Singer Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Prolazi carinu, budi bez brige. Čini mi se da me Singer nije dobro razumeo; iz Beograda sam... O carski! Ja i dalje ne mogu da "pojmim" da i mi mozemo (doduse limitirano) da budem deo sveta upotrebom interneta i internet kupovine. :p E, svez cili mozes da nadjes na zemunskoj pijaci. ;)
rezwalker Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 E, svez cili mozes da nadjes na zemunskoj pijaci. ;) Ima zelenih, s vremena na vreme, i na Kaleniću. Međutim, dešava se katkad da budu preterano gorke. Kakva su ti iskustva sa Zemunske?
Singer Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) Ima zelenih, s vremena na vreme, i na Kaleniću. Međutim, dešava se katkad da budu preterano gorke. Kakva su ti iskustva sa Zemunske? Sad za praznike sam naisao na bakicu koja ga uzgaja negde u okolini Ljiga i (kaze) redovno ga ima. Posto je rasprodala sve dala mi je par "ruznih" komada za probu sto je ostavila sebi da ima uz klopu. Pravi crveni chili, k'o sa reklame televizije. :) Edited May 6, 2014 by Singer
Frank Pembleton Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Sad za praznike sam naisao na bakicu koja ga uzgaja negde u okolini Ljiga i (kaze) redovno ga ima. Posto je rasprodala sve dala mi je par "ruznih" komada za probu sto je ostavila sebi da ima uz klopu. Pravi crveni chili, k'o sa reklame televizije. :) To sa zemunske pijace?Verujem da se takvih delikatesa ne može naći u 44-om? Послато са WЦ шоље усинг БВК
Singer Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 To sa zemunske pijace?Verujem da se takvih delikatesa ne može naći u 44-om? Послато са WЦ шоље усинг БВК Sa zemunske... U 44. svi prodaju sve isto a ako trazis cili ponudice ti nasu zelenu ljutu.
Аврам Гојић Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 pečem pitu sa jagodama....imam nagging feeling da sam katastrofalno zabrljao, videćemo
wall Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 E od ove godine jedem jagode i baš smo nekako dobri. Ako si zabrljao, nema veze, okači. Ja ću te pohvaliti. ^_^ Upravo završio prženje palačinki, 22 kom. Zajebo se u startu, aj 5-6 kašika ovog brašna, aj 5-6 onog, opa heljdino, to je zdravo aj i to...
Аврам Гојић Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ajao, kakva heljda u slatke palačinke...jel dobro ili je iz kujne babe Čohano?
betty Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ajao, kakva heljda u slatke palačinke...jel dobro ili je iz kujne babe Čohano?zasto ne? tako holandjani stalno.
Аврам Гојић Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) proglasavam polu-uspeh, pita je ispala super u sredini ali je sirup malo krenuo sa strane, pa se karamelizovao, izgoreo, i morao sam da operisem pitu na nekoliko mesta da ne bi bila gorka na ivicama. pojesce se Edited May 8, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) to su one varijante "jao, pa nije mi ovo prezentabl za goste, sad moramo sve sami da pojedemo" Edited May 8, 2014 by Грешни Василије
Bujodrag Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 E, rešio sam da budem fini. Zaostale ćevape ću ubaciti u izdubljeni somun, zatrpati ih čačkavaljem i seckanim clukom, začiniti zatvorenih očiju, prekriti slaninom pa peći u rerni. Lagana večerinka. Fotke ako preživim
Recommended Posts