Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

velika lazanja, velika bela salata i kupljena moskva. a imam i grasak od juce

Posted

uh ja nemam sušenog paradajza za ovaj doček a to mi je nekako tradicija postala

MRZIM TE dvehiljadesedamnaesto  :mad:

Posted

*Naravno da jesam ali sam ljubazno zamoljen sesti ispred teveja. :D

Branko_kockica.jpg

Posted

Sad sam seko malo Pepe da ima. Jbte ako nam ne dođu neki zdravo ješni gosti ima da jeem svinju do srbijanske ng.

Posted

Nemojte kupovati kod Matijevića ako Boga znate.

pravda za transdzender godvedinu, sta fali ako je malo ishormonisano.

sa spiska, za sada je samo sarma sigurna.

Posted

Ne verujem da su ostale mesare nešto mnogo bolje od Matijevića, pa se ne opterećujem time gde kupujem.

U mojoj palanci kruži priča da su najkvalitetniji mesni proizvodi od jednog prehrambenog tajkuna iz obližnjeg sela, koji snabdeva lanac prodavnica ovdašnjeg tajkuna... To nešto krenulo viralno, pa ista priča stiže sa različitih strana.  :isuse:

Naravno, istina je neđe druđe!

Parizeri i salame su mu krš neviđeni, sa pojedinim delovima koji nisu sažvakljivi.

Ako ih je i pravio od dobrog mesa, tupan nije umeo da ih napravi kako treba.

Mislim, glavna filozofija kod parizera je da dobro termički obradiš i samelješ do neprepoznatljivosti.

Ako to ne umeš, radi nešto drugo batice.

Posted

Ajao kakav mi je tarte aux chocolat! Naučila me moja drugarica da pravim savršen ganaš. :-)

Što kaže jedan čiča, od kurca pravi budalu.

Posted

Dal da pijem poljsku ili da otvaram belorusku?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Juce se kuvao encocado de camarones, za goste koje smo imali. Danas ostaci, a onda mozda na zabavu u barrio popular. Ima bina, ima banda popular, ima da palimo papirnatog Koreu.

Posted

Posted

...  :fantom:

Posted

Belorusku ću kad položim присягу

Posted (edited)

Sarma gotova, čorba uskoro, brownies gotovi, mex prebranac u pripremi, prasetina posle prebranca, ruska posle čorbe, paprika s kikirikijem u medjuvremenu, pitu s kruškama kad nađem vremenski procep.

jel to neka salata, ili grickas usput papriku i kikiriki? ako je salata, skrabni kako to ide :-)

a kod mene danas takodje spremljan prebranac, ruska i ''pod shuboy'' prilagodjene mom jelovniku pa su obe sa onim posnim majonezom (koji je verovatno stetniji milion puta no da sam bar za ovu priliku uzela pravi mojanoez, al' ajde...) ali sam vecerala tost od tonusa sa malo mulja, lososom, cerijem, rukolom, kaparima i maslinama, a pijucka se neki merlo ...

a da, napravila one kuglice sto je darling reklamirala, sa suvim sljivama i orasima, samo malo obogacene koricom narandze, urmama, lesnicima i bademima i kokosovim brasnom...

Edited by nezvanova