ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) meni je i dalje apsolutno neverovatno da je iko ista ozbiljno mislio ovim filmom, iako smo, fakat, samo trejler mogli da vidimo. Edited March 22, 2014 by ToniAdams
Utvara Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 mislim da zasluzuje nacionalnu penziju. Ja koliko znam, Racković je dobio stan od države, ili tako nešto.
akibono Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Racković je prava avangarda, vozi skejt nizbrdo i pljuje slučajne prolaznike....
ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 za 200 do 400 godina to ce smatrati posve normalnim ponasanjem
aram Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ma da, a i tom godovac je trco go po terazijama i vikao pun mi je kurac, budala.
kobni zelaya Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Samo da iskoristim priliku da ponovim da se uspešnost trejlera iz stranice u stranicu ovog topika sve više potvrđuje.
Ryan Franco Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Samo da iskoristim priliku da ponovim da se uspešnost trejlera iz stranice u stranicu ovog topika sve više potvrđuje. Ja im stvarno želim sve najbolje. Zatekao sam se jednom u prostorijama onog njihovog radija. Fascinantno mi je da su uspeli da tu priču naprave održivom i svaka im čast na tome. Najskrenije se divim ljudima koji uspeju da stvore i hajp i pare oko svoje umetnosti. Sa druge strane, mene lično ne privlače ni njihov senzibilitet, ni ideje, pa ni više puta demonstrirane kritike društva. Čak nemam ni toliko odbojan stav. Više sam ravnodušan. Neću ovaj film gledati, to je sigurno. Edited March 22, 2014 by McCabe
gospa buba Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ma da, a i tom godovac je trco go po terazijama i vikao pun mi je kurac, budala. ali, slozicesh se, u gomili golih guzica kojima je pun budala, to ne bi bio neki dogadjaj. imao je dakle svoj (uslovno) smisleni trenutak ^_^
Skyhighatrist Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ma da, a i tom godovac je trco go po terazijama i vikao pun mi je kurac, budala. Gotovac.
ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Samo da iskoristim priliku da ponovim da se uspešnost trejlera iz stranice u stranicu ovog topika sve više potvrđuje. jebemu, pricamo o kojestarijama as usual. mislim, ako sam dobro zamijetijo, u filmu zipa joma ide ulicom i vice da mrzi cecu, narodnjake i dodjose. osim ako se u jednom momentu u filmu ne desi zombi apokalipsa, sklon sam da poverujem da bi mogao biti bulja :)
InvisibleLight Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) ja mu videla golu guzicu live,u msuv pre 7-8 god edit = gotovac Edited March 22, 2014 by InvisibleLight
aram Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Gotovac. fala, kucko sa smobilnog pa ne video :) edit: @gospa buba sta nam o smislenosti trenutka govori da je plasticni isus proveo 20 godinica u bunkeru? a i mogu da zamislim sta bi se o gotovcu i stojanovicu pisalo na nekoj tadasnjoj pppatologiji Edited March 22, 2014 by aram
Recommended Posts