Jump to content
IGNORED

Moja metoda za brzo učenje jezika

Bakemono

Recommended Posts

Posted
zahvali bakemonu, ja samo redistribuiram
Stalno ga hvalim:)..a i tvoja pomoc je znacajna..Imas li mozda norveskog majstora ili neku drugu na norveskom..?
  • Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bakemono

108

• sweety

23

• sunny

22

• ToniAdams

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nemam.imam samo jos paralelne knjige na francuskom i talijanskom

Posted
pošto su ti ove na talijanskom? :)aj šibni mi pliz talijanski a ako neko naiđe na portugalski nek proslijedi.
Posted

grazie mille mia sorella da un'altra madre!

Posted
Hajde ako ti nije problem te na francuskom..posto mi je to u planu da ucim kao treci jezik..
Posted (edited)

Jedno veliko hvala na ovoj temi Bakemono-u!Želim da usavršim svoj engleski pa mi je ovakva tema više nego dobrodošla!Hvala i Morgani!Ako nije problem može li još neki link za paralelne knjige eng-srp? Može i na pm da mi se pošalje...U svakom slučaju,hvala vam! :-)

Edited by toga
Posted
Imam asimil, a za ove paralelne knjige, ima li neki link, jer ih na http://uz-translations.net/ ne nalazim, kao ni audio knjige.
Što se tiče paralelnih knjiga,morgana je okačila neke,imaš ih na strani 16 na vrhu... što se tiče audio knjiga,evo kako ja to radim.Odem na youtube i tu nađem naslov koji mi treba. Na youtube-u se može naći mnogo audio knjiga!! Sva 4 naslova koje je okačila morgana mogu se naći na youtube-u u vidu audio snimaka..Za njihov download,treba vam program "Free YouTube to MP3 Converter",ima 26 mb,lako se skida instalira i koristi! Mislim da je to jako jednostavna metoda! Problem su paralelne knjige,koje se teško nalaze... :)
Posted

poceo sa haripoterom, i mislim da je prilicno ucinkovito.jedino sto prevod bas nije superkul, al nema veze.ako neko ima jos nesto nemacko, molim nek deli.

Posted

kao sto se da videti novi sam ovde i moram zaista da pohvalim za ovu temu... i da naravno zamolim ako neko moze da mi kaze gde da nadjem audioknjigu na nemackom hari poter i kamen mudrosti... Hvala...