May 9May 9 5 minutes ago, MeanM@ said:U zaustavnoj i 120? Jok i nije challenge.Da li naše vrle bezbednosne službe imaju mogućnost da filtriraju sadržaje sa društvenih mreža u cilju pronalaženja grupa gde se dogovaraju ovi izazovi?Ovo je def neki čelendž ili opklada. Porazno je da policija ne reaguje na ovo dok neko ne izgine.
May 9May 9 Celendz je 1/1. A taj ko ga radi sigurno ima vezu koja ce da ga izvuce ako ga uhvate. Sve su to pickice koji ne bi smeli da idu nevezanog pojasa da nema ko da im drzi ledja.
May 9May 9 ima tu i telegram/viber/watsup/signal zatvorenih grupaovde se skoro pa vidi faca ovog vozača, on nit je zbunjen niti uplašena i budženi golf dosta toga govori o samom psihološkom profilu vozača
May 9May 9 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a i budženi golf dosta toga govori o samom psihološkom profilu vozačaOvo sam i ja zapazio.Za mene je golf oličenje auta koje furaju ćestoki momci u nas, čak i više od audija ili bembare
May 9May 9 29 minutes ago, Filozof manijak said:Ovo sam i ja zapazio.Za mene je golf oličenje auta koje furaju ćestoki momci u nas, čak i više od audija ili bembareTo je auto nizeg ešalona...
May 9May 9 Ali je Golf auto za napržene klince bez para, koji onda budže kojekakve gluposti na te kante i divljaju njima. Istu sudbinu je ranije imala Alfa 147, svaki drugi dekintirani naprženi klinac je kupovao baš taj auto i uvek su bile izraubovane, a oni ih gazili koliko god je bilo moguće.
May 9May 9 pričamo o golfovima -2, -3 gen sa realno pređenih 500kkmsledeće je da ti likovi uzimaju bmw 318d, a ako uđu u pare neku bmw 5 pitaj boga koliko staru
May 9May 9 pa jbt meni su uzeli 18k za 29kmh preko ograničenja Edited May 9May 9 by kud u maglu Simoviću
May 9May 9 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pa jbt meni su uzeli 18k za 29kmh preko ograničenjaAli si dobio i 0 dana zatvora...