Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

Juče nisam baš bio dobar sam sa sobom i ono pada kiša, tu i tamo bočni vetar držim 80-90 dosta kamiona bacaju vodu na šajbu i majmun se nađe da pretiče kolonu i meni u susret.

Nije mi palo na pamet da usporavam. Jebite si mater više, učite na strahu ili crknite.

• Replies 2.3k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

gospode

Kazes "Ne znam" i nalupas nju ko sto je ona tvoja kola fantom

11 hours ago, Shan Jan said:

Kazes "Ne znam" i nalupas nju ko sto je ona tvoja kola fantom

Ili bez privođenja naplatiš štetu.

Road rage je jedan od glupljih načina da dobiješ tužbu.

Samo laganica, nikako u rukama kakve alate, ključ za točkove i sl.

12 hours ago, Zaboravan said:

Ili bez privođenja naplatiš štetu.

Road rage je jedan od glupljih načina da dobiješ tužbu.

Samo laganica, nikako u rukama kakve alate, ključ za točkove i sl.

Stap za hodanje, aluminijumski, teleskopski.... je odlicno "sredstvo ubedjivanja" u takvim situacijama.

ph34r

4 minutes ago, kronostime said:

Stap za hodanje, aluminijumski, teleskopski.... je odlicno "sredstvo ubedjivanja" u takvim situacijama.

ph34r

Nisi se baš tukao u mladosti a? D

Možeš i da ubereš prut pored puta.

E=mv2/2 a ti alu štapići nisu baš m

Drugo, poslušaj izjavu krmače Čanka šta kaže za štap, iskusno i uz savete dobrog advokata.

1 minute ago, Zaboravan said:

Nisi se baš tukao u mladosti a? D

Možeš i da ubereš prut pored puta.

E=mv2/2 a ti alu štapići nisu baš m

Drugo, poslušaj izjavu krmače Čanka šta kaže za štap, iskusno i uz savete dobrog advokata.

Nema vise plotova da se odlomi prirucno sredstvo za odbranu PSO. s_d

e3cf73d9568387bb247a707b36235a08_400x400

Jednom sam prisustvovao sceni gde se dogodilo neko cukanje, pa izasla oba vozaca da jebu mater onom drugom. Posle par minuta verbalnog prepucavanja jedan kaze ovom drugom da saceka trenutak, ulazi u prodavnicu i izlazi sa sekirom.

Nadam se da je džentlmenski dozvolio kolegi par trenutaka da se opremi satarom iz obližnje mesare covid19

4 hours ago, Profesionalac said:

Nadam se da je džentlmenski dozvolio kolegi par trenutaka da se opremi satarom iz obližnje mesare covid19

challenge-gangsof-new-york.gif

Ne znam da li ste videli snimak iz Batajnice ali ja bolje da nisam, jebo mi pas mater radoznalom

Em Golf krenuo na crveno, em motor otprilike izgasirao da prodje pre crvenog pa isto uleteo na crveno i to ogromnom brzinom, jako lose od obojice i

eto stravicnog ishoda

18 hours ago, Zli Gli said:

Ne znam da li ste videli snimak iz Batajnice ali ja bolje da nisam, jebo mi pas mater radoznalom

Em Golf krenuo na crveno, em motor otprilike izgasirao da prodje pre crvenog pa isto uleteo na crveno i to ogromnom brzinom, jako lose od obojice i

eto stravicnog ishoda

https://x.com/PatogeniP/status/1949198692940214305

Odavno sam prestao da pitam zašto motociklisti voze duplo brže od svih učesnika u saobraćaju (last time I checked bilo je 'nisam kupio ovakvu mašinu da ga vozim 60'). Ako zanemariš tu budalu, ostaje ovaj magarac u autu(navodno sa porodicom i sitnom decom unutra) koji ulazi u raskrsnicu par sekundi pre nego se upalilo zeleno svetlo. Jebeno neshvatljivo

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

https://x.com/PatogeniP/status/1949198692940214305

Odavno sam prestao da pitam zašto motociklisti voze duplo brže od svih učesnika u saobraćaju (last time I checked bilo je 'nisam kupio ovakvu mašinu da ga vozim 60'). Ako zanemariš tu budalu, ostaje ovaj magarac u autu(navodno sa porodicom i sitnom decom unutra) koji ulazi u raskrsnicu par sekundi pre nego se upalilo zeleno svetlo. Jebeno neshvatljivo

Umeju to u BG, na ovako manjim raskrsnicama ljudi da rade... Ni ja nisma kontao nikad zašto... U NS, milsim da nikad nisma video...

ALi, motociklisti su... Uf... Najviše mrzim kad mi se ubaci ispred mene na semaforu, i to onako pederski iz mrtvog ugla... Kao on je startniji, pa će pobeći odmah na zeleno... Jednom nisam primetio budalu, malo je falilo da ga odalamim, malo sutra je startniji...