Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Bio danas u Beočinu u restoranu Karaš, lepa je bašta ali klopa baš i nije neka, tako da preporuka za izbegavanje.

• +1 1
Posted

Gde ici na gastronomijsko istrazivanje tj ozderavanje oko Ovcar banje?

Posted

Teleći repovi/glava u škembetu u Vranju? Kakvo je to Kafanče (Markovo valjda), dobih neki hint al neće škoditi no second opinion.

Posted

vranje je dosta tanko po tom pitanju, jeli u nekoj čaršiji kod muzeja b. stankovića srednje žalosno

ako nije preveliki cim, skokni(te) do pirota

• +1 1
Posted

U povratku iz GR, svakako nesto stajem u Vranju pa reko da vidim da spojim. Nesto cu iskopati valjda…

Posted
48 minutes ago, ducca said:

Teleći repovi/glava u škembetu u Vranju? Kakvo je to Kafanče (Markovo valjda), dobih neki hint al neće škoditi no second opinion.

Ja jeo repove nedavno u Gradskoj meani, pisao sam pre 3-4 strane. Meni bili super, ali nisam neki ekspert, dozvoljavam da može bolje.

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ultra mega giga preporuka za restoran Divino u Sapcu. Meni preporucio drug, uzeo sam iz zajebancije da probam neku meksicku pikantnu supu/corbu koja je vrh i vec sama po sebi bogata nekim mesom i kojecime a onda za glavno jelo nesto rostirana piletina u necemu od necega, zaboravih sad sta tacno... Ma prejako sve, cak i lepinjice i grcka salata, sve. Probao i malo neke punjene pljeskavice, nista manje dobra.

Slike nisu nikakve ali ispod ove travuljage je to vrhunski spremljeno meso, ja sam odusevljen. 5f2a86e57813de38ffd22b27939400e0.jpg25bcfbb0e13b1f0171162c42ebedf0da.jpg

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Ko planira u Mali hrast...neka ih zove do besvesti. Osim sto se ne javljaju na telefon, a mobilni je iskljucen - ipak rade. Na pitanje sto se ne javljaju, kazu nemaju vremena, a uvek su puni.

Dakle, ko hoce njihovo pecenje, od utorka do cetvrtka mora da zove po ceo dan, da bi rezervisao za subotu/nedelju. Tako su mi rekli.

Pecenje u Postaru je bilo bolje nego prosli put :D

Posted
On 12.10.2022. at 9:49, Milosh76 said:

Ko planira u Mali hrast...neka ih zove do besvesti. Osim sto se ne javljaju na telefon, a mobilni je iskljucen - ipak rade. Na pitanje sto se ne javljaju, kazu nemaju vremena, a uvek su puni.

Dakle, ko hoce njihovo pecenje, od utorka do cetvrtka mora da zove po ceo dan, da bi rezervisao za subotu/nedelju. Tako su mi rekli.

Pecenje u Postaru je bilo bolje nego prosli put :D

Ja sam digao ruke.Dok dodjem do Arandjelovca sat vremena i da me posalju kuci.

• +1 1
Posted

Zato je tu Postar, Lovacki raj(nisam bio, kazu odlicno je), Karadjordjev vajat... biggrin.png

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Zato je tu Postar, Lovacki raj(nisam bio, kazu odlicno je), Karadjordjev vajat... biggrin.png

Taj Lovacki Raj zvuci primamljivo.

• +1 1
Posted

Dvaput sam bio u Lovačkom raju, pisao sam i ovde o tom mestu - velika preporuka.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted
13 hours ago, April said:

Preporuke za kafanu na Divčibarama?

Bio sam par puta i nista mi se nije specijalno svidelo. E sad, ne znam da li trazis bas kafanu ili restoran, ali mozda je malo iznad proseka bio Divcibarski zamak. Javi gde si bio i kako je proslo ...

• +1 1