duda Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 O jbt, ta prošla sezona mi je potpuno izvetrila iz sećanja .
Halvard Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 I ja bih najradije zaboravio kako se završilo kod crvenih. Zato je rasplet kod plavih bio spektakularan 1
Halvard Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Eh, propustio si da vidiš kako @Valkyrie srčano brani Nađu, to se ne zaboravlja 1 1 1
Meduzalem Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Potražiću na temi, to se ne propušta. Meanwhile, nađoh recept Dinčić Srkija iz čuvene sezone Survivora 2009, kako se spremati za ulazak u isti: Spoiler Od „Survivora“ nikad ne znaš šta možeš da očekuješ, pa samim tim ne možeš ni da se pripremiš. Pošto sam većini ostao dužan taj odgovor, evo napisaću svoj metod za uvežbavanje „Survivora“ koji može, ali i ne mora da upali. Prvo sakupite potreban materijal. Jedne pantalone, jedne bermude i dve tri majice. Obucite ih odmah i pripremite se da ostanete u njima narednih pedesetak dana. S vremena na vreme ih pokvasite i nosite tako mokre, bilo vam hladno ili ne. Jedne te iste patike nosite takođe pedesetak dana i povremeno ih smočite i zaprljajte kako bi dali šansu gljivicama da nađu sebi dom na vašim stopalima. Jedite jednu šolju pirinča dnevno. Sapun, šampon i ostale higijenske budalaštine izbacite iz upotrebe. Kupajte se isključivo slanom vodom. Kosu obavezno negujte i ispirajte pepelom, zbog sjaja i volumena. Pepeo je dobar i za pranje zuba. Spavajte pored kreveta ili još bolje ako ste u prilici, na zemlji u dvorištu. Ukoliko živite u zgradi možete bar četiri sata dnevno da izdvojite za dremanje na travnjaku ispred zgrade. Na podozrive poglede komšiluka ne obraćajte pažnju. Bar jednom nedeljno lezite na mravinjak i navikavajte se na te male nožice koje trčkaraju po vašem telu, licu i ulaze u nos i uši. E, a sad onaj bitniji, takmičarski deo. Kod ukućana procenite ko je najspremniji na dogovor. Pokušajte da nagovorite recimo mamu i brata da zajedno izbacite babu iz kuće. Baba ima iskustvo i potencijalno je opasna. Ukoliko se mama bude nećkala i davala izgovore tipa ’’draga mi je, rodila me i odgajila, kasnije školovala’’ i slične sentimentalne gluposti, objasnite joj da tako mora i da je takva igra. Nema mesta za emocije. Nakon što eliminišete babu, dogovorite se sa bratom i tatom da je vreme da mama leti napolje pošto je suviše bitna u kući, sve radi, pere, kuva, pegla... jednom rečju stub kuće i opasan igrač. Ako uspešno i to obavite, vi ste potpuno spreman i potencijalno uspešan učesnik „Survivora“. 6
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 4 hours ago, Halvard said: Eh, propustio si da vidiš kako @Valkyrie srčano brani Nađu, to se ne zaboravlja I u sarkazmu mora da postoji neka mera.
Halvard Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 39 minutes ago, Valkyrie said: I u sarkazmu mora da postoji neka mera. Nije sarkazam, peckamo se malo, znaš da si 1
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Just now, Halvard said: Nije sarkazam, peckamo se malo, znaš da si Pa POBOGU moram li disclaimer da stavim svaki put kad se zezam?? 1
copkillah Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Au kako počinjem da navijam za Mitra samo tako pročitajte i ostale tvitove 3
Valk Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Kako je Voja ispizdeo plavo pleme, ne mogu da se sastave ni nakon (ne)prospavane noći Vrhunski provokator, hahahaha, Mihaela skinula masku opatice i ljuta je ko zvečarka. Can't wait!
Meduzalem Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 (edited) Sve više mi ide na živce ovaj kreten Boki sa dahtanjem. Mislio sam da ću prevazići. ama jok. A i ove plačipičke... Stefan kao sivonja gađao. Edited April 2, 2024 by Medusa_trip
Recommended Posts