Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

https://x.com/PatogeniP/status/1949198692940214305

Odavno sam prestao da pitam zašto motociklisti voze duplo brže od svih učesnika u saobraćaju (last time I checked bilo je 'nisam kupio ovakvu mašinu da ga vozim 60'). Ako zanemariš tu budalu, ostaje ovaj magarac u autu(navodno sa porodicom i sitnom decom unutra) koji ulazi u raskrsnicu par sekundi pre nego se upalilo zeleno svetlo. Jebeno neshvatljivo

Deluje mi da su obojica prosli na crveno.

• Replies 2.3k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

1 hour ago, JozoMujica said:

Deluje mi da su obojica prosli na crveno.

Jesu naravno, ali koliko god delimično razumem za motoristu (jer smo verovatno svi nekad prošli na trepćuće žuto), toliko ne razumem gde je ovaj krenuo upravo iz razloga jer neko uvek hvata to žuto. Pogotovo sa decom u kolima, gde si pošao?

Obojica su prosli na crveno ali vozac auta je vise kriv, crveno na oba semafora u kratkom trajanju i sluzi da se ovakve situacije ne desavaju.

37 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jesu naravno, ali koliko god delimično razumem za motoristu (jer smo verovatno svi nekad prošli na trepćuće žuto), toliko ne razumem gde je ovaj krenuo upravo iz razloga jer neko uvek hvata to žuto. Pogotovo sa decom u kolima, gde si pošao?

Ja pak ne razumem motorsti, koliko je ono vozio? Bukvalno se razleteo. Kad toliko brzo vozis kroz raskrsnice ti samo cackas mecku.

26 minutes ago, Shan Jan said:

Ja pak ne razumem motorsti, koliko je ono vozio? Bukvalno se razleteo. Kad toliko brzo vozis kroz raskrsnice ti samo cackas mecku.

Sistem saobracajnih pravila i signalizacije je jedan od savrsenijih globalno i dokaz je u prilog tome da kad se pravila dobro osmisle, nije potrebno znanje jezika da bi se snalazio i bio bezbedan ukoliko svi ucesnici postuju pravila.

Sranja se desavaju kad neko pomisli da je pametniji, bolji, vestiji, brzi..Jednom recju, cacka mecku.

1 minute ago, SNARC said:

Sistem saobracajnih pravila i signalizacije je jedan od savrsenijih globalno i dokaz je u prilog tome da kad se pravila dobro osmisle, nije potrebno znanje jezika da bi se snalazio i bio bezbedan ukoliko svi ucesnici postuju pravila.

Sranja se desavaju kad neko pomisli da je pametniji, bolji, vestiji, brzi..Jednom recju, cacka mecku.

Ma meni je osnovno pravilo u saobracaju drzi odstojanje i usporavaj kad situacija postaje komplikovana. Tako sam izbegao ne samo ja da pravim sranja nego i da me zakace ludjenja drugih. Tako da iz moje perspektive je vozac automobila napravio gresku ali je bar isao sporo. Da je i motorista isao sporije izbeglo bi se sranje.

Edited by Shan Jan

5 hours ago, glibav said:

Obojica su prosli na crveno ali vozac auta je vise kriv, crveno na oba semafora u kratkom trajanju i sluzi da se ovakve situacije ne desavaju.

S tim da motor ide 100 na sat. Svi su krivi i umobolni. To su ti iskusni vozači što razmišljaju u vožnji i ne drže se pravila slepo, nego znaju oni bolje od svih.

1 hour ago, Venom said:

S tim da motor ide 100 na sat. Svi su krivi i umobolni. To su ti iskusni vozači što razmišljaju u vožnji i ne drže se pravila slepo, nego znaju oni bolje od svih.

Ovaj u autu se mozda nesto i zajebao, moze da se previdi...

1 hour ago, Mel said:

Ovaj u autu se mozda nesto i zajebao, moze da se previdi...

To sam i ja pomislio. Nekad dobiješ odsjaj od sunca, pa ne znaš više da li gori crveno. Skoro sam video na semaforu da je neko nekom zatrubio (valjda da se javi), a čovek koji je bio prvi do pešačkog mislio da njemu sviraju i da se upalilo zeleno. I tako ušao na pola crvenog u sred raskrsnice, ljudi se krstili.

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

To sam i ja pomislio. Nekad dobiješ odsjaj od sunca, pa ne znaš više da li gori crveno. Skoro sam video na semaforu da je neko nekom zatrubio (valjda da se javi), a čovek koji je bio prvi do pešačkog mislio da njemu sviraju i da se upalilo zeleno. I tako ušao na pola crvenog u sred raskrsnice, ljudi se krstili.

Covece, kakav scenario, i da strada zbog nicega.

Ovo da premrezis, desi se, taj auto na snimku i vozi nekako oklevajuce, kao da je krenuo i vec bio u raskrsnici ali skontao da nije trebalo da je tu. Ja sam pre nekog vremena na mojoj svakodnevnoj raskrsnici gde ima uslovno zeleno, i naravno uvek isteram auto da mogu da zgvirnem levo pa onda idem desno ako nema nikog, nekako skontala da je ceo semafor zeleni za mene i krenula fraj, srecom polako, i onda kocila u mestu kad je covek proleteo ispred mene. Kuci sam dosla u totalnom soku.

A može i ovako

News
No image preview

Helsinki goes a full year without a traffic death

A city traffic engineer credits the success to lower speed limits and smarter design.

• 2 months later...

Sta pocini ovaj na Novom Beogradu, ubio svoje troje na licu mesta i to kazu naduvao 1.2 promila, video sam snimak i ono je uzas

7 minutes ago, Zli Gli said:

Sta pocini ovaj na Novom Beogradu, ubio svoje troje na licu mesta i to kazu naduvao 1.2 promila, video sam snimak i ono je uzas

Jbg, mozes da si ne znam kakav vozac i da postujes sva moguca pravila, naleti imbecil na tebe i cao. Zaista uzas.

• 3 weeks later...

Ovaj narod nije dovoljno psihicki zreo i stabilan da vozi. Nama su i viljuske oruzje koje je opasno. Ovo sto gledam je za ludnicu da se spakuje. Umobolni ljudi koji su na slobodi.