Jump to content
IGNORED

FB Slagalica

Quizmaster

Recommended Posts

Posted

Koga zovem? Antikvara -_- Inace, obavezno kucajte A...I...E i slicno na kraju reci. Nikada ne znate sta sve moze da prihvati

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

84

• *edited by mod

64

• Quizmaster

60

• KennyDalglish

46

Posted
pola polufinala je sa PPP :)
pola finala je sa PPP :)tica je opak igrac.
Posted (edited)

Čestitke, kolega! :thumbsup:Ja sam dobio Ticu 3:0 u polufinalu prošlog turnira, ali sigurno je u međuvremenu malo napredovao.

Edited by Quizmaster
Posted

Ako zaista postoji ona aplikacija za slova, ovaj jadnik je koristi...

:isuse:post-190-13357380511639.jpg

Iako nisam briljirao, uspeo sam da okrenem :) post-190-13357381235538.jpg

Posted

Antonio Gaudi nije resenje asocijacije, al Gaudi jeste....posledica - 2 otvorena polja vise = u ukupnom skoru izgubio partiju za 1 poen sta reci ?????

Posted (edited)
jel se desilo nekome da se igra zavrsi nereseno, meni pre neki dan 102-102 a pobednik je odlucen tako sto je ovaj bio bolji u prvoj igri pa mu je komp dodelio jedan poen i ja izgubio 103-102, glupo pravilo....
Koincidencija ili ne, ja sam pobedio na isti nacin 102-102, i dodeljen mi je poen, samo mislim da smo bili izjednaceni i u prve dve igre pa je treca odlucila ili tako nesto....ovo je bilo pre nekih 15ak dana.. Edited by Orle Zmajević
Posted

Ima li išta gore nego kad na protivnikovu slagalicu u prvoj sekundi uočiš neku jedanaestku ili dvanaestku....biggrin.gifInače! Konstantno mi u zadnjih sedam ili osam dana u spojnicama dolaze glasovne promene bar jednom. isuse.gif Poneku nabodem ali nemam blage kako se koja zove....

Posted (edited)

Na ko zna zna kliknem dosta brzo na odgovor na neko pitanje, a racunar zabelezi vreme odgovora 22,74 ( :unsure: ) sekunde i uredno dodeli bodove protivniku koji je odgovorio za 4-5 sekundi. I apsolutni hit asocijacija gde su kolone Beograd, Novak Djokovic, Vojvodina i Tokio, a konacno Srbija. Pa, majku mu, kakav je to covek sastavio :puke:

Edited by crtamOrasi
Posted

Nakon uzbudljive završnice, u poslednjoj aprilskoj partiji Slagalice odbranjen je šampionski tron :)elitnaliga.jpg

Posted (edited)
Nakon uzbudljive završnice, u poslednjoj aprilskoj partiji Slagalice odbranjen je šampionski tron :)elitnaliga.jpg
PPP opet 30% u top 10. :Hail: imam 2 rezultata od 71, 72 u najboljih 10. :isuse: zadnjih dana sam izgubio 3 ili 4 meca iako sam imao preko 50 prednosti pred asocijacije.turnir je zavrsen pobedom djordja karne. nadjoh malo brzeg od sebe. :)ne znam kako je lazni odigrao za 3-e mesto.EDIT: 7 mesto u elitnoj nosi 250 zlatnih tokena, a 8 u nekoj slabijoj nosi 650 :isuse: Edited by Ros
Posted

Cestitke QM na odbranjenoj tituli, naravno i Rosu i laznom na rezultatu na turniru. Na turniru je PPP imao 50%, petorica u prvih 10 ;) @QM, kad je novi turnir :P Izgleda da su uspeli da zabrljaju sa podelom nagrada angry.gif i nagrade predvidjene za elitnu ligu podelili najslabijoj ligi i obratno :lol: i ja sam dobio 250 zlatnih tokena manje. Plus sto danas ne mogu ni da igram, imam obavest da sam vec odigrao sve danasnje partije, a samo sam se ulogovao :(

Posted

Čekam još taj meč za treće mesto, pa da napravim neki izveštaj i statistiku. :)U poslednjoj jučerašnjoj partiji trebalo je da osvojim 121 pero za prvo mesto. Partija je krenula loše po mene, jer nakon mastermajnda sam vodio samo 57:50 pošto je protivnica iskoristila sve svoje prednosti. Međutim, popravio sam se na KZZ, na spojnicama sam imao sreće da protivnica slabo zna domaćine olimpijskih igara, a bio sam dobar i na asocijacijama, tako da je na kraju bilo 181:61, dovoljno za 124 pera :0.6:

Posted

prijavljujem se za novi turnir, ma kad to bilo :)

Posted

Sta je ovo,opet poceli random spajati bez obzira na rejting?Danas ja koji imam rejting oko 1500 sam igrao protiv ljudi koji imaju rejtinge 650,220 i 1100.

Posted

Upravo sam sa rejtingom 150 prebio neku Svetlanu koja ima 165, ispresavijao sam je najstrasnije. 119:44, i to sam se zezao. Koliko sam prejak, zlo i naopako!Mada je bila fina i kulturna, lepo smo caskali a cak mi je i cestitala na kraju. Sad cu da joj posaljem zahtev biggrin.gif