kobni zelaya Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Imaš na HRT-1 Elenu Zvjaginceva, od pola dvanaest
Turnbull Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Pa zavisi šta ti se gleda :)Mislim, koji žanr.
Turnbull Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Imaš na HRT-1 Elenu Zvjaginceva, od pola dvanaestTo ću ja! Zvuči super.
kobni zelaya Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Malo je razvučen, čisto da znaš, ali je u celini dobar film.
Turnbull Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 A razvučenost se valjda porazumeva kad je ruski film u pitanju :)
I*m with the pilots Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Jelena je dobar film, meni bio malo cudan posle projekcije (a sam Andrej prilicno simpatican i smesan) ali kako je vreme odmicalo i misli se slozile - sve bolji. Sama zavrsna scena mi je mnogo jaka.
hoffnung Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 hvala i'am with the pilots na pojasnjenju :)
Ajant23 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Meni je Elena bezvezno proseravanje, najgori Zvjagincev, koji mi ionako nije omiljen...
Ajant23 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 I ja to planiram ovih dana... Redak primerak skandinavskog reditelja u Holivudu u koga imam poverenja da me zabavi...
MocaVukotic Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 baš vam zavidim što ste u stanju da gledate novu produkciju. ja ne mogu nikako. kad god probam, a ono iste priče, isti glumci (više ne znam dal gledam seriju ili film, ej, šta će ovaj ovde, zar on ne igra u onoj seriji sa pucnjavom), ista CGI ekipa, ista blink-and-youll-miss-me montaža, isti superheroj, samo u drugom odelu... isti kurac.ben stiller al ono, bolji je od jasona schwartzmanaadam sandler bi mogo da glumi daniela johnstona. i to je sve.
hoffnung Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 baš vam zavidim što ste u stanju da gledate novu produkciju. ja ne mogu nikako. kad god probam, a ono iste priče, isti glumci (više ne znam dal gledam seriju ili film, ej, šta će ovaj ovde, zar on ne igra u onoj seriji sa pucnjavom), ista CGI ekipa, ista blink-and-youll-miss-me montaža, isti superheroj, samo u drugom odelu... isti kurac.meni je ovo boldovano najsmesnije. gledas film [jedan za drugim npr] i u sledecem se pojave dva ista glumca, ili glumice sa potpunim obrtom uloga. smesno mi je dok se ne naviknem, i vrlo brzo zaboravim sta su radili u predhodnom filmu. sve je dobro dok se statisti ne primecuju 2x :D
hoffnung Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Imaš na HRT-1 Elenu Zvjaginceva, od pola dvanaestkakva je to scena sa drvetom u poslednjoj sceni. zet mi je ispricao da je reziser rekao kako mu je to najbolji kadar koji je ikad uradio. trazio sam tu poslednju scenu, ali nisam nasao. da li ste primetili nesto kod te poslednje scene?
Recommended Posts