July 18, 2025Jul 18 Juče nisam baš bio dobar sam sa sobom i ono pada kiša, tu i tamo bočni vetar držim 80-90 dosta kamiona bacaju vodu na šajbu i majmun se nađe da pretiče kolonu i meni u susret. Nije mi palo na pamet da usporavam. Jebite si mater više, učite na strahu ili crknite.
July 21, 2025Jul 21 11 hours ago, Shan Jan said:Kazes "Ne znam" i nalupas nju ko sto je ona tvoja kola Ili bez privođenja naplatiš štetu. Road rage je jedan od glupljih načina da dobiješ tužbu. Samo laganica, nikako u rukama kakve alate, ključ za točkove i sl.
July 21, 2025Jul 21 15 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:https://x.com/MilosKrstic2211/status/1947076328605491513Jbt kako neki ljudi traže šamar
July 22, 2025Jul 22 12 hours ago, Zaboravan said:Ili bez privođenja naplatiš štetu.Road rage je jedan od glupljih načina da dobiješ tužbu.Samo laganica, nikako u rukama kakve alate, ključ za točkove i sl.Stap za hodanje, aluminijumski, teleskopski.... je odlicno "sredstvo ubedjivanja" u takvim situacijama.
July 22, 2025Jul 22 4 minutes ago, kronostime said:Stap za hodanje, aluminijumski, teleskopski.... je odlicno "sredstvo ubedjivanja" u takvim situacijama.Nisi se baš tukao u mladosti a? Možeš i da ubereš prut pored puta. E=mv2/2 a ti alu štapići nisu baš mDrugo, poslušaj izjavu krmače Čanka šta kaže za štap, iskusno i uz savete dobrog advokata.
July 22, 2025Jul 22 1 minute ago, Zaboravan said:Nisi se baš tukao u mladosti a? Možeš i da ubereš prut pored puta.E=mv2/2 a ti alu štapići nisu baš mDrugo, poslušaj izjavu krmače Čanka šta kaže za štap, iskusno i uz savete dobrog advokata.Nema vise plotova da se odlomi prirucno sredstvo za odbranu PSO.
July 22, 2025Jul 22 Jednom sam prisustvovao sceni gde se dogodilo neko cukanje, pa izasla oba vozaca da jebu mater onom drugom. Posle par minuta verbalnog prepucavanja jedan kaze ovom drugom da saceka trenutak, ulazi u prodavnicu i izlazi sa sekirom.
July 22, 2025Jul 22 Nadam se da je džentlmenski dozvolio kolegi par trenutaka da se opremi satarom iz obližnje mesare
July 22, 2025Jul 22 4 hours ago, Profesionalac said:Nadam se da je džentlmenski dozvolio kolegi par trenutaka da se opremi satarom iz obližnje mesare
July 29, 2025Jul 29 Ne znam da li ste videli snimak iz Batajnice ali ja bolje da nisam, jebo mi pas mater radoznalom Em Golf krenuo na crveno, em motor otprilike izgasirao da prodje pre crvenog pa isto uleteo na crveno i to ogromnom brzinom, jako lose od obojice i eto stravicnog ishoda
July 29, 2025Jul 29 18 hours ago, Zli Gli said:Ne znam da li ste videli snimak iz Batajnice ali ja bolje da nisam, jebo mi pas mater radoznalomEm Golf krenuo na crveno, em motor otprilike izgasirao da prodje pre crvenog pa isto uleteo na crveno i to ogromnom brzinom, jako lose od obojice ieto stravicnog ishodahttps://x.com/PatogeniP/status/1949198692940214305Odavno sam prestao da pitam zašto motociklisti voze duplo brže od svih učesnika u saobraćaju (last time I checked bilo je 'nisam kupio ovakvu mašinu da ga vozim 60'). Ako zanemariš tu budalu, ostaje ovaj magarac u autu(navodno sa porodicom i sitnom decom unutra) koji ulazi u raskrsnicu par sekundi pre nego se upalilo zeleno svetlo. Jebeno neshvatljivo
July 29, 2025Jul 29 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:https://x.com/PatogeniP/status/1949198692940214305Odavno sam prestao da pitam zašto motociklisti voze duplo brže od svih učesnika u saobraćaju (last time I checked bilo je 'nisam kupio ovakvu mašinu da ga vozim 60'). Ako zanemariš tu budalu, ostaje ovaj magarac u autu(navodno sa porodicom i sitnom decom unutra) koji ulazi u raskrsnicu par sekundi pre nego se upalilo zeleno svetlo. Jebeno neshvatljivoUmeju to u BG, na ovako manjim raskrsnicama ljudi da rade... Ni ja nisma kontao nikad zašto... U NS, milsim da nikad nisma video...ALi, motociklisti su... Uf... Najviše mrzim kad mi se ubaci ispred mene na semaforu, i to onako pederski iz mrtvog ugla... Kao on je startniji, pa će pobeći odmah na zeleno... Jednom nisam primetio budalu, malo je falilo da ga odalamim, malo sutra je startniji...