Jump to content

Sherlock 2010

Featured Replies

Reveal hidden contents

Edited by Kelt

onda cemo premotati ovamo da vidimo ko je bio najblizi :D

U originalu je samo pukovnik Sebastijan Moran svedok dešavanja na litici kod vodopada.

Nisam se pokajao, najbolja epizoda do sada u seriji. Morijarti mi je od početka bio odličan, najbolji u novom Holmsu i super mi je sada kako je cela epizoda posvećena njemu, iako se u par navrata nepodnošljivo krevelji.Što se tiče samog kraja, nijedna teorija mi do sada ne pije vodu. Sve su mi nekako previše providne. Videćemo.

On 17. 1. 2012. at 11:19, Kelt said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Sherlock Holmes: You're wrong, you know? [Molly gasps in fright and spins round] You do count. You've always counted and I've always trusted you. But you were right. I'm not ok.Molly Hooper: Tell me what's wrong.Sherlock Holmes: Molly...I think I'm going to die.Molly Hooper: What do you need?Sherlock Holmes: If I wasn't everything you think I am, everything that I think I am...would you still want to help me?Molly Hooper: What do you need?Sherlock Holmes: You.

Reveal hidden contents

Edited by Arkadija

On 17. 1. 2012. at 12:40, Arkadija said:
Sherlock Holmes: You're wrong, you know? [Molly gasps in fright and spins round] You do count. You've always counted and I've always trusted you. But you were right. I'm not ok.Molly Hooper: Tell me what's wrong.Sherlock Holmes: Molly...I think I'm going to die.Molly Hooper: What do you need?Sherlock Holmes: If I wasn't everything you think I am, everything that I think I am...would you still want to help me?Molly Hooper: What do you need?Sherlock Holmes: You.
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 17. 1. 2012. at 12:57, garoviks said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

E pa jeste, najbolje bi bilo da su sad i Holmes i Moriarty preživeli R. vodopade <_< To ima samo kod Alana Moora. Posle može Holmes da se penzioniše i ode da gaji pčele u Portsmouthu, a Moriarty da postane šef MI6 i organizuje bombardovanje East Enda sa džinovskog cepelina.

Ova seozona je bila bas dobra psiholoska™ analiza likova. Zanimljiva, u stvari. Postavili su neka pitnja i pokusali da daju (svoje) odgovore. I to mi se dopalo, zato bi mi i bilo bezveze skroz da sad ispadne da je

Reveal hidden contents

a dosta vala vise i sa spoilerima!ko nije pogledao nek ne dolazi dok ne pogleda!<_<

Tako je, dole spojleri. Sve do sada, glavna priča je sledila original, pa bi "lažno samoubistvo" Moriartija bilo , u najmanju ruku, razočaravajuće.A da li je brat Majkroft pomogao u organizaciji Holmsovog samoubistva? Zaista, komplikovano pitanje.U originalnim pričama Majkroft se spominje u 2 priče, iz kojih se može zaključiti da njih dvojica imaju suzdržan, ali ipak, bratski odnos i Majkroft je organizovao i pomogao Holmsu da tri godine luta po svetu.Ovde je netrpeljivost postavljena od prve epizode, doduše, ne bi bilo prvi put da brat pomogne bratu u nevolji, ali nekako ne verujem da je to ovde slučaj.

mozda se stvarno i ubio ali roknuti glavnog negativca vec u drugom serijalu mi se ne cini previse mudrim.jedino sa sigurnoscu znamo da je skocio i preziveo.biciklista sigurno ima neku ulogu, dal da uspori votsona dok se scena ne pripremi ili ga zaprasi onom drogom iz baskervila, ostaje da se vidi.okupljeni prolaznici pokazuju da je telo palo sa zgrade.ako glume, da zbune dzona, onda je to serlok licno zaliven, krvlju, ako su stvarno videli da je nesto palo odozgo, onda je verovatno moli bacila mrtvog dvojnika.