April 30Apr 30 19 hours ago, Downforce said:Mora biti neki kretenski izazov.Ne postoji drugo objasnjenje.Bio je još 2023, sećam se togaBlic.rs"Srpski rulet" uzima maha na putevima: Zbog bizarnih TikT..."Tik tok" izazovi i ugrožavanje i svoje i tuđe bezbednosti na putevima u Srbiji obeležili su prethodni mesec. Zbog velikog broja pregleda snimaka ili "lajkova", sve je više onih koji voze u kontra smeSad vidim da se piše da je opklada i da je nagrada 500€/km500 udaraca kamdžijom/km da se uvede u kaznenu politiku. Preživeo ili ne.
April 30Apr 30 Danas mi je lik pretpo očiju, dok sam čekao bus, napravio ovakvo skretanje crnim land rover defenderom da bi ušao u BMW/MINI salon na Čukarici. 50m dalje niz ulicu, pored autobuskog stajališta, je raskrsnica na kojoj je mogao da napravi polukružno, ali što bi čekao na crvenom pola minuta sa još dva-tri automobila.Nisam se snašao da izvučem telefon i snimim, potez je bio nadrealan.Btw defender:ovo mu je vjerovatno najveći ofroud koji će u životu napraviti.
April 30Apr 30 3 hours ago, Valk said:500 udaraca kamdžijom/km da se uvede u kaznenu politiku. Preživeo ili ne.Jbg kakve kamdžije. Ponašaš se kao u mad maxu, prolaziš kao u mad maxu
April 30Apr 30 1 hour ago, autsajder said:Danas mi je lik pretpo očiju, dok sam čekao bus, napravio ovakvo skretanje crnim land rover defenderom da bi ušao u BMW/MINI salon na Čukarici. 50m dalje niz ulicu, pored autobuskog stajališta, je raskrsnica na kojoj je mogao da napravi polukružno, ali što bi čekao na crvenom pola minuta sa još dva-tri automobila.Nisam se snašao da izvučem telefon i snimim, potez je bio nadrealan.Btw defender:ovo mu je vjerovatno najveći ofroud koji će u životu napraviti.Je l beše bio jedan kolega forumaš koji je kačio situacije iz saobraćaja?Ja se već neko vreme razmišljam da stavim dashcam - jer je postalo svaki dan ko kod @Svemir Zeka na gifu, mad max do posla i nazad. To je, po meni, vrhunski pokazatelj pravog stanja društva.
April 30Apr 30 Pa da, ulice su nam mad max, svako radi šta hoće, ako mu padne na pamet da te ubije, why not i to, ionako nikoga nije briga
April 30Apr 30 @Vapad Deškem ima smisla, ali ne može da uhvati sve - juče stajem na crveno, pali se uslovno zeleno za desno, ali ja idem pravo i normalno čekam. Staje lik iza mene, počinje da svira i gestikulira, kao što se nisi zaustavio u lijevoj traci. Pratim u retrovizoru i pokušavam da mu objasnim (što je očigledno prema strelicama na asfaltu i semaforima) da lijeva traka služi za skretanje ulijevo, a ja hoću pravo i moram da čekam. Sav bijesan je sitisnuo gas, zaobišao me sa lijeve strane i skreno u svoje desno ebalo ga desno.edit; Naravno, u to vrijeme je bilo zeleno za pješake, srećom, niko nije prelazio ulicu. Edited April 30Apr 30 by autsajder
April 30Apr 30 59 minutes ago, Svemir Zeka said:Jbg kakve kamdžije. Ponašaš se kao u mad maxu, prolaziš kao u mad maxuNisam sigurna da mislimo na iste kamdžije, ove moje kidaju živo meso sa kostiju. Pa puta 500/km pa ti vidi.Gledala sam sinoć Furiozu, kakva slučajnost
April 30Apr 30 1 hour ago, Valk said:Nisam sigurna da mislimo na iste kamdžije, ove moje kidaju živo meso sa kostiju. Pa puta 500/km pa ti vidi.Gledala sam sinoć Furiozu, kakva slučajnost Valja li u odnosu na fury road?
April 30Apr 30 10 minutes ago, Shan Jan said:Valja li u odnosu na fury road?Sad shvatam da sam napisala Furiozu misleći na Šarliz Teron karakter, zaboravila sam da se novi film tako zove. Fury road sam gledala.
May 1May 1 malo svoj branik, briše ga maramicom, a meni ulubio vrata i krilo), seda nadrndan u auto i nastavlja dalje. Od šoka nisam stigao ni da fotkam tablicehttps://x.com/graforiks/status/2050223273502237094 Edited May 1May 1 by vememah
May 9May 9 U zaustavnoj i 120? Jok i nije challenge.Da li naše vrle bezbednosne službe imaju mogućnost da filtriraju sadržaje sa društvenih mreža u cilju pronalaženja grupa gde se dogovaraju ovi izazovi?