ducca Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 U Leskovac uvek u "Jedno mesto" (ex Majestic). I nosi se šerpica da se ponese porcija telećih repova nazad za BG. Kakav crni Groš.
Tribun_Populi Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Šta se jede u Kajsi? Domaća dimljena vešalica, prava, seljačka. Nije predimljena da bude tvrda, samo se malo ispoštuje na roštilju i razbijanje. U "Vručem vetru" pohovani škembići, ko voli, domaća slanina a i kobasica im je vrh. U "Istoriji" butkica na kajmaku i teleća glava. Zaboravio sam "Sandokana", ogrešio dušu, uštipak i parče kobasice, porcija baš za gurmana a i specijalitet kuće. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
duda Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ima li neko preporuku za ručak u NS ? @radisa ? Solidna klopa i dobro mesto - bašta. Može i van NS ali ne predaleko. Fenseraj i deračina stop
radisa Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Pa sta znam, imas unatrag... Veliki u Pasicevoj nema bastu, ali je klopa ok.. Akvadoria ispod tvrdjave cim predjes most ima i bastu i ok klopu... Frajla na Spensu... Na ribarcu imas svasta i sve je uglavnom ok... Mislim, ne znam gde se kreces, pa da ondacdam ponudu spram lokacije...
stajebrebilo Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ima li neko preporuku za ručak u NS ? [mention=385]radisa[/mention] ? Solidna klopa i dobro mesto - bašta. Može i van NS ali ne predaleko. Fenseraj i deračina stopSta bi da jedete, da suzimo izbor? Janjetina, riba, rostilj, pogled na Dunav...?
ultra plasticni Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Dva pogleda na Dunav u sosu od mlake vode iz kanala DTD
Ptica trkacica Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Je l' radi Žak još uvek? Valja li Gusan?
nisam ja Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 rekla je ne fenseraj i odiranje. postoji neki kalem by zak. a i cubo je bio u nekoj vezi sa zakom. gusan ne valja. 1
Ptica trkacica Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Hvalili ste ovde Žaka silno svojevremeno, pa me zanimalo radi li/valja li još.
maheem Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 6 minutes ago, Ptica trkacica said: Hvalili ste ovde Žaka silno svojevremeno, pa me zanimalo radi li/valja li još. Z! Z! Z kao Zijo!
Ptica trkacica Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Prosto kidate ovo šaljenje, momci. Nastavite slobodno, grohotom se smijem.
Recommended Posts