hansolo Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ok, to sam izostavila jer ne mora da se nadgleda ili nesto radi, pusti neki film :))
hansolo Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 ma, moze to i kasikom da se jede :) ... uz film
Skyhighatrist Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Čim sam ga izvadio iz rerne, skinuo mu kožuru, pa odvojio meso od kostiju. Skinuo masno, pa komade mesa slagao u pleh do gornje ivice. Poređao komade kožurice, prekrio providnim folijom i na to stavio drugi pleh koji sam pritisnuo knjigama. Odstojalo na hladnom preko noći. Seče se lako, jede još lakše Meso solio u salamuri, pekao oko 3 i po sata celo prase? Daj neki hint za sastav salamure i ovo što pita Yozza, koji deo praseta si radio (kapiram da nije celo)?
Skyhighatrist Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Tenks! Stižu neki gosti u subotu, a od kad sam video fotke, merkam priliku da isprobam
gagilija Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 NG specijal image.jpeg moze li recepis za ovo?
halloween Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronađen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja.http://www.blic.rs/vesti/hronika/kraj-potrage-za-pecenjem-pronaden-ukraden-kombi-pecenjare-ali-ne-i-meso/115sk1y Ko se od izelica ućutao na forumu?
decak Kejt Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 ništa se ne sprema ove godine, kriza ili mrza? ja upravo spremila keksiće (shortbread), sutra ću išlere (to mi izgleda postala NG tradicija), u petak moskva šnit. imam domaće čvarke pa ću i one banaćaninove pogačice ščvarcima. mesišta neka (tu mi najslabija inspiracija), rusku naravno, gibanicu i heljdopitu sa pečurkama, e da i valdorf salatu, to pravi suživotnik. nema sarme, biće podvarak sa slaninicom. od alkohola vino. od ostalog kafa.
Frank Pembleton Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 ništa se ne sprema ove godine, kriza ili mrza? ja upravo spremila keksiće (shortbread), sutra ću išlere (to mi izgleda postala NG tradicija), u petak moskva šnit. imam domaće čvarke pa ću i one banaćaninove pogačice ščvarcima. mesišta neka (tu mi najslabija inspiracija), rusku naravno, gibanicu i heljdopitu sa pečurkama, e da i valdorf salatu, to pravi suživotnik. nema sarme, biće podvarak sa slaninicom. od alkohola vino. od ostalog kafa. Pravo da vi kažem , nemam volje...Verovatno ću onaj reneov "umreženi" but da krknem i to je to... A i radim za praznike ne znam ni kad ću da izjedem i
Barti66 Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 (edited) Koliko vidim to ide na ringlu? Edited December 29, 2016 by Barti66
Recommended Posts