Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

I ručak je ostao za nama.

But je perfektno ispečen! I sin i ja volimo da meso ostane sočno i meko i da se gotovo raspada pod viljuškom. Kora je naravno zapečena pod začinima.

Prilog krompir, ispečen uz meso i salata od brokolija i karfiola.

rucak.jpg

Posted

Jedino objašnjenje je da ovaj tvoj tanjir ima dijagonalu od 25 inča.

Posted

oooo, ne! rene :sad:

(nekada mi bas zao sto ne jedem meso - pihtije, cvarci, sarme, pecenja jagnjeca i praseca, al' po jedanput godisnje, mi bas nedostaju tu i tamo :-)

ja klopala tostice sa maslinovim, lososom, kaparima, svezom paprikom krckavom, mladim kozijim sirom i krizancem ruske i valdorf salate (bez mesa i krastavaca, a sa posnim majonezom i sa jabukom, narom i stabljikama celera).

i bombice razne,posne sa svim i svacim, rozen kolace sa makom...

a trenutno krejvujem na ukiseljene gljive iz knjige slucaj gospodina K, gde ih jede gospodin karenjin (to rusi bas cesto prave, fenomenalno je kada je od divnih sumskih gljiva, sa uljem, bluk, biberom i sircetom naliveno. kao nasa pecena paprika u teglama, tako otprilike se priprema)

Posted

uspelo mi pile [emoji4]

osim pile, tenkz to rene kao inspirejshn, bila mimoza. i josh je. i sarma i masna pogacha. pitala za kolache, rekli oce galete [emoji14]

sent from bubamoto

Posted

ja sam juce sa sestricem pravila bakin kolac.onaj hrskavi sa masti..bas smo se super zabavili :p