duda Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Anđela je prilično nesposobna Ed. Iako je pobedila Edited April 2, 2024 by dùda
duda Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Pa nije Vesna ni bila loša ovaj put, nego je Mihaela bila izvanredna. 2
Meduzalem Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Ne znam koliko je uopšte bila bitna ova borba. Nagraada pismo od porodice, šta znam... Plavi su baš slinili da im je važno, po meni ovo Crveni treba da zaborave koliko juče. Edited April 2, 2024 by Medusa_trip 1
Sara Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Najgluplja moguca nagrada. Nika je bila carica kad je bese rekla da bi radije pojela burek nego se cula sa kevom. OMG Edited April 2, 2024 by Sara 2 1
duda Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) O jbt, što je ovaj čovek dolazio ovde Mislila na Dorijana a vidim, ni Aleks nije daleko. Jbt koja patetika. Ko da su odsutni godinu dana. Edited April 2, 2024 by dùda 4
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Sramotno. A krindž kad Dorijanu piše familija da kida poligone a on bože sakloni hahahaha i Nensi koja kaže ostaću do kraja pa kako tako ne mogu crveni dobiti bez poena is RSA i jebi ga 1
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 19 minutes ago, Sara said: Nika je bila carica kad je bese rekla da bi radije pojela burek nego se cula sa kevom. OMG Fakat je Nika i jela i čula se s kevom i sve nagrade ikad imala. 1
Sara Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Meni je Nika bila grozna na pocetku, a kasnije omiljena. Ta se nije folirala nikad. Edited April 2, 2024 by Sara 1
Halvard Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Martina ima brkove i what has been seen cannot be unseen.
goofs Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 trebalo bi sve da imaju brkove i da su dlakave ko primati, ako su ovde uslovi života zaista onakvi kakvim ih predstavljaju 1
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Nema, izašle joj fleke od sunca. Pitaj @Svemir Zeka o toj neprijatnosti @goofs radi se laserska epilacija, gospodine Gufs, updejtujte se malo! Edited April 2, 2024 by Valkyrie 1
goofs Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Laserska epilacija je tretman koji se periodično ponavlja na par nedelja i u toku kojeg ne bi trebalo depilirati dlaku, raspitao sam se :p Mislim, evidentno je da nisu dlakave, jasno je i zašto, ali to ne ide uz priču o životnim uslovima na pustom ostrvu, o kojima bih zaista želeo da saznam više, umesto sto istih snimaka rasprave o igrama i ko je kakav bambus…šta ti ljudi rade tamo po ceo dan, kako love, gde spavaju, gde seru, kako se kupaju itd. Malo se nadovezujem na onaj citat Dinčića, ovi uslovi ne deluju ni blizu rigorozno kao ti tada. Svi deluju čisto, uredno, na savetu i skockano, ko da su na godišnjem odmoru na kom se slabo jede.
Recommended Posts