Michael Krueger Posted March 29 Posted March 29 Užasno selektiran crveni tim, toliko da prosto teram sebe da navijam za njih... Ovaj Vojo je toliko šupalj i bezvezan, da je to strašno. Sirovina bez mozga. Aprijatno za gledati... ako ih taj obrlati nadalje, ovi ostali da provere svoj IQ kad se vrate... 2
mire Posted March 29 Posted March 29 lik je, bre, opasan po okolinu težak ženomrzac, frustrirana stoka sa dijagnozom 3
Sara Posted March 29 Posted March 29 Sad tek gledam, trenutno mi je Voja ispred Varje na listi za odstrel Za ceo slucaj muz kaze “srpska posla” … pa, jel moguce
Halvard Posted March 29 Posted March 29 Ovo je gore nego kad je Sumeja poludela, a Tonka vs Denis fight je pesmica slavuja u poređenju sa ovim raspadom 3
Sara Posted March 29 Posted March 29 (edited) Munjevito izbija na prvo mesto liste za odstrel😂 Lud ko kupus Edited March 29 by Sara
Halvard Posted March 29 Posted March 29 Ali pakleni plan da se Ivana ekspozuje™ pred svima, što reče Kaća, zašto, čemu, WTF?! Kao da je ona ikakav faktor tamo. Jedino je postigao da mi ona ispadne skoro pa simpatična Jbt kakav je njanjavi smarač ovaj Luka kod plavih, Alex ga je mnogo uvredio i povredio, kme kme kme. 3
duda Posted March 29 Posted March 29 Produkcija jbt, koje su oni ljude skupili, ovo je sramota. Zamišljam da ovako izgleda zadruga 3
Michael Krueger Posted March 29 Posted March 29 (edited) Jesmo mi iznadprosečno glupi kao narod ili takve namerno biraju u Survajveru? Edited March 29 by Michael Krueger 1
Recommended Posts