August 15, 20222 yr U Leskovac uvek u "Jedno mesto" (ex Majestic). I nosi se šerpica da se ponese porcija telećih repova nazad za BG. Kakav crni Groš.
August 18, 20222 yr On 13. 8. 2022. at 11:20, April said: Šta se jede u Kajsi? Domaća dimljena vešalica, prava, seljačka. Nije predimljena da bude tvrda, samo se malo ispoštuje na roštilju i razbijanje. U "Vručem vetru" pohovani škembići, ko voli, domaća slanina a i kobasica im je vrh. U "Istoriji" butkica na kajmaku i teleća glava. Zaboravio sam "Sandokana", ogrešio dušu, uštipak i parče kobasice, porcija baš za gurmana a i specijalitet kuće. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
August 20, 20222 yr Ima li neko preporuku za ručak u NS ? @radisa ? Solidna klopa i dobro mesto - bašta. Može i van NS ali ne predaleko. Fenseraj i deračina stop
August 20, 20222 yr Pa sta znam, imas unatrag... Veliki u Pasicevoj nema bastu, ali je klopa ok.. Akvadoria ispod tvrdjave cim predjes most ima i bastu i ok klopu... Frajla na Spensu... Na ribarcu imas svasta i sve je uglavnom ok... Mislim, ne znam gde se kreces, pa da ondacdam ponudu spram lokacije...
August 20, 20222 yr On 20. 8. 2022. at 12:01, dùda said: Ima li neko preporuku za ručak u NS ? [mention=385]radisa[/mention] ? Solidna klopa i dobro mesto - bašta. Može i van NS ali ne predaleko. Fenseraj i deračina stopSta bi da jedete, da suzimo izbor? Janjetina, riba, rostilj, pogled na Dunav...?
August 20, 20222 yr rekla je ne fenseraj i odiranje. postoji neki kalem by zak. a i cubo je bio u nekoj vezi sa zakom. gusan ne valja.
August 20, 20222 yr On 20. 8. 2022. at 13:10, Ptica trkacica said: Hvalili ste ovde Žaka silno svojevremeno, pa me zanimalo radi li/valja li još. Z! Z! Z kao Zijo!