Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

pa sunce mu zarko, kako TO moze da ti se svidza? od kakve zene ocekujes TO da nosiil se opet zajebavas

Posted

pfff, ko dete si, aj sad da vredzamo jedan drugome cipele.... ove poslednje koje sam nakacila su cipele koje zaista volim... pristojne su za mnoge prilike

Posted

ja stvarno ne podnosim lakovane cipele...

Posted

hipi, bez uvrede, ali ja koja se stvarno nagledah svacega sto se moze staviti na zivog coveka,u zivotu ne videh ovakvu skupinu katastroficne obuce kao sto je ova tvoja.izvini jos jednom, ali bilo je ili da napisem, ili da progutam sopstvenu shaku.

Posted
u kakvim cipelama volis da vidis svoju omiljenu zenu?
sorry, ali recimo ovakvim (sto i vidjam)

post-656-1198860352_thumb.jpg

post-656-1198860365_thumb.jpg

Posted

i učinismo ta dva koraka, ali u suprotnom smjeru. nego, cure, jel vam se sviđaju ovakvi modeli sa otvorenim prstima i petom?PG_15626.5544_TH.jpgne nužno ove, već taj đir cipela, (odokativno) inspirirane 50-im godinama XX stoljeća. meni su :heart: (još da im je malo niža potpetica, da je materijal mat npr. koža, kad bi prednji i stražnji dio cipele bili izvedeni odvojeno, a ove dvije trake naprijed zarotirane oko svoje osi, i da se neke druge boje :D )

Posted
sorry, ali recimo ovakvim (sto i vidjam)
sorry, ali.. dno
Posted (edited)
i učinismo ta dva koraka, ali u suprotnom smjeru. nego, cure, jel vam se sviđaju ovakvi modeli sa otvorenim prstima i petom?PG_15626.5544_TH.jpgne nužno ove, već taj đir cipela, (odokativno) inspirirane 50-im godinama XX stoljeća. meni su :heart: (još da im je malo niža potpetica, da je materijal mat npr. koža, kad bi prednji i stražnji dio cipele bili izvedeni odvojeno, a ove dvije trake naprijed zarotirane oko svoje osi, i da se neke druge boje :D )
Ili peep toe, kao ove crvene dole desno... wub wubshoes.jpgEDIT: ostala tri para mi se ne svidjaju, al' nemam ovde photoshop... Edited by foot-in-mouth
Posted
pa sunce mu zarko, kako TO moze da ti se svidza? od kakve zene ocekujes TO da nosiil se opet zajebavas
od keri bredsou :lol: ozbiljno, manolo ima lep dizajn obuce, ne svidja mi se sve (ove lakovane crne na drugoj fotki nikako) ali one crvene ili crna verzija sa prilozene web strane su sexi :wub: x2
Posted
ja obozavam old fashion shoes u novom izdanju.....
istockphoto_2383542_old_shoe.jpg?
Posted

pa i to bih pre nosila nego one.. manolo... crvene

Posted

I ja isto. Jbg, takav je usud nas sa maljavim nogama...

Posted

ne zajebavaj... te manolo [i slicne] prosto i apsolutno ne idu mom karaketru/licnosti