Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Cene su vise nego pristupacne, rekao bih srednje-nize. Svrati, neces pogresiti.Nema prasetine ispod saca, bar nije bilo kad sam ja isao tamo.

Hvala! :)

dascara kod mladenovca, i onaj prekoputa iste. vr rana al olkolis postapokaliptika.
nemas pojma koliko si u pravu. posto je prekoputa tog sto je prekoputa iste seosko groblje.
  • 1 month later...

Novi SadModena ima odlične špagete bolonjezeMia Casa ima odlične pice

Edited by kud_genijalci

nemas pojma koliko si u pravu. posto je prekoputa tog sto je prekoputa iste seosko groblje.
vise nije seosko groblje. sada je to "gradsko" groblje vol.2 s obzirom da je ono sto se u mld. grobljem naziva full i nema vise niti jedno grobno mesto za prodati... ostalo je samo za starosedeoce pa da se pakuju na spratove

krenuo za kraljevo ibarskom, istim putem nazad za jedno dva sata. u povratku bih rado na dobar rostilj ili jos bolje teletinu pod sacem. molim predloge sa sto preciznijom lokacijom. hvala.

"Kale" (ili "Kod Kaleta"), u povratku ce ti biti sa lijeve strane na izlazu iz Stepojevca.

krenuo za kraljevo ibarskom, istim putem nazad za jedno dva sata. u povratku bih rado na dobar rostilj ili jos bolje teletinu pod sacem. molim predloge sa sto preciznijom lokacijom. hvala.
Iza Milanovca,kad prođeš onaj tunel gde gaje pečurke u desnoj nepreglednoj krivini kafana Takovo, ružna, ali najbolje pečenje i kajmak na tacni u regionu

Bor"Hajduk Veljko" (ruku na pejsmejker, to je sada verovatno i jedini restoran u tom kraju) :(

Da li je neko bio u piceriji Rimini u Cacku i jeo Giros picu? Imam info da je to nesto najbolje sto moze da se proba.

jel to pouzdan info? nadam se da je to neko jeo a ne da je samo gledao na dvd-u.

Prilicno pouzdan info, ali ja licno nisam probao. Valjda ce neki Cacanin da se javi da preporuci. Trebalo bi da je poznato mesto, s obzirom da na FB ima dilema oko toga sta je bolje giros pica u Riminiju ili prasetina :DNije FB pouzdan izvor informacija, ali moze biti pokazatelj u vezi ove dileme :D

giros i giros pica u riminiju izuvaju.mesto je poznato i jedino koje vremenom nije uvelo kućnu dostavu, to sve govori.dakle, ko traži dobru klopu u čačku (a nema lokalca sa sobom da ga odvede na neka malo zabačenija mesta gde su specijaliteti teletina i jagnjetina ispod sača i mlada prasetina) rimini je pravi izbor! cene su sasvim prihvatljive.

logican spoj, i u girosu i na pizzi glavni zacin je origano. no samo se srbin setio da to spoji. :o

"Kale" (ili "Kod Kaleta"), u povratku ce ti biti sa lijeve strane na izlazu iz Stepojevca.
Iza Milanovca,kad prođeš onaj tunel gde gaje pečurke u desnoj nepreglednoj krivini kafana Takovo, ružna, ali najbolje pečenje i kajmak na tacni u regionu
Ovo Kapetanovo nisam pronašao, ali zato Kale jesam. Rezltat je da sam legao u sedam i probudio se pre pola sata. :Hail: