*edited by mod Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 - Ko su Arctic Monkeys? šta ono beše pevaju Franz Ferdinand? Znam da ima još dosta sličnih popularnih bandova, ali nemam pojma ko su.E da eto i mene da se potpisem na ovo. Stvarno cela ta Indi scena mi je nikakva tako da ne razlikujme interpol od muse muse od artic monkeys artic monkeys od FF.
nisam ja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 When The Sun Goes Down je valjana stvar -_-
Joe D Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Inace, potpisujem za Franza i ekipu, al njih svrstavam u one skotske bojz-bendove koje sam vec okrpio.Svi bojs-mtv-gitarski bendovi, od Interpola, Arctic Monkeysa (koji su nam duzni bigtajm zbog jos jedne stvari), Bloc Partyja, Strokavsa, etc.Tacno, mada se omakne po neka stvar koja mi se stvarno svidja -_- A i dobro sam se proveo na koncertu FF-a.
bios Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 E da eto i mene da se potpisem na ovo. Stvarno cela ta Indi scena mi je nikakva tako da ne razlikujme interpol od muse muse od artic monkeys artic monkeys od FF.šta je tu uopšte Indie u svemu tome? Wiki
luba Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ajmo dalje priznanja, bez pljuvacine.mada se slazem sa nevoljenjem ff i inih.volim elvisa prislija do smrti.i to ga volim najvise iz las vegas faze.mislim, kul su i sun sessions i rnr, ali kad cujem suspicious minds sa onim zaboravljanjem reci i zamahivanjem kukova do lomova, raspilavim se skroz.
kobni zelaya Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Evo, sada videh na Now Playing da slušaš Afghan Whigs, i to me podseti.....Nikada ni sa kime nisam podelio svoje oduševljenje albumom Gentleman, i nekako me je, ne znam zašto, uvek bio malo blam što mi se sviđa takva muzika. Sličan osećaj imam sada u vezi projekta Aaron, al evo preslušah album već mnogo puta.
morgana Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pa jebemmu, zar je slusanja elvisa za ovaj topik?zbunjena sam ireverzibilno :D
holden kolfild Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 nije moje, ali blam je k'o da jeste.cale se lozio na modern talking, eno tri albuma na kasetama, stoje odmah pored plavog orkestra.
Mp40 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 znate li vi da na nekom beograckom radiju jos redovno ide emisija o italo-discu? E, to je scena!!!
bios Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 I nije neko priznanje šta smo slušali kad smo bili mali deca, ali....'89ta godina, sedmi razred: Kupio sam ovu ploću (vynil) kad sam se vraćao iz škole.vrtela se samo jednom
luba Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pa jebemmu, zar je slusanja elvisa za ovaj topik?zbunjena sam ireverzibilno :Dnemoj se zbunjivati, nego ja kad krenem da priznajem, priznajem sve :Dkobni zelaya Posted Today, 19:18 Evo, sada videh na Now Playing da slušaš Afghan Whigs, i to me podseti.....Nikada ni sa kime nisam podelio svoje oduševljenje albumom Gentleman, i nekako me je, ne znam zašto, uvek bio malo blam što mi se sviđa takva muzika. Sličan osećaj imam sada u vezi projekta Aaron, al evo preslušah album već mnogo puta.kakav crni blam zbog afghan whigs? meni si sad porastao u ocima devedeset posto. deset posto minusa sto si rekao da ti je malo blam :D
Killiana Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 (edited) inace ih ne volim... al odlepim na dandy warhols - we used to be friends...glupa pesma u pm, negde u rangu sa gwen stefani...al za skakutanje i djusku, preslatko.jbg. Edited December 19, 2007 by Killiana
Gonzo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 znate li vi da na nekom beograckom radiju jos redovno ide emisija o italo-discu? E, to je scena!!!ima i na jednom novosackom radiju takvih momenata
Aleksija Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 nema lazi, nema prevare: okaceno jos pre nego sto je ovaj topik izmisljen.
3opge Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 (edited) potpuno sam lud za ovim spotom i pesmom: Edited December 19, 2007 by 3opge
Recommended Posts