Sara Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 i meni igre za LI deluju gadno + da mogu da se šteluju (prema igračima koja kome više leži) Sve dok je Ognjena mirni smo što se glasanja tiče ali on je čini mi se, bio neprikosnoven po osvajanjima imuniteta. Mitar odmah za njim. Ako se crvene žene budu pitale mislim da Stefi neće biti u prvih troje za masnu dasku. i ja sve čekam te famozne preokrete
Valk Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Pa šta ste očekivali, da Perić kaže "ne gledajte, ekipe invalida se povređuju svaki čas i ispadaju po redu". Normalno je da diže hajp. Ja čekam da neko shvati da je Vesna slab šraf. Mada Katarina sa svoja tri poraza na platformi mislim da je oborila neki rekord. 1
copkillah Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 7 minutes ago, Valkyrie said: Pa šta ste očekivali, da Perić kaže "ne gledajte, ekipe invalida se povređuju svaki čas i ispadaju po redu". Normalno je da diže hajp. Ja čekam da neko shvati da je Vesna slab šraf. Mada Katarina sa svoja tri poraza na platformi mislim da je oborila neki rekord. Ona mi je baš mutna i ovako, ništa joj ne verujem.
Halvard Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Mislim da je Maša u prvoj sezoni vezala tri poraza u istom danu i rasplakala se, pa ju je Milica tešila kako nema veze, nije joj leglo, kao što ni njoj nije leglo kad je S JEDNOM NOGOM išla kroz ono blato. Čak mislim da je to bilo u onoj igri kad je nagrada bila aukcija, pa je kao šlag na tortu Maša potrošila sve pare na dve banane. When it rains...
Sara Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 (edited) Izgleda da je Perić procenio da ove godine ima potrebe da stvara hajp. i pored najbolje volje ne mogu da poverujem da bi ove ekipe išta zanimljivo neočekivano mogle da nam prirede, crveni još i možda al plavi baš nikako. evo, mojih 5 banki za šok razvoj je da Ognjen uprkos stalnim nominacija, dogura do finala, uzme trofej i sve nas na kraju fascinira. Edited April 22, 2024 by Sara 1
Valk Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 10 minutes ago, copkillah said: Ona mi je baš mutna i ovako, ništa joj ne verujem. Podilazi im svima kad priča s njima, pruža fejk psiho-podršku, predstavlja sebe kao Samarićanina itd Sumnjam da je sve to baš autentično, no kapiram je da joj je to forte, međuljudsko povezivanje, pošto je u igrama donji prosek. 1
Halvard Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 E a koliko smo kukali na kasting u prvoj sezoni, a to još ispade ubedljivo najbolje. Makar je bilo sjajnih duela, Stefan/Vladimir vs Goran, Nevena vs Milica, Nika vs Maša (makar u početku), Tenina famozna provlačenja sekund pre protivnice, često se dolazilo do štafete... Osebujni likovi poput Roka i Milice, izglasavanja Gorana i Sumeje, sapunica oko Nađe... Good times. Drugu sezonu je spasilo plavo pleme sa tri terminatora, plus naravno njihov građanski rat. Ovo sad je baš ravna linija. 1
mire Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 ali kad onaj ljigavko kaže "tića", ceo dan sreće nemam 1 1
Sara Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 kad smo kod Tiće, definitivno najlepši osmeh ovogodišnjeg survivora (one dve ni prineti - Katarina i Mihaela) jedino joj je malo čudna gornja usna kao da je napumpana
mire Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 ja buljavo zlo ne mogu da smislim a one gaće sa dodatkom guzice se usmrđele na njoj
Sara Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 meni je ona u nekim kadrovima prelepa, ajmo reći () u većini kadrova. Za gaće se slažem, te helanke što se uvlače u dupe su retko vulgarna pojava. za ostalo, čekam još pa ću da odlučim.
Milošica Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Mire kao da smišlja nazive Šešeljevih knjiga. 1 4
Halvard Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Meni je Tića™ čudna, ponekad jako lepa, na momente grđa od prošlogodišnje Sanje. 1
mire Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 (edited) 2 minutes ago, Sara said: meni je ona u nekim kadrovima prelepa, ajmo reći () u većini kadrova. Za gaće se slažem, te helanke što se uvlače u dupe su retko vulgarna pojava. za ostalo, čekam još pa ću da odlučim. ma ne ŝto se uvlače, nego imaju umetke za istrćivanje buljsona Edited April 22, 2024 by mire
Sara Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Nemaju. Znam pouzdano jer sam jednom greškom preko insta poručila iste, zeznula sam se, nisam videla da je taj šav preko dupeta naboran i kao da ima neki lastiš koji dovodi do toga da se helanke jezivo uvlače. Ostalo su samo šare na materijalu koje su takođe bezveze. Moje su bile tamne pa se nije moglo videti lepo na slici, i gotov zajeb.
Recommended Posts