posudama zatisnutim testom. 6 sati na 110 stepeni, pa gril.

Prvi put u životu sam pravila pilav, i to napamet,bez recepta, i mislim da mi je ovo do sad najbolje što sam napravila u kuhinji!

10505488_10202905056921387_5227726072388

Si sigurna da to nije đuveč?

Nisam!

Tri i po kile rebaraca,u glinenim posudama zatisnutim testom. 6 sati na 110 stepeni, pa gril.

Meni ovo zvuči kao neki recept iz drevne Mesopotamije.

Jel ga ne diras za tih 6 sati?Uhhhh moras biti djavolski siguran u sebe onda  :misko:

Posle 4.5 sata sam shvatio da ce glina i hermeticki zatvorena sredina ubrzati kuvanje, pa sam uzeo i otvorio. Sacekala su me fall-of-the bone rebarca, teksture kakvu ne bih mogao da postignem bez gline. Namackao glazuru od viskija, bbq sosa, meda, vustera i malo vinskog sirceta, izgrilao sa obe strane i sada ce da cekaju vece u rerni, otkrio sam da su rebarca bolja ako se ne jedu odmah po zavrsetku pecenja, vec kada im se da nekoliko sati u rerni na recimo 60 stepeni. arome se nekako sjedine.

Sledeći mudar Vasin savet, pristavio đuveč za sjutra. Dve glavudžice cluka na listiće, po jedna velika crvena i zelena paprika, jedna velika šargarepa na kolutove, malo žute boranije, jedan krompir na kocke, 5-6 čenova bluka, jedan paradajiz™ oljušten i iseckan, rknuo integralni pirinač, pola drveta ruzmarina, pa se krčka. Pre rerne će da popije još krdo peršuna i tepih seckanog bluka za preko.

Sledeći mudar Vasin savet, pristavio đuveč za sjutra. Dve glavudžice cluka na listiće, po jedna velika crvena i zelena paprika, jedna velika šargarepa na kolutove, malo žute boranije, jedan krompir na kocke, 5-6 čenova bluka, jedan paradajiz™ oljušten i iseckan, rknuo integralni pirinač, pola drveta ruzmarina, pa se krčka. Pre rerne će da popije još krdo peršuna i tepih seckanog bluka za preko.

Jbg nema tu mesa ;)

Послато тетејцем

a breskve?