Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

19 hours ago, Downforce said:

Mora biti neki kretenski izazov.

Ne postoji drugo objasnjenje.

Bio je još 2023, sećam se toga

Blic.rs
No image preview

"Srpski rulet" uzima maha na putevima: Zbog bizarnih TikT...

"Tik tok" izazovi i ugrožavanje i svoje i tuđe bezbednosti na putevima u Srbiji obeležili su prethodni mesec. Zbog velikog broja pregleda snimaka ili "lajkova", sve je više onih koji voze u kontra sme

Sad vidim da se piše da je opklada i da je nagrada 500€/km

500 udaraca kamdžijom/km da se uvede u kaznenu politiku. Preživeo ili ne.

• Replies 2.3k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

Danas mi je lik pretpo očiju, dok sam čekao bus, napravio ovakvo skretanje crnim land rover defenderom da bi ušao u BMW/MINI salon na Čukarici. 50m dalje niz ulicu, pored autobuskog stajališta, je raskrsnica na kojoj je mogao da napravi polukružno, ali što bi čekao na crvenom pola minuta sa još dva-tri automobila.

rover.jpg

Nisam se snašao da izvučem telefon i snimim, potez je bio nadrealan.

Btw defender:

defender.jpg

ovo mu je vjerovatno najveći ofroud koji će u životu napraviti.

3 hours ago, Valk said:

500 udaraca kamdžijom/km da se uvede u kaznenu politiku. Preživeo ili ne.

Jbg kakve kamdžije. Ponašaš se kao u mad maxu, prolaziš kao u mad maxu

Mad Max Crypto Meme GIF by LitVM

Drakon Zeka ohmy

1 hour ago, autsajder said:

Danas mi je lik pretpo očiju, dok sam čekao bus, napravio ovakvo skretanje crnim land rover defenderom da bi ušao u BMW/MINI salon na Čukarici. 50m dalje niz ulicu, pored autobuskog stajališta, je raskrsnica na kojoj je mogao da napravi polukružno, ali što bi čekao na crvenom pola minuta sa još dva-tri automobila.

rover.jpg

Nisam se snašao da izvučem telefon i snimim, potez je bio nadrealan.

Btw defender:

defender.jpg

ovo mu je vjerovatno najveći ofroud koji će u životu napraviti.

Je l beše bio jedan kolega forumaš koji je kačio situacije iz saobraćaja?

Ja se već neko vreme razmišljam da stavim dashcam - jer je postalo svaki dan ko kod @Svemir Zeka na gifu, mad max do posla i nazad.

To je, po meni, vrhunski pokazatelj pravog stanja društva.

Pa da, ulice su nam mad max, svako radi šta hoće, ako mu padne na pamet da te ubije, why not i to, ionako nikoga nije briga

@Vapad Deškem ima smisla, ali ne može da uhvati sve - juče stajem na crveno, pali se uslovno zeleno za desno, ali ja idem pravo i normalno čekam. Staje lik iza mene, počinje da svira i gestikulira, kao što se nisi zaustavio u lijevoj traci. Pratim u retrovizoru i pokušavam da mu objasnim (što je očigledno prema strelicama na asfaltu i semaforima) da lijeva traka služi za skretanje ulijevo, a ja hoću pravo i moram da čekam. Sav bijesan je sitisnuo gas, zaobišao me sa lijeve strane i skreno u svoje desno ebalo ga desno.

edit; Naravno, u to vrijeme je bilo zeleno za pješake, srećom, niko nije prelazio ulicu.

skretanje1.jpg

Edited by autsajder

59 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jbg kakve kamdžije. Ponašaš se kao u mad maxu, prolaziš kao u mad maxu

Nisam sigurna da mislimo na iste kamdžije, ove moje kidaju živo meso sa kostiju. Pa puta 500/km pa ti vidi.

Gledala sam sinoć Furiozu, kakva slučajnost )

1 hour ago, Valk said:

Nisam sigurna da mislimo na iste kamdžije, ove moje kidaju živo meso sa kostiju. Pa puta 500/km pa ti vidi.

Gledala sam sinoć Furiozu, kakva slučajnost )

Valja li u odnosu na fury road?

10 minutes ago, Shan Jan said:

Valja li u odnosu na fury road?

Sad shvatam da sam napisala Furiozu misleći na Šarliz Teron karakter, zaboravila sam da se novi film tako zove. Fury road sam gledala.

Sva sreca da nisi gledala Hellraiser. 😁

malo svoj branik, briše ga maramicom, a meni ulubio vrata i krilo), seda nadrndan u auto i nastavlja dalje. Od šoka nisam stigao ni da fotkam tablice

https://x.com/graforiks/status/2050223273502237094

Edited by vememah

U zaustavnoj i 120? Jok i nije challenge.

Da li naše vrle bezbednosne službe imaju mogućnost da filtriraju sadržaje sa društvenih mreža u cilju pronalaženja grupa gde se dogovaraju ovi izazovi?

Bole ih kurac...

Da mogu da povezu da Djokicem, onda bi nasli odmah...