Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Pa gde sad da nadjem "Milion", ili barem Fruškogorski biser?

Posted

Iseckala salatu, zapakovala prednji butić male coce sa povrćem za grejvi, kuvam fil za reformu, nasula sebi jednu (doduše duplu) đus votku i 'nako sam malo cirka, Dale i Mlađa brbljaju, mačor spava .... samački jadno :blush:

Posted
3 minutes ago, nisam ja said:

Han solo jbg. 

Jbg, reče Šerbedžija, nije magična reč :laugh:

Posted

Evo, evo... IMG_20191231_123949615-01.jpg

... Shiit has hit the fan...

Posted
Han solo jbg. 
Kaže se . jpg

Posted

Ruska, mimoza, pihtije, prasetina, butić špikovani, neke pršutice, proja, podvarak...

Posted

Ruska (majonez by štapni mikser), pita od heljdinih kora pola šunka pola sir, pileći file punjen belim sirom i sušenim paradajzom, losos burgeri, torta sa piškotama i nutelom a za piće kanališemo leto kroz Agua di Valencia. Bring it on.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted (edited)

... napravio rusku salatu orijaskih dimenzija, nista sitno seckano, u ogromnim kolicinama, nikada je vise nije bilo. Za rucak gulas kuhan u novom tuchenom loncu, za veceru samo ladno predjelo uz vino i to je to, auqratz

btw. topla preporuka Premia sunka u MAXIju bolju sunku nisam jea (za te pare) sto b se reklo sunka koja ima ukus

Edited by Caligula
Posted

a ja baš sinoć tužno konstatovala kako je ovo prva godina da temu nismo ni otvorili :(

kod mene ove godine skromno, nema se vremena, uglavnom se nema vremena. 
elem, podvarak spreman za rernu, špikuje se butić, ruska sinoć iseckana, išleri napravljeni, sutra za doručak domaće vruće kiflice za uz rusku i eventualno ako me ukućani ostave na miru napravim i jedan kuglof.

i to je to.

al zato alkohola ima za jednu omanju korporo svečanost, da slučajno ne ostanemo praznih čaša.

Posted
43 minutes ago, Tresko said:

Pa gde sad da nadjem "Milion", ili barem Fruškogorski biser?

X0ZJkFG.jpg

Dve varijante ruske, kiflice sa sirom & kiflice sa šunkom, ćurka na podvarku, rolovane ćureće šnicle sa sušenim paradajzom, focaccia, domaća dunja i kajsija...

Posted

Ja skromno ove godine, ruska i plećka, nemam volje nešto...

Posted

Tvoj čuveni optimizam da te napusti baš za blagdane? 

Posted (edited)

pun frižider svega i svačega a ja ću verovatno da se uhvatim za grisine sa kikirikijem.

Edited by beta kentauri