Feindouno Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Најјаче стране су му психолошка стабилност, добра концентрација и интелигенција - кажу да је довољно интелигентан да може да промени тактику у самом току борбе, пошто утврди карактеристике противника.Ima ovde o tome, sa sve uzasnim prevodomhttp://www.youtube.com/watch?v=hraHVnfOwpY
Feindouno Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ^kurton najobicniji. Zanimljiviji je bio Fight Club na ES
tempo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ^kurton najobicniji. Zanimljiviji je bio Fight Club na ESИ Фајт клаб је био досадан готово као и ЈуЕфСи....
Čutura Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 105 je daleko najdosadniji UFC koji sam do sada gledao, jedina svetla tacka je pobeda the Nature Coturea :)) da nije bilo tako ocigledne kradje ne bih se cak ni iznervirao :)
Feindouno Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kristijan opet u ringuhttp://www.index.hr/sport/clanak/video-spl...0ih/460504.aspx
ToniAdams Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ode Lesner u peMziju.ode.dobro da je preziveo.glede fedje i camuge, jebiga, ko god je trenirao bilo sta borilacko sto ukljucuje sparing, il ko se ikad dobro potukao, zna koliko je pogubno po kardio sibati se slomljenog nosa, dok krv ulece u grlo i pluca. bez namere da hajpujem, jasno je bilo da bi borba bila zavrsena u prvoj rundi, kad je fedja krenuo na polugu, da je imao mesta, tj. da mu nije zasmetao kavez.mousashijeva borba izvrsna takodje. strajkfors je debelo zajebao ufc, koji ako promptno ne izmisli bar 3, 4 dobra teskasa ( i nog je kaput zbog stafilokoke), nema leba da odrzi primat.dokaz je i katastrofalno sudjenje na preproslom ufc, gde je sogun brutalno ostecen.
No7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 UFC 106 : Ortiz vs Griffin IIТребало би у 4 ујуто по нашем времену.
Feindouno Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ^Boooooooooring. UFC je propao skroz.Ortiz nikakav, sudija koji je bodovao za njega je potpuno lud.
Lrd Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A sta je to bilo sa Lesnarom?Promenio je pol i odlučio da se bavi manekentstvom, što si mogao da vidiš da si izguglao. :PMononukleoza, manja operacija, infekcija. Ne baš tim redom. Zvanično, neizvesno je da li će se vratiti i kada. Otkazao je ovu sad borbu i onu 2. januara.
Zli Gli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Izguglao sam cim sam postavio pitanje, naravno :D Jebiga, bas je imao potencijala.
Lrd Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Izguglao sam cim sam postavio pitanje, naravno :D Jebiga, bas je imao potencijala.Ja ne mislim da je gotov još i verujem da će se vratiti. Ali, nije da mi nije drago zbog posrtanja UFC-a i predsednika mu.
Recommended Posts