Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Cole se pretvorio u opasnog psihopatu i pravog loose cannon karaktera, ko zna sta ce tu da ispadne. Jedva cekam sledecu epizodu da vidim kako ce Ava i Boyd da se provedu na swingers party :lolol:I sta li ce sheriff da uradi sa Ellen Mae?

Posted

Uf, kakav kraj druge sezone, sjajno, sjajno, sjajno... Poslednje 2 epizode su fenomenalne.Moram priznati da Olifant sabija.

Posted

Odgledao prvu sezonu. Odlična je serija. Posebno izdvajam Boyda, neverovatan lik. Vidim da neke nervira Vinona, meni je za sada njena uloga i način na koji ona to igra sasvim ok i na mestu. Ava drži ovu seriju uz Raylana i Boyda. Ostali su uglavnom dobri - ne delim toliko oduševljenje glavnim maršalom Artom ali je na momente zanimljiv. Rola policajke je nerazrađena. Raylanova maćeha je car nad carevima, matori takođe.Odgledao dve epizode druge sezone - čekam ono što najavljujete.A zapravo sam za seriju čuo kada smo na topiku "gde nikada ne biste otišli" pročitao morganin post da postoji tamo neka serija koja je snimana u Kentakiju. :D

Posted

Ja sam zaboravio Boyda, seriju nosi odnos njih dvojice, i fenomenalni su obojica. Pogotovu Bojd u drugoj sezoni sa onom jež frizuricom. :DMeni je Megs Beket odradila dobar posao, nekako mi uvek u glavi bila Keti Bejts is Misery.

Posted

Serija sabiva. Stigoh do 11. epizode druge sezone. Očekujem epilog.Goggins apsolutno fantastično igra Boyda. Dođe mi da namontiram onu frizuru - odgovarajuće zaliske već imam - i da kažem tašti da mi napravi onaj jebeno dobar sako da ličim na Boyda.Epizodni likovi su neverovatno dobro odabrani. Na početku sam rekao da Raylan, Boyd i Ava drže seriju - verovatno je to tačno jer se radi o glavnim likovima, ali kako serija napreduje tako iskaču neki potpuno nadrealni likovi. Ja sam tek večeras skapirao da je glupi Dickie u stvari Jeremy Davies. :ziga: Naravno, i Dewey Crowe je skroz lud lik, naročito kada upada na gajbu onim likovima da pokupi robu i predstavlja se kao Raylan. :lol: Raylanova maćeha koja Arloa tera iz kuće jer joj je dopizdelo, iako ovaj ima nanogicu i ne sme da izlazi iz kuće :lol:

Posted (edited)

Moram da bacim hejt da sam posle Skorsezeovih Bandi njujorka Daniela Day Lewisa kao "the butchera" taj trend da se negativac bavi "mesarstvom" sretao još X puta. Msm, DDL mi je najbolji glumac ikad, bez konkurencije a taj lik mi je jedan od najdražih filmskih likova, ali imamo ga u Boardwalk Empire i sada ovde, a ubeđen sam da je bilo toga još negde...

Edited by Glas RazumaN
Posted

Pada mi na pamet kako bi izgledao srpski Justified. Čitam praslinove komentare na putu u središte zemlje, gde se seljaci bodu noževima i ne jedu povrće, pa se tripujem koji forumaši bi mogli da igraju u seriji. Zajcev bi mi igrao Raylana. Assuck bi igrao Fogla (http://www.imdb.com/character/ch0290517/) a Dabović onog dilera iz Memphisa.

Posted

Odlična! Malo sam pootvarao spojlere, nisam mogao da izdržim. Raduje me da vidim da ste zadovoljni četvrtim serijalom, odnosno da serija i dalje drži kvalitet.

Posted

Ja završio treću. Sačekaću da se završi cela četvrta, pa da se sladim bezbrižno još 13x40ak=520ak minuta. Sad bi mogao da nadoknadim Fringe, al po onom što sam čitao na dotičnome topiku, biće to waste of time.

Posted

Nije mi jasno uopšte šta rade u ovoj sezoni. Kao da smo dobili zbirku priča sa minimalnim vezivnim tkivom umesto romana koji su bili u prošlim sezonama.

Posted
Nije mi jasno uopšte šta rade u ovoj sezoni. Kao da smo dobili zbirku priča sa minimalnim vezivnim tkivom umesto romana koji su bili u prošlim sezonama.
to je meni zasmetalo jos od one epiode sa onim mma likom.
Posted

Uz ponavljanje zakletve o večnoj vernosti Justifiedu, ova sezona upada iz problema u problem.

Posted

U pravu ste za tu isceškanost. Ali ima jedna priča koja drži nit - o Elen Mej. Tu očekujem preokret, a nadam se da će i ostale niti da se nekako povežu.BTW, jel zna neko na kojoj trafici ima poslednja epizoda u avi formatu?

Posted

Najbolja epizoda u univerzumu! Rejlan se zacementirao kao najkul i najdarazi mi lik ikada! A Bojd probija sve plafone,

samo mi mirise da nece bas lepo da se zavrsi po njega.A ode i Arlo :(