Quizmaster Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Zasto SALDIRATI nije rec???Reč je u redu, ali nažalost, teško je u kompjuterskoj bazi imati sve moguće glagole, imenice, prideve, itd. Iz tog razloga, pre nego što pritisneš enter da potvrdiš reč sačekaj da vidiš obaveštenje o tome da li se prihvata to što si složio. Ako reč postoji u bazi, pojavi se podignut palac, a ako je nema, uzvičnik.
Quizmaster Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Večeras je u fejsbuk grupi Klub ljubitelja kvizova obavljen žreb za Mondoslagalicu. Na turniru će nastupiti 56 igrača, iz Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Nemačke, Norveške.Već prvo kolo donosi jedan forumski derbi. U grupi A sastaju se Korindjar i Chenejac :)
nbg4ever Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Reč je u redu, ali nažalost, teško je u kompjuterskoj bazi imati sve moguće glagole, imenice, prideve, itd. Iz tog razloga, pre nego što pritisneš enter da potvrdiš reč sačekaj da vidiš obaveštenje o tome da li se prihvata to što si složio. Ako reč postoji u bazi, pojavi se podignut palac, a ako je nema, uzvičnik.Ma, naravno. No mi bilo krivo jer mi posle ostalo vremena da skopim neku jadu od 5 slova.Inace, igrao sam sa sestricinom zajedno. Ona za kompom, a ja preko skajpa gledam njen screen. Kako ljudi mrze da gube od male devojcice
pantelia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Večeras je u fejsbuk grupi Klub ljubitelja kvizova obavljen žreb za Mondoslagalicu. Na turniru će nastupiti 56 igrača, iz Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Nemačke, Norveške.Već prvo kolo donosi jedan forumski derbi. U grupi A sastaju se Korindjar i Chenejac :)Prisutan u istoj grupi :)
Ros Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ubacite, kao i ja, logo PPP-a u profil tokom turnira. :)
Ros Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ja sam u grupi G blazen medju zenama mislim da smo mi prosle nedelje igrali jedan protiv drugog.tj., ako si ti onaj sa japanskim srednjim imenom. :)
Ros Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) jedan jedini detalj kojeg se secam je da sam pobedio. u stvari se ni toga ne secam, ali posto vec davno nisam izgubio onda mora da sam pobedio. :)ako ni ti nisi dugo izgubio, onda je lazna uzbuna. :)poslao sam ti friend request. Edited March 31, 2012 by Ros
*edited by mod Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jel imas rang negde oko 1100? Ako imas onda te se secam Jer pamtim da sam izgubio partiju od nekoga a da sam mogao da pobedim u zadnjoj asocijaciji ali jbg nisam se setio na vreme konacnog odgovora. tj setio sma se kad i protivnik ali na njegov potez <_<
Ros Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 na tom kontu sam kog sam igrao sam imao prosle nedelje oko 1100. to bi moglo biti to. :)slika na nalogu je logo PPP-a.
*edited by mod Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Onda nije taj. PPP sliku na nalogu bi garant primetio a taj od 1100 mi je do sada bio i najvisi rang protivnika. U svakom slucaju najbolje da se sretnemo sad u Mondo slagalici pa da se odmerimo ;)
Quizmaster Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 (edited) Ovako je izgledala najbolja partija i tabla ožujskog šampiona :) Edited April 1, 2012 by Quizmaster
Ros Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ja sam u zadnja tri dana igre za plasman u petoj partiji dobijao protivnike sa rejtingom ispod 50 poena <_<
chenejac Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ekstra je promena za uparivanje igrača. Malo me je namučila današnja protivnica, ali sam ipak na kraju prilično ubedljivo slavio. Zakazao sam kao i uvek na slovima. Takođe sam imao sreće pa je kiksnula na spojnicama i latinskim pojmovima.
Recommended Posts