luba Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ma kakvi. recimo litnja savim ravna cipela, tankog đona, s malo materijala i zanimljivog vezanja mi je iznimno elegantna.rimljanke (ili isusovke :lizačica oltara:) također znaju bit vrlo elegantne, samo što nisam dovoljna pametnica za njih nosit. :Di meni, ali u retkim prilikama kad moram da ispunim te zahteve, kad pogledam oko sebe, sve su na stiklama, pa sad trazim rame za plakanje :Dne umem da hodam, ne stoje mi lepo i bangava sam. a i osecam se ko jeti, iznad svih.
yolo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 koji ian brown, iz stone roses ili neki meni nepoznati sportista?
msmodesty Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a jel mislite da mora da bude stikla da bi bila elegantna?ja sam meni elegantna u mojoj obuci ali mi rekose da je samo za bacanje djubradi <_< meni su one moje cizme skroz elegantne i nosim ih uz jednu skoro skroz vecernju haljinu
sarište Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 (edited) koji ian brown, iz stone roses ili neki meni nepoznati sportista?jedan jedini! iz stone roses... Edited January 20, 2008 by sarište
ToniAdams Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 lep komad obuce, jedino malo zraci potpis tog grenmaster WA6AHA.
nisam ja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 hipi ist osvedocheni bakandze loverkako, uopshte, vozish u tome? obzirom da se onuda slabo koracha..
Hippie Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 mislis, kako vozim u onoj Born ili slicnoj obuchi? razumela bih da si me pitala kako vozim u stiklama, al ovo.. pa ne znam kako da ti kazem, al meni je to [i starke] najudobnija obucha za hodanje i jurcanje pre svega.. da ne govorim o voznji... + velika vechina automobila ovde nema onu drugu pedalu, bese kvacilo.. tako da levu nogu slobodno mogu da odmaram kroz prozor dok vozim
Leia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Born AndeBorn Chara... muske parfeme na zenama jos i da razumem, ali muske cipele.....
Leia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a jel mislite da mora da bude stikla da bi bila elegantna?mene je nadasve obradovao neverovatan izbor baletanki ove sezone, jednostavno/elegantne, raznorazne mastovite kombinacije desena i materijala...lakovane, karirane, pletene, stampane...sto volem kad je nesto i lepo i udobno, i uz suknju i uz pantalone, i za vece i za dan...sta ces vise od obuce, a i od zivota :D
Leia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja sam meni elegantna u mojoj obuci ali mi rekose da je samo za bacanje djubradi <_< meni su one moje cizme skroz elegantne i nosim ih uz jednu skoro skroz vecernju haljinupusti ti njih.propustih da pohvalim chizmake, sto ovom prilikom cinim :D narocito mi pasuju uz IKKS fazon :)
Hippie Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 muske parfeme na zenama jos i da razumem, ali muske cipele.....sto, ja volim da nosim i muske boxerice
Leia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 sto, ja volim da nosim i muske boxericeo da, to je pouzdan znak da si openminded :D
Nicol Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a jel mislite da mora da bude stikla da bi bila elegantna?nesto volem kad je nesto i lepo i udobno, i uz suknju i uz pantalone, i za vece i za dan...o dau to ime, moje nove ljubimice :D
Recommended Posts