Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

... and So May Blond Hair and So May Large Knockers. :mellow:EDIT: Oh, ... Not to Mention a Bit of Cleavage and a Propensity for Wearing Slutty Outfits. Dakle, pun naslov članka treba da glasi:Study: Wearing High Heels May Give Women Healthier Sex Lives and So May Blond Hair and So May Large Knockers; Let Alone a Bit of Cleavage and a Propensity for Wearing Slutty Outfits

Edited by crveni autobus

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

hippie, diskasting je ta obuca koju kupujes po USA doduse ni u Beogradu nije nista za muskarce bolje sem:1) ako zelis vrlo sjajne i vrlo spicaste. Nisu za hodanje ali mozes da poziras negde sa njima(okretanje na peti not included). Voznja onemogucena. Barem sigurna voznja.2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55.

hippie, diskasting je ta obuca koju kupujes po USA doduse ni u Beogradu nije nista za muskarce bolje sem:1) ako zelis vrlo sjajne i vrlo spicaste. Nisu za hodanje ali mozes da poziras negde sa njima(okretanje na peti not included). Voznja onemogucena. Barem sigurna voznja.2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55.

Edited by Allegra

i Rampage sa ibeja stigle.... za citavih $1.79 -_- IMG_2887.jpg
ti si ekshuali platila da ovo dobijesh :o trebalo je oni tebe da nagrade sto si voljna nositi to, neshto :mellow:
2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55.
dok onaj tko se ravna mišljenju uredskih baba ima puno većih problema od ukusa u cipelama :rolleyes: ovdašnja se menadžerija raspametila (kolektivno, da kako će?) za ovakvim modelima tenisica, sa vezanjem sa stranepuma%20blk%20gt.jpg
kv-puma-concinnity.jpgja umalo ove da uzmem za trchanje, isto ima to koso shniranje ali se odluchih za ruzznije i skuplje NB
  • Author
ti si ekshuali platila da ovo dobijesh :o trebalo je oni tebe da nagrade sto si voljna nositi to, neshto :mellow:
meni su se, ekšli, toliko svidele te cipelice da sam odma kupila jos jedan par.. u drugoj boji......IMG_2898.jpgmislim da su idealne za jurcanje pokraj jezera Erie.. kraduchi deci zmajove i jurechi sarene leptirove
mislim da su idealne za jurcanje pokraj jezera Erie.. kraduchi deci zmajove i jurechi sarene leptirove
sve su cipele lepe ako im se nadje prava namena :)nazalost do aprila meseca ovde ce i dalje da budu aktuelne samo chizme <_<
meni su se, ekšli, toliko svidele te cipelice da sam odma kupila jos jedan par.. u drugoj boji......
veri najs cipelice :D(ja redovno kupujem iste stvari u vishe boja :blush:)
nazalost do aprila meseca ovde ce i dalje da budu aktuelne samo chizme <_<
Malo li je? :D Lady_Fashion_Rubber_Boots.jpg
  • Author

jao kake cizmice lnr%20(2).gif el to sve tvoje, Piksice?

Nije.*Ali znala sam da ce se tebi dopasti, Hipice. :) *(Mada su mi leopardice tiha patnja. :D)

obozavam gumene cizme :wub:no, doslo doba za baletanke. vidjela sam divne krempita-zute,, al obula bih ih cca 5x. i sad razmisljam da li da budem racionalna :(

obozavam gumene cizme :wub:
nista lepse od skakanja po baricama dok ostali pokusavaju da ih zaobidju :wub: za moje, jesu crne, ali su lepe :wub:
no, doslo doba za baletanke. vidjela sam divne krempita-zute,, al obula bih ih cca 5x. i sad razmisljam da li da budem racionalna :(
<_< nisu ni u planu za sad.... <_<

crni gumenjaci su isto :wub: