Jump to content
IGNORED

FB Slagalica

Quizmaster

Recommended Posts

Posted
Zasto SALDIRATI nije rec???
Reč je u redu, ali nažalost, teško je u kompjuterskoj bazi imati sve moguće glagole, imenice, prideve, itd. Iz tog razloga, pre nego što pritisneš enter da potvrdiš reč sačekaj da vidiš obaveštenje o tome da li se prihvata to što si složio. Ako reč postoji u bazi, pojavi se podignut palac, a ako je nema, uzvičnik.
  • Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

84

• *edited by mod

64

• Quizmaster

60

• KennyDalglish

46

Posted

Večeras je u fejsbuk grupi Klub ljubitelja kvizova obavljen žreb za Mondoslagalicu. Na turniru će nastupiti 56 igrača, iz Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Nemačke, Norveške.Već prvo kolo donosi jedan forumski derbi. U grupi A sastaju se Korindjar i Chenejac :)

Posted
Reč je u redu, ali nažalost, teško je u kompjuterskoj bazi imati sve moguće glagole, imenice, prideve, itd. Iz tog razloga, pre nego što pritisneš enter da potvrdiš reč sačekaj da vidiš obaveštenje o tome da li se prihvata to što si složio. Ako reč postoji u bazi, pojavi se podignut palac, a ako je nema, uzvičnik.
Ma, naravno. No mi bilo krivo jer mi posle ostalo vremena da skopim neku jadu od 5 slova.Inace, igrao sam sa sestricinom zajedno. Ona za kompom, a ja preko skajpa gledam njen screen. Kako ljudi mrze da gube od male devojcice :lol:
Posted
Večeras je u fejsbuk grupi Klub ljubitelja kvizova obavljen žreb za Mondoslagalicu. Na turniru će nastupiti 56 igrača, iz Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Nemačke, Norveške.Već prvo kolo donosi jedan forumski derbi. U grupi A sastaju se Korindjar i Chenejac :)
Prisutan u istoj grupi :)
Posted

ubacite, kao i ja, logo PPP-a u profil tokom turnira. :)

Posted

Ja sam u grupi G blazen medju zenama cool.gif

Posted
Ja sam u grupi G blazen medju zenama cool.gif
mislim da smo mi prosle nedelje igrali jedan protiv drugog.tj., ako si ti onaj sa japanskim srednjim imenom. :)
Posted

Jesam taj :)Podseti me samo na partiju?

Posted (edited)

jedan jedini detalj kojeg se secam je da sam pobedio. u stvari se ni toga ne secam, ali posto vec davno nisam izgubio onda mora da sam pobedio. :)ako ni ti nisi dugo izgubio, onda je lazna uzbuna. :)poslao sam ti friend request.

Edited by Ros
Posted

Jel imas rang negde oko 1100? Ako imas onda te se secam Jer pamtim da sam izgubio partiju od nekoga a da sam mogao da pobedim u zadnjoj asocijaciji ali jbg nisam se setio na vreme konacnog odgovora. tj setio sma se kad i protivnik ali na njegov potez <_<

Posted

na tom kontu sam kog sam igrao sam imao prosle nedelje oko 1100. to bi moglo biti to. :)slika na nalogu je logo PPP-a.

Posted

Onda nije taj. PPP sliku na nalogu bi garant primetio a taj od 1100 mi je do sada bio i najvisi rang protivnika. U svakom slucaju najbolje da se sretnemo sad u Mondo slagalici pa da se odmerimo ;)

Posted (edited)

Ovako je izgledala najbolja partija i tabla ožujskog šampiona :)mart2012.jpg

Edited by Quizmaster
Posted

ja sam u zadnja tri dana igre za plasman u petoj partiji dobijao protivnike sa rejtingom ispod 50 poena <_<

Posted

Ekstra je promena za uparivanje igrača. Malo me je namučila današnja protivnica, ali sam ipak na kraju prilično ubedljivo slavio. Zakazao sam kao i uvek na slovima. Takođe sam imao sreće pa je kiksnula na spojnicama i latinskim pojmovima.