Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Nikad nisam vozio brže od možda 130. Jednom sam kao mlađi zamolio ortaka da me vozi brzo da vidim kako to izgleda, izašli na autoput i nije mi se dopao osećaj, mislio sam biće dobro otpanjiš muziku i pičiš ali nešto mi tu ne leži.

Posted
ispravio
Znaci ove 2 godine mi se ne racunaju?
Posted (edited)

i sad trebam da se primimaj pa nek budeimao sam dve situacije sa brzom voznjom do sad u vozackoj karijerii vozio sam brzo na otvorenompostojali su razlozi koji nisu opravdanjeto su izuzeci, naravno, ne pravilogodisnje tucem 20000vozim 90 na zabranu 80, 130 na 120 i 30 na 50imao sam dva cukanja sa 30, jednom proklizavanje na kisi, drugi put je protivnik vozio preko 100 u naseljenomoba puta sa manjom stetom bez povredjenih

Edited by fragand
Posted (edited)
dacia ne može 160 :lala:
eh kad se setim kako sam veći deo puta SU-NS vozio 160km/h da bih popio pivo sa tobom pre fajronta :wub:a najbrže što sam vozio je 180km/h, kratko, na savršenom putu, čisto da probam auto Edited by maheem
Posted

dobro ti si od ovih što voze da bi pili. oni što piju da bi vozili su problem.svejedno idi prijavi se na onu alkoholičarsku temu. :D

Posted (edited)

Jednom 200, jednom 170 20km u kontinuitetu, jednom stigao za suludo kratko vreme od Krnjeva do Bubanj potoka (mislim da je prosek bio 130).200 je bilo da vidim da li može i kako izgleda, druga dva puta su iz razloga izuzetne potrebe da se stigne negde na vreme, na autoputu sa nešto slabijim saobraćajem.edit: nema veze sa brzinom, ali ima veze sa umorom: Beograd - Bar - Beograd za 25 sati uz zadržavanje od 6 sati u Baru. Bez spavanja.

Edited by CTale
Posted

baksuzi nijednisad pricam sa rodjakom, a njega zove cerakrenuli oni negde sa prikolicom, kad ono tocak prodje pored njihnaravno bi od njihove prikolicesreca pa se dobro zavrsilo

Posted
a najbrže što sam vozio je 180km/h, kratko, na savršenom putu, čisto da probam auto
I ja tako nesto, 10km/h brze, na autoputu. Hteo sam da probam da li moze do 200 ali cim je naisla kolona kamiona i autobusa ispred, drug rekao da ipak usporim i ja usporio jedno 150-200m iza njih. Osim toga, vozim smireno i ne lozim se bezveze (a i ne mogu sa Astrom 1.4 sve i da hocu :D ). Kad popijem, vozim jos sporije, gledam kod svakog skretanja da li ima policije i tako. Dvaput najebao i naduvao pa sam sad ekstremno obazriv.
Posted

ja 150 par puta prije 10ak godina, ali sa bembarom od 120ks.sad me brza voznja umara...prilicno..130 autoputevi...90max ostali..kaznu 10 god,nisam platio.

• 2 weeks later...
Posted
1:34 :ph34r: :blink:eto kakvi idioti voze nasim ulicama...
Na originalnom snimku sigurno jasno može da se vide tablice, ovo je za prijavu i kaznu. Ionako to rade, fotografišu ponekad one koji se ne zaustavljaju na pešačkim prelazima i zaobilaze autobuse u stanicama.
Posted

to mi se desi svaki dan bar jednom, dok setam pse. uvek zazalim sto ne ponesem kamencinu u dzepu, za pozdrav u zadnje staklo.