Calavera Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 (edited) Ne slažem se uopšte. 4. AD je fenomenalan samo mu treba vremena da se uhoda zbog formata. +1, mada je zapravo odlican od prve epizode, mi smo ti koji treba da se uhodamo. Rewatch don't lie! A Dillahunt je vec jedno dvadeseti bivsi Deadwoodovac u ovoj seriji, nema jos mnogo vremena i za Ala... Edited January 21, 2015 by Calavera
Sludge Factory Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Pa to, odmah znamo da je psiho negativac. A nisam prezadovoljan, jer su obično do sad iskopavali glumce koji se nisu proslavljali u takvim ulogama. Pa mozda to bude twist, da ne igra psiho negativca :D Mozda Sem Eliot bude psiho negativac ove sezone. Inace, meni super pocetak, lagano nas uvode u kraj zbogom Dewey Crowe zanimljiv mi je Bojdov monolog o tome kako svemu dolazi kraj i onaj o odlasku iz Harlana. Nece to na dobro izaci, sinko!
mustang Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 nece nece....opasno mi se svidela scena u tvom spojleru...kakav divan ritam i kontrast ....i ljubav, zar ne? a ko je onaj gastos sa meckom...poznat mi ali i nije.
Sludge Factory Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Prosao sam jos jednom kroz epizodu, kroz najvaznije scene. Jbg, poezija. Kako suptilno, lagano nagovestavaju razne stvari, daju se naslutiti desavanja, a opet nemam pojma sta ce sve da se desi. Vracaju nas na neke stvari, podsecanja na prvu epizodu su bila na dobrim mestima i dobro upotrebljena. Osecam da ce susreti izmedju Rejlana i Bojda ove sezone biti bas jaki. U to ime, konobar daj jedan burbon!
goofs Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Dajte podsetite me, koga je Dilenhaut glumio u Deadwoodu? Vidim da mu pise "Francis Walcot" u filmografiji, ali zaboravio sam koji je to lik? Sjajan početak, finalna scena je brutalna, Bojdova priča, akcenat na očima, pa ovaj kako se približava shvata da vidi svoje oči u slici, i onda... S druge strane, zabrinjavajuće mali broj hillbillyja je ostao u seriji, Diki Benet i da kažemo Lajmhaus familija :D
reg Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) Dajte podsetite me, koga je Dilenhaut glumio u Deadwoodu? Vidim da mu pise "Francis Walcot" u filmografiji, ali zaboravio sam koji je to lik? Ckiljavi tip koji je ubio Bila Hikoka posle partije pokera? edit: au al sam promasio, moram da obnovim gradivo :D Edited January 22, 2015 by reg
Calavera Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) Ma nisi, prvo je bio taj koji je ubio BIlla (Jack McCall) a onda u drugoj sezoni Francis Wolcott. @goofs: Edited January 22, 2015 by Calavera
mustang Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Da da da....bio je u dve uloge...sad se secam tog cocksucker-a :)
malkin Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Где га уби Бојд. Упропасти ми вече.+1veliko razočaranje, najboljeg lika u seriji odstreliše... edit. jel treba ovo da ide u spojler? nikad ne znam koji je rok od prikazivanja tokom kog nema otkrivanja... Edited January 23, 2015 by malkin
Lrd Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 edit. jel treba ovo da ide u spojler? nikad ne znam koji je rok od prikazivanja tokom kog nema otkrivanja... Bio je dogovor 48 sati, ali su ga neki™ bojkotovali, tako da nema dogovora osim lepih manira, koje neki™ ne poštuju.
mustang Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 nesto je montaza sjebana u ovoj epizodi....ali toliko ih volim da dzabe kenjam :) Kad bih mogla da uskocim i spasim bojda...majko mila najebace
Sludge Factory Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Super epizoda Sem Eliot bez brkova ipak :D BTW lrde, ove sezone ce izgleda biti minimum tri psiho negativca.
goofs Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dobra epizoda Zabrinjavajuće je koliko sam stvari pozaboravljao iz prošle sezone Ko je beše bio treći kompanjon Dafiju (najjači lik ikada) i ovoj matoroj Hejlovoj, pa ga je beše Bojd digao u vazduh? I čiji novac sad jure, je l to link iz prošle sezone ili skroz nova priča?
Recommended Posts