ivy Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) supu sa knedlama,pile u rerni sa povrćem okolo,grejvi od pečenja,mešana salata-paradajiz,paprika,krastavac,cluk samo posolim i ništa više nešto mi je tako kul ovih dana nisam normalna. Edited July 20, 2014 by ivy
boshoku Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 ne bi tu ništa dodavao! (osim krastavca koga bi izuzeo - taj mi teško pada)
Indy Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Rolovano dagnje na kajmaku :) Dagnje ili jagnje? + drul at pileći paprikaš.
gospa buba Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 + drul at pileći paprikaš. mada mi je u pameti pileci ajmokac, al ne znam dal ce da jedu to, a nije dan za eksperiment. no samoubojstvo i jedno i drugo ^_^
Singer Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 nau kuking: naručio palačinke s donesi.com mi smo tamo još malo pa zlatni član i to na puko naručivanje. nekad smo bili momak i devojka, šetali se goli po stanu i naručivali sa donesi.com. danas pravimo spisak za pijacu, šetamo se sa pelenom preko ramena i srećni smo kad čujemo podrig. /facts of life
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 sveze ili smrznute? sveže, samo sveže :) NC: knedle sa šljivama, prve ovosezonske
Recommended Posts