Molder Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jel moguće da niko nije primetio ovu preteranu stvar???? http://www.youtube.com/watch?v=uY_o5r_ETiA
ToniAdams Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ko hercegovacko kolo u techno maniru.meni vise vuce na glamocko gloovo
Lancia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 meni vise vuce na glamocko gloovodada, to sam hteo da kazem. Toni sve zna.
notenoughreasonsforclaire Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja bih da pogledam drugi put, kad prodje fest, pa sad gledam bioskope - je li moguce da su film preveli kao vozac i vec ga prikazuju?O, da. Vozač.
pt 2.0 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 O, da. Vozač.hmmm, hvala. onda je red da odem u bioskop sutra. fest je ionako gotov čak od juče. :)
mustang Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 i meni je tick of the clock (posle visenedeljnog overdoziranja pre 4 meseca, dadoh disk drugu) jedan od najboljih i kao i martinezov I drive ...koji mi je bas ono lican.
mustang Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 pitam se samo....to bi mozda neki dobri psihoanaliticari mogli da procene, da li je vozac bio passive-agressive ili jednostavno hirurski precizan u isterivanju pravde...
makaronee Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jedna od boljih upotreba čekića u filmovima...u prilog bez srpa, dok je refn jos slikao prave muskarce,a ne kekeljive sofercice.
maheem Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jedna od boljih upotreba čekića u filmovima...a čekićarenje u oldboyu?
nezvanova Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 pitam se samo....to bi mozda neki dobri psihoanaliticari mogli da procene, da li je vozac bio passive-agressive ili jednostavno hirurski precizan u isterivanju pravde...nijesam nikaki pciho, al rekla bih da nam drajver i nije bas pasivnoagresivan. jer da je pasivnoagresivan, svojom bi pasivnoscu izazivao agresivnost drugih (sto je cest nacin ponasanja zlostavljanih zena, nizih cutljivih cinovnika itd..) tj ne bi on sam sprovodio agresiju, koju je onoliko ispoljio tokom filma. ja bih rekla da je opsesivan tip licnosti, sa regresijom na analno-sadisticki stadij pa stoga simbolika skorpije, kao veza sa magijskom nacinom razmisljanja, karakteristicnom za ovaj tip. ...otud neko nasem heroju ovde spocita da je se bori protivu sopstvenih demona, tj pederastije. misssim, razumecemo se, on nasem junacini - tako ;-)
Jolly Roger Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) a čekićarenje u oldboyu?Dve reči: Kill List. http://www.youtube.com/watch?v=HNGEFAVlxa8 Edited March 5, 2012 by Jolly Roger
Recommended Posts